38

Банкеръ

преди 8 години

Гн Кънев Вие сте фурнаджийска лопата.До вчера едно,сега друго добре,че избирателите Ви са от гетата обещайте им узаконяване,безплатен ток,помощи и т.н.Само дето не можете да минете пеша сам през Захарна фабрика или Столипиново

37

хитрец

преди 8 години

Радане,теб кой те пита бе????:)))

36

гилотината

преди 8 години

Има една истина.Дали е трябвало да има НАРОДЕН СЪД след 09.09.1944г. не съм убеден.Днес съм 100% убеден, че такъв е незабавно необходим и всички унищожавали като цяло България, за своя облага и в услуга на КАПИТАЛА след 10.11.1989г. заслужават една последна награда.Възможност да положат гадните си израстъци от раменете нагоре ,наричани глава,след което усложливо да пуснем ножа на гилотината и тя със цялата си сила ги изпрати там където тая *** изпрати целия трудов български народ.

35

Лапни х..

преди 8 години

Майната на вас,политици-дупедавци!!!!!!Живеете като търтеи,тунеядци и нищо друго!!!!!!!

34

Фбук

преди 8 години

радан е чистокръвен израелец. пише го в страницата му във фейса. прочетете и ще разберете защо дава такива мнения..

33

шпаген

преди 8 години

опитаите се да го разберете страх и ужас ги е сковал гербавите и другите почувстваха във вратовете си дъхът на АТАКА

32

vesko02

преди 8 години

Ние сме по тежко зависими от гърците към ЕС.

31

Анонимен

преди 8 години

Резултата е добър от референдума гърците не желаят повече да са роби на банкерите. А такива като теб Радане ни правят роби е затова българите живеем в бедност! Не защото сме мързеливи а защото носим тежките окови на лихварското робство!

30

Анонимен

преди 8 години

нали казахте че Гърция ще каже Да и като не знаете нишо не се показвайте бе седете си у дупкитесамоо Велизар Енчевв другото е Леш

29

Анонимен

преди 8 години

Самоо Ципрас и Велизар Енчевв другата е Лешш

28

nemam nervi

преди 8 години

Гърция след референдума , е като България 2001г ,когато си избра царя

27

българин

преди 8 години

Кой си ти бе "въздухар",че правиш анализи ? Нали само преди 2 дни говореше ,че Гърция ще каже " да".Скрий се там под "крилото"на Б.Б. и "комсумирай" властчицата ,която не заслужаваш.

26

мими

преди 8 години

"великият" стратег и анализатор се изказа ...защото е много компетентен

25

ИВО ИНДЖЕВ

преди 8 години

ВРЕМЕ Е ПОЛКОВНИЦИ, ГЕНЕРАЛИ И МОРСКИ АДМИРАЛИ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ПАК В АТИНА И ДА ПРИЛОЖАТ ВТОРАТА ЧАСТ НА ПЛАН ''ГЛАДИО''-СТОИ ОТЗАД...НА НАТО. КАКТО ПРЕЗ АПРИЛ 1967 Г...КОГАТО ЗАБРАНИХА ККЕ (КОМ.ПАРТИЯТА НА ЕЛЛАДА)...И ВСИЧКИ ПАРТИИ ЗА 7 ГОДИНИ !ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ЗАБРАНЯТ СИРИЗА...И ТО ЗАВИНАГИ.МИСЛЯ ЧЕ ПАК ЩЕ ИМА ТАНКОВЕ ПО УЛИЦИТЕ И СТРЕЛБИ ПО УНИВЕРСИТЕА ''ПОЛИТЕХНИКИ АТИНОН'' КАКТО ПРЕЗ 1973 Г НА 17 НОЕМВРИ.

24

Анонимен

преди 8 години

Радане, какво имаш предвид, че този Референдум не бил наш? Я направете един референдум за това дали искаме да сме членове на ЕС, да видиш какъв ще е резултата.

23

Анонимен

преди 8 години

Радане, ти гърците, те ще се оправят, те са новите исландци (някой каза ли Исландия... МВФ?)... а ние да питаме твоите гласоподаватели: Що стана със съдебната реформа?

22

дедо Мано

преди 8 години

зависи от това дали ще дадем знак, че е държава, в която има правосъдие, или ще продължим да даваме знак, че сме държава, в която няма правосъдие", каза Кънев, цитиран от БТА.Ами ако те вкарат на толо заедно с Костов ще покажем че има правосъдия, ако ли не значи няма такова. Простичко е !

21

Анонимен

преди 8 години

Това, което е зле за Радан е добро за народа, не че нещо зависи от него.

20

Геренбахче

преди 8 години

Рамаданчо, Рамаданчо... И ти се взе насериозно ,ВЪЗДУХАРЮ Костов!

19

Анонимен

преди 8 години

Раданчо, ти нали казваше, че на гръцкия референдум ДА ще е поне 60%. А то точно обратното!И обясни моля, като гласувахте 16 млрд. дълг, не ни ли тика правителството ТИ и нас по гръцката писта.Да не стане Bulgarexit!?Неадекватни сте!