8

Тома

преди 8 години

малка корекция - гръцки демократи.

7

Калчо

преди 8 години

До 7Същите които ни "рИформираха" нас, "помагат" сега и на гърците искат и тях да "рИформират" но те, за разлика от нас, не спят, и виждат какво им готвят ...но май някой ще пие студена вода, и ще трябва да дава обяснение защо се наляха пари там, а няма "рИфарма"....

6

Калчо

преди 8 години

До 7Виж сега баце, то трябва и да помислиш малко, а не само да се радваш на цветни хартийки.1-Кой според теб, и защо наля толкова пари там, и защо, има ли някаква цел, при положение че знае че те няма от къде да му ги върнат ? А защо ги натискат за "рИформи" и "приватизация" , и ха познай кой щеше да ги "приватизира" и "рИформира"...???!!! Може и да не се ситиш, но да те подсетя, никой не дава пари ей така..лешоядите се надяваха на "рИформи" и "приватизаци" и да разкостят Гърция както могат !!!

5

Анонимен

преди 8 години

Аз не тазбирам защо някои продължават да защитават гърците всичк знаем какво им бешеше отношението към нас дължащо се на фалшивия им стандарт с издута администрация и че никой не работеше работеха им чужденци какво ги защитавате.и не европа ще пие студена вода както се изказа един *** а гърците.и вие българи ли сте или сте гърци и каква е тази *** солидарност ана тролитата с минусите нищо няма да промените *** не рубли а драхми ще ви дават скоро.

4

Тасос

преди 8 години

А те защо не си печатат, и да връщат, как едни могат да печатат цветни хартийки а други не ? Печатайте и връщайте, както и те печатат, и ви дават !!!

3

Bg

преди 8 години

Да живее Гърция

2

хахаха

преди 8 години

5млн. души х 60? са много пари на ден

1

Анонимен

преди 8 години

К'во ги жалите гърчолята. Имат бол пари, щом пресъхват банките им. Изобщо нищо не ги интересува, освен как да си гепнат паричките от влоговете. Вече и за лихвите не ги е еня, най-важното е всичко да се прибере в дюшека. Гласувахме"НЕ", ама то по нашенски е "ДА"! Обичаме си страстно евракитета! Умрем за евракита!