52

Анонимен

преди 8 години

Хайде от началото-Георги стигна до пейката как-възможни варианти-с парашут,пеша,колело,ролери,кола с отбивка в кафе,ченч бюро,закусвалня,приятелят му звъни за среща отговаря му-варианти=ясно,с полуотворена уста-дъвчи,разсеяно-нещо го смущава,брои,слуша хитове,напрегнато-някой се спуска с парашут,приближава,пише СМС,няма на кой,освен идващата приятелка,родителите нямат представа,последно съобщава,че е намушкан-варианти-ясно,разсеяно неогледан,напрегнато-оня се отегля,помощ няма,парашута се издига

51

as

преди 8 години

. С цел установяването и локализирането му са привлечени множество пратньорски служби от Европа и други континентиНо от фактите и обстоятелствата, които са събрани до момента, а и моето вътрешно убеждение е, че убийството не е било планирано", допълни главният секретар на МВР"KВИ ДРУГИ СЛУЖБИ И КОНТИНЕНТИ ИСТИНАТА Е ЕДНА ЧЕ В МВР НИКОЙ НЕ РАБОТИ. КОЙТО РАБОТИ ПОСЛЕ СИ ИМА ПРОБЛЕМИ С РАЗНИ ПАРАШУТИСТИ И НЕКАДЪРНИЦИ

50

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

Най скъпата държавна институция в БГ и не доумявам защо протестират след като сравнение с колегитеот БА са по заплатени . Затези които не са се справили с престъпноста на всяко тримесечие плачат за допълнително финансиране .Вмомента при гласуван им милиардза 2015 г насояват за допълнителни 145 милиона.

49

Анонимен

преди 8 години

Всички ресурси на МВР са насочени към бойни техники за да могат полицайте да бият момичета и да не им оставят синини.

48

Анонимен

преди 8 години

Абе друго си 10 полицая да набият някое момиченце. За какво им е да разследват убийства?

47

Анонимен

преди 8 години

Има си хас. Щях да се очудя, ако не беше в задънена улица. Аз скоро не си спомням да са разкрили някое убийство. То дали го има ли няма това разследване, разликата не е особено голяма.

46

Тинев

преди 8 години

Преди седмица, седмица и половина ми изтриха коментара в който категорично заявявах: На бас, че хрантутниците-милиционери....ИЗВИНЕТИ, хрантутниците-полицаи няма да разкрият убийството.Прав съм а?

45

НЕВС

преди 8 години

Последни дейности на полицията: 1. Спасили едно псе, заключено в кола, като я разбили с метален прът. 2.Набили дребни момче и момиче, леко пияни през нощта в София.

44

Реалист

преди 8 години

МВР пак не си вършат работата. За какво са ни, когато почти всички престъпления в България остават неразкрити, а за повечето престъпления хората даже и не съобщават на МВР, защото са наясно, че МВР в България не работи. Най-добре е МВР да се закрие, а служителите му да нямат право да работят в обществения сектор, вкл. и в новата структура, която ще замести МВР.

43

еснаф

преди 8 години

В тази, държава връзкарзка, всичко деградира:образование култура,медицина.Навсякъде връзки!Лекари лаици - мафия по бели престилки,артисти без талант,но роднини на еди кой си диктори от телевизия от един клан излизащи - с един тип физиономии. Разбирам да са талантливи,писателки и писатели - за изключение двама,трима.

42

тими77

преди 8 години

по реформа следователите са отделно звено подчинени на прокуратурата а в момента в полицията работят полицаи които се водят дознатели те разследват убиства и всичко останало пук си имат и отдел убиства следователите могат да разследват само с заповед на главния прокурор ако той им възложи това но мисля че имаше определен срок ако неможе да се справи мвр се дава на следовател а ссе поема от следсвието ако е нацинално значимо или нарушение на националната сигорност

41

Анонимен

преди 8 години

Убийство посред бял ден, в центъра на София, в едно от най-оживените места; десетки, даже стотици хора; десетки камери; постоянно патрулиращи полицаи наоколо... На всичкото отгоре ако е вярно- убиецът е някакво момче на 16-17 години, което едва ли би трябвало да може да надхитри "криминалистите". Ако се чудите- просто се старая да опиша накратко абсурдната картинка в цялата тази история... Абсолютен срам, срам, срам!!!

40

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че не е бежанец. В Борисовата градина не съм виждал бежанци. За сметка на това там съм виждал много наркомани и футболни фенове. А и тоя, който беше сниман от камерата и още не е намерен, не прилича на бежанец. Не казвам, че той е убил Георги, но е факт, че не е заловен.

39

Berlin

преди 8 години

Запецнали са с разследването - оказало се по-трудно от това да нариташ момиче. ***!

38

Анонимен

преди 8 години

СмЕх. На парцали. Претенции за по-високи заплати и по-големи привилегии, а работа за 5ст не могат да свършат. Уж има камери, пък няма кой да работи с тях. Уж има следователи, но май са велики само в местните кръчми или ако трябва да си спазарят харесано апартаментче/имотче...

37

G

преди 8 години

М-мисълта В-редина на Р-работата МВРАко беше дете на някой политик, да сме забравили и за убиеца.За останалите .............

36

ани

преди 8 години

Защо крият! То е ясно, че са от тези гадни бежанци, но крият за да не се надигнат хората.

35

Анонимен

преди 8 години

То целата държава е в застой - времето е спряло както по време на зрелия социализЪм!

34

Анонимен

преди 8 години

Полицай се облегнал на тухлена стена и тя паднала - извод "по-умният отстъпва". Как полицай отваря консерва? Тропа по капака и крещи "отворете - полиция"

33

Анонимен

преди 8 години

полицията има само една отговорност да пази талибанската власт