13

Анонимен

преди 8 години

2670 лв.=1335 евро/100 кв.м.,че тръгнали и на гурбет,хе-хе-хе където и да е 100 кв.м. за по-малко от 15000 евро нема,охи,охи нема кой да даде.

12

до 17

преди 8 години

Ами много просто, истината е следната: Просто монополите, като EVN в случая са недосегаеми и са над държавата. Там тока е пускан от EVN, тях не ги интересува, че това е незаконно строителство(често с крадени материали), те виждат само потенциални клиенти! Добре дошли в България

11

Анонимен

преди 8 години

То вярно си е за чудене. Как така имаш ток, вода и адресна регистрация на жилище построено на земя забранена за строеж? Общината трябва да се провери много сериозно и да се намери виновния/те (само как прозвуча). Те настояват да се узаконят постройките им, защото живеят в стрес от години. ай сиктир, нахални бре.

10

Анонимен

преди 8 години

Тук цари страшна цензура. Всеки втори коменар се трие най демократично от т.нар. ***. Евала.

9

!

преди 8 години

На тази цена колко декара ще ми продадете? Българин съм!

8

stun

преди 8 години

"Всички те имат ток, вода, хората имат и адресни регистрации. Плащат си сметките, но по документи, мястото на което са изградени е част от парк, а тук строителството не е законно."А глоби за служителите от общината издали адресни регистрации?!? А глоба за ВиК дружеството прокарало вода и поставило водомери?!? А глоби за ЕВН прокарало ток и сложили електромери?!?! Без документ за собственост няма как да се издаде партида за ток и вода.

7

Анонимен

преди 8 години

Не е виновна само общината,че ги е оставила.Много ми е интересно кой е виновен за това,че са включени към тока и водата,при положение,че знаем каква бюрокращина и колко такси се плащат за това.На дали са изрядни от към документи.Това си е дискриминация към тези които си спазват закона.Ама никой друг не е виновен,САМО ХАРОДА,който както каза Бате Бойко Е "Лош материал"

6

заралия

преди 8 години

Другото което е, изсякоха хектари гора около кв Лозенец!

5

Анонимен

преди 8 години

Moderatore, anonimen nomer 4 e napisal neshto koeto nee po reda na zakonite! Molq vi da go istriete, zashtoto zakonite trqbva da se spazvat ako shte i vie ot Dnes.bg da go podkrepqte!

4

заралия

преди 8 години

Пиша го за да не допускаме това да се случва и в бъдеще.

3

заралия

преди 8 години

Запознат съм много добре с казуса, и няма да спра да напомням, че в съседство на кв. Лозенец имаше разкошна вилна зона, много семейства от Стара Загора имаха вили там..Познайте какво се случи с тази вилна зона!? В момента е лунен пейзаж, товареха тухлите и всякакви строителни материали от виличките на каруците, мъкнат малко по-надолу към Лозенец и строя незаконно, предимно преселници-роми от други места. Така беше унищожен десетилития честен човешки труд!

2

Анонимен

преди 8 години

Moderatore, anonimniq nomer 5 e napisal dosta rasistki tekst koito po zakonite na europa e chudovishtno!

1

sante_dog

преди 8 години

В същото време, главният архитект Кирчев призна, че в района има два нови, но легални строежа на образователен център и на друга сграда, която е на частен инвеститор.ааа ясно, решили са да разчистят на някого терена. Нека съборят незаконните построики, но това да се случва регулярно и навсякъде, а не само където има интерес а за другите да си траем