14

Анонимен

преди 8 години

21 никой на Балканите не се е освободил съвсем сам а и това с освобождението на народите винаги е свързано с военен конфликт между великите сили така се разпадна колониалбата система след края на ВСВ така се разпадна и социалистическата система след края на Студената войнаОдисей 1

13

Анонимен

преди 8 години

чакаме наказанието

12

мина тая

преди 8 години

Няма за кога да клякат гърците, трябва да лазят по корем и молят за някое е друго евро.

11

АНОНИМЕН

преди 8 години

ДО 12 ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВИДЕНОВ БЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ОТ ВСИЧКАТА ПАСМИНА ГОРЕ КОЙТО НЕ КРАДЕШЕ И ЗАТОВА ГО СВАЛИХА. НЕУДОБЕН БЕ. НЯМАШЕ ДА МОГАТ ДА ВЪРТЯТ МРЪСНИТЕ СИ ДАЛАВЕРИ. Е И СЛЕД НЕГО ОПРАВИ ЛИ СЕ БЪЛГАРИЯ. ЗАТЪНА ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ. ЗАЩОТО ТИЯ ГОРЕ МИСЛЯТ ЕДИНСТВЕНО САМО ЗА СЕБЕ СИ А НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ПОГЛЕДНИ В МОМЕНТА КАКВИ РЕФОРМИ ТЕКАТ. НИКАКВИ, ЗАЩОТО СА НЕКЪДЪРНИ И ВСЕКИ ЛЕВ ВЛЯЗАЛ В ХАЗНАТА ГЛЕДАТ ДА ГО ОТКРАДНАТ.

10

Божо

преди 8 години

варуфакис изобщо не клекна, а отлетя за Тексас , където ще търси отворени банкомати :))) Сега очаквам Европа да помоли новия финансов министър на Гърция да предложи начин, как страната му да продължи да получава пари без да ги връща :)))

9

Гуруфакис

преди 8 години

Меркел ще клекне.

8

Анонимен

преди 8 години

Кпгато Варуфакис стана министър в Гърция имаше макар и минимален растеж действащо споразучение с кредиторите и отворени банкиКогато Варуфакис подаде оставка като министър в Гърция има рязка рецесия сиреч спад няма споразумение с ктедиторите и банките са капалъОдисей 1

7

Бай Иван

преди 8 години

Някой ще ми разправя че гърците били по-различни от нас.Разликата между нас и тях е че в момента те имат пари а ние не, в момента те са 1997г. А ние 2014. И те като нас са мързеливи и чакащи на другите.

6

Анонимен

преди 8 години

Защото им го натресе на гърците и се изнесе в Тексас налиОдисей 1

5

до 5

преди 8 години

Това че съм човек с мнение и мразещ Гърция или дадена политическа партия не ме прави ***. Ти си този с предубежденията и промития мозък.И аз искам всички да се съгласят с моето мнение ама това си е диктатура.

4

Анонимен

преди 8 години

Варуфакис е пич!

3

Анонимен

преди 8 години

Както се вижда от предните коментари - за българския *** няма почивен ден. За къртиците няма ден и нощ, има само мрак. Завряни цял живот в *** на живота. Гърция ще се оправи, мислете за ***.

2

П.Петров

преди 8 години

То до 20-ти юли има време. Фрау Меркел не бърза за никъде ...

1

Tina

преди 8 години

Варуфакис отива да преподава в тексаски университет?...