65

Анонимен

преди 8 години

До Анонименпълно е само с кокошкари много гладна зима ни чака

64

кръстоносец

преди 8 години

сами сте си виновни че е най-слабия сезон. загрозихте морето с грозните си хотели и занемарихте всичко из вътрешността. Какви туристи искате когато цените неотговарят на качеството на услугите които предлагате. А и впрочем какво предлагате? с какво вашата стока е по-различна от тази на конкурентите ви? море и слънце има в цял свят, а също и планини и гори.

63

Анонимен

преди 8 години

За нея мерки в туризмът ,са напечатването на брошурки,едно-две клипчета по дискавъри,обикаляне на всички туристически изложения, бодряшки интервюта и нови дрешки и прическа,щот'така трябва

62

Анонимен

преди 8 години

Туристическия бизнеса иска дела,последователност,сигурност, гъдел,уважение и най вече да внимаваш какво и къде говориш.Г-жата министър констатира неща, дето се виждаха или предвидиха през февруари и март.Ала освен думи друго не се направи.Да бяха дали поне безплатни летни визи за рускоговорящите, може и онлайн. НО мечтите нямат край. Важно е ПР да е нагоре ...Май май ще има още милиардни дългова за заплати и текущи разходи...

61

Анонимен

преди 8 години

Колко време трябва да загубим с тези?Кога,ще разберем,че това са най-големите некадърници?

60

Анонимен

преди 8 години

Ще бъде тежка зима!

59

аааа не така

преди 8 години

Днес.бг, много бързо скрихте калинката... оставете я на "първа страница" а се посмеем на воля!

58

нема се пуашиш к..

преди 8 години

Не бойте се деца,догодина,ще напълним курортите с китайци и индиийци,те сега го обеща,навярно катарски бизнесмени,ще финансират купона,тях Бойку ги обеща,абе живота е прекрасен,всичкое цветя и рози

57

Анонимен

преди 8 години

До Austin PowersА бе то и на децата им стана ясно че си *** и няма смисъл да пишеш ,ама ти продължаваш.

56

непукист

преди 8 години

До колкото си спомням преди три четири месеца Винету призова българите да се юрнат да почиват по родното черноморие ,но явно некачествения матрЯл не му обръща внимание и посещава комшийските курорти без да ги е еня за печалбите на честите частници.Между другото много ми е интересно това нещо на снимката ,а и цялата политическа пасмина къде ще почиват това лято.

55

До уплашен

преди 8 години

Чак е мен ме хвана шубето бе пич.То вярно , че и пари ще трябва да дават на персонала, ако намерят такъв де.Ужас.Горките "бизнесмене".

54

Austin Powers

преди 8 години

Омръзна ми да пиша по тази тема. И на децата им стана ясно че правилно сме напуснали неплатежоспособния и непредвидим руски пазар през 1990-та.

53

123

преди 8 години

Нормално да е най - слабия сезон. След като кафявата коалиция специално създаде министерство на туризма. Има ли нещо с което ГЕРБ се е захванал и да не се е осрал.

52

Анонимен

преди 8 години

Баламите свършиха! Българските пишман хотелиери,да си наврът отзаде шезлонките,барабар с чадърите и вкиснатите манджи от онинклузива.Ако не им харесва да направят по един бялконинг от покрива на хотелите си или да се удавят в опиканите си от наркомани,пиандурници и *** басейни! Хак им е мамка им *** и обирджийска!

51

аааа

преди 8 години

А, Никалинка Мрънгелкова!

50

Satir

преди 8 години

Ами слаб ще е!!! Ама спокойно и по-слаби ще има!!! И така ще бъде докато не спрете да гледате на чуждите туристи като на *** - полубожества и не си пренасочите таргетитте към нас...вашите сънародници...

49

Иво

преди 8 години

Объркала се е г-жа Ангелакова.Аз като гледам цените в морските ни курорти ми се струва,че всичко е резервирано за тази година че и за догодина!

48

Бай Гоце

преди 8 години

Начи кво излиза: без руснаци нямаме туризъм, без руснаци нямаме енергетика, без руснаци нямаме селско стопанство.... Брей, а друго говореха - ЕС това, ЕС онова... Ся на кой да верваш, на очите си ли, или на ушите си?

47

Анонимен

преди 8 години

До Анонименто може да е пияно ама българското строителство изцяло зависи от руснаците имат 400 хиледи имота в България

46

Логично!

преди 8 години

При тая разюздана и нагла антируска кампания в Днес.бг и останалите медии няма как да бъде другояче. Вие сами режете клона на който седите. Държите се като луди.Продължавайте в същия дух и ще се върнете към цървулите на дядовците ви. И каменната ера.