194

ВЪРЛ ПРОТИВНИК

преди 8 години

До Български Отлично!!!!Да,валутата евро донесе вреда вместо полза.Бил съм в Германия,северна Италия,Монако,Франция и Канарски остров Тенерифе.Оттам научавах от хората,че мнозина от хората имат голяма носталгия по старите валути.Даже съжаляваха горчиво и много.Изключение има,само на малка част от много богати хора.И не на последно-защо ли на Швеция,Дания,Норвегия и Великобритания запазват своите местни валути.Искам народа ми много да внимават.Медиите са платени подмазвачи и лъжци.

193

Анонимен

преди 8 години

До vivianжалко за народа ??? дебеляи и мързелив гръцки народ си взема п о 13 и14 заплата ,пенсия ,добавки ,социални придобивки ,не плаща данъци и полава български прислужници -за какъв жал за гърчолята става въпрос точно???

192

гр

преди 8 години

За Гърция Ципрас ще е герой . Идните поколения със златни букви ще го запишат в историята. А бе умни са. Хем завиждам хем признавам.

191

Български

преди 8 години

Виждаме каква е разликата да се ползва валута в обръщение която други я печатат , или както са казали който печати парите той притежава държавата- изводът е стойте си със левът и не правете грешката да минавате на евро....

190

Иво

преди 8 години

С тaкъв зaспaл нaрод Бългaрия си зaслужaвa бедностa и мизериятa !!! В Гърция хорaтa сa будни и никогa нямa дa дойдaт нa нaщa зaщото имaт елементaрно сaмоувaжение !!!!

189

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАлексис Ципрас не открива топлата вода, а иска за страната си онова, което получиха от ЕС наследниците на Саддам в Багдад.--------------------- Когато заживеят с 20 долара на месец като иракчаните, тогава да се оплакват и да искат.

188

Анонимен

преди 8 години

никой не мисли за нас само се чудят как да скубят народа че сме малко бедни та още

187

Анонимен

преди 8 години

Финансовите шмекери от Фашингтаун ЕSS ще сънуват дълго Ципрас в тежки кошмарни вечери. Направо ги изпържи и продължава да работи по пълна програма. Идтериката им е впечатляваща - да изнудват и рекетират цял народ! това е бзумие, гърците ще ги намразят за цял живот.

186

Анонимен

преди 8 години

да германиа е спокойно и заплатите 2000 е не са като нашите турчина взима тези пари а немеца 3000 е къде са нашите 400 л чисто и те заеми плащат и пак имат а ние им се радваме като боко когато види меркел

185

Анонимен

преди 8 години

Когато Джордж Буш Втори завладя Ирак и свали от власт президента на тази страна Саддам Хюсеин, България опрости около 2 милиарда долара иракски дълг, тъй като бил натрупан от лошия Саддам, а не от светците, поставени на власт в Багдад от Джордж Буш Завоевателя. Всъщност, почти всички страни от ЕС бяха принудени да се откажат от полагащите им се вземания от Ирак. Така че Алексис Ципрас не открива топлата вода, а иска за страната си онова, което получиха от ЕС наследниците на Саддам в Багдад.

184

ван дам

преди 8 години

не,вече наистина не се издържа,значи гърците да станат бедни като българите а западняците да си стоят богати....до кога ще ги траем тези наглеци,това което се случва в гърция е същото което се случи в българия,мръсни нацисти и колонизатори

183

vivian

преди 8 години

От цялата работа, жалко за народа - не са виновни, че политиците им са забъркали такава каша.Както и в БГ също. Ще има да теглят....

182

Бляйко

преди 8 години

Гърците са прави в едно - дълговете са натрупани от корумпирани политици и правителствата им в сговор с гръцките олигарси. Да плащат олигарсите и банковите им съучастници по веригата.Защо хорицата да плащат. Зад кулисите на преговорите стоят финансови спекуланти и чакали, които искат заличаване кредитите им към държавата.Нужен е само един читав съд, който да отсъди кой колко да плаща. И..както Юкос - конфискация на корабите, активите и богатствата на мошениците,а продажните политици е панделата.

181

Анонимен

преди 8 години

Това, че в тия пет държави живеят хора с робска психика радва ли те, Вебер?

180

55

преди 8 години

До Анонимен 284Ами те просто си обслужват дълговете,а Гърция не може ! Преди година им отписаха 100 милярда дълг и сега е пак толкова колкото беше преди отписването..Ми да отпишат нашите 25 милярда...Да помогнат и на ЦСКА и ЛЕВСКИ....

179

Шлянк

преди 8 години

Дааааа пускат 220V на гръка и изследват дали подрипва по предписание

178

Божо

преди 8 години

Съвсем скоро този корабен плъх, ципрас, ще последва приятеля си варуфакис и ще се оттегли с достойнство, а виновни ще бъдат Меркел и световната конспирация !!! Горките гърци ще бъдат оставени от тези комунистически авантюристи, които доунищожиха фалиралата им държава !!! ципрас ще каже, че е уморен и ще замине да преподава на овцете в Австралия международно икономическо право :((( Гърците ще получат помощи от Европа и ще продължат да я плюят и да възхваляват тарикатлъка :((( Загубена работа !!!

177

Анонимен

преди 8 години

Знаем какво е положението на хората в България. Как може Гърция да иска солидарност, когато поне в пет държави от ЕС, включително в България, жизненият стандарт е по-нисък", попита Вебер.-------------ми, свалете стандарта на Белгия, Холандия, Люксембург, Германия. Що сривате Гърция??

176

Анонимен

преди 8 години

Нашето овчедушие и продажност ще ни затрият.

175

Анонимен

преди 8 години

Значи проспериращите западни държави , ограбили през вековете света, имат 38 трилиона дългове, а нас ни карат да стягаме коланите, да мрем от глад и болести, а старите хора да ровят по кофите. Мръсни долни лицемери, но най-*** са тези, които им вярват.