24

Божил

преди 8 години

Е,пуснете я жената- тя е човек на изкуството и няма особена вина за скандалите: просто стечение на обстоятелствата.

23

Анонимен

преди 8 години

вече знам че съществува и тази личност.

22

Анонимен

преди 8 години

каква уста,пък хралупата сигурно е ........

21

ТОТО

преди 8 години

Тая не е интересна грам, ама напишете нещо за Благо Георгиев как са го зарязали или нещо по-така, че днес само една новина за него - не важи!

20

Fo23

преди 8 години

Неприятна личност!Излъчване - никакво!Отблъскваща и грозна!Тази анти жена певица ли е ?Дано поне умее да пее,че от към визия хич я няма!

19

drqnovica

преди 8 години

Да вземат да я разпитат и за откраднатите песни, че тоя самурай е доусущ като даймодс на Риана.

18

доц.Ангелов

преди 8 години

Не веднъж съм се смял от сърце на публикациите на един човек който винаги позитивно и мъдро отразява позицията си по различни теми като никога не си е позволил да обиди някого а винаги осмива себе си или по-точно осмива образа който си е наложил на полуграмотен народен зевзек като с леките си забавни истории кара хората да се замислят за смисълът на живота,отношенията между хората и ценностната им система. Благодаря за настроението "бай Тъпчо" ! Ще те потърся! :)

17

Анонимен

преди 8 години

Тва новинарски сайт ли е или клюкарски?

16

До 11.

преди 8 години

Този сайт не е поръчков, приличен е и добре се списва. Посто е част от медийната група на НОВА ТВ и няма как да допуснат героите от форматните им рейтингови глупотевини да бъдат с накърнен имидж (какъвто изначално нямат).

15

до 6 Кашалотов

преди 8 години

няма да се разпадне, споко. и да се разпадне, кво. няма да станеш по-умен.

14

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Жана се е...упражнявала да пее пред съпруга си и той е подал...сигнал в полицията за звуков...терор.(пресс...ссъобщение от 1-во РПУ)

13

Джедай Мастър

преди 8 години

Съпругът й Стефан Бергендоф ли се казва? От къде го е лепнала това име?

12

бай Тъпчо

преди 8 години

А бе таз кат пейше по талевизиата много нашарена бе,то рисунки на секадеи мойта жена кат я виде и вика-мажо бе,и аз да бех си напрайла на младини татуровка бе-пипирудка на ненката и цвете на пъпат,а?Ееее с бажанака както си пийхме кротко мастика и той кат чу щеше са задави,пък яз и викам- ами да беше си напрайла ***-сега пипирудката щеше ти дреме на цветето-ай наздраве бажанак!

11

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам защо някои хора не се възползват от факта ,че бялата лястовичка им каца на рамото?Ако това е истина означава, че тази жена не знае какво иска от живота.

10

Анонимен

преди 8 години

Жана Самурая Шварцкоп е желязна мацка!

9

ив

преди 8 години

Коя е тази свръхизвестна личност,че за пръв път я чувам?

8

Анонимен

преди 8 години

В другите сайтове пише че са я хванали с наркотици. Тука май ни спестявате нещо

7

Анонимен

преди 8 години

Тази е абсолютно "ку-ку"! Грозна откачалка.

6

Невен

преди 8 години

"съпруга си Стефан, като в различни интервюта тя описва съвместния им живот от много добър до пълен ад. Двамата спорят от години за попечителство над сина им. Нещо не разбирам, че като са семейство за какво попечителство спорят?

5

Китов

преди 8 години

Предстои промяна на българската конституция, еврозоната е пред разпад, на прага сме на втора студена война... ама занимавате хората, че Жана била разпитана.