10

Никола

преди 8 години

Ако ламината има канцерогенни изпарения , какво да кажем за мокетите ? Преди години един такъв мокет ми докара страхотна алергия и трябваше да минат години и да поставя навсякъде теракот за да разбера , че всичко е било от мокета . Няма по-нехигиенично нещо от мокен или килим . Дървения паркет/дюшеме също се лакират с канцерогенни лакове , които сублимират с месеци и години . Най-безопасно и практично е с теракот , после с качествен ламинат !

9

Анонимен

преди 8 години

Най-практично е да има голям килим, независимо какъв паркет е отдолу. На мен лично ми е грозно, но се поддържа лесно, особено ако е мокетен. Даваме нашите да ги перат в автомивката в квартала, леки са и могат да се пренесат лесно, освен това зимата стъпваш на топло.

8

Анонимен

преди 8 години

ПОСТА СЕ ОТНАСЯ ДО 10 ОТ 11

7

Анонимен

преди 8 години

ДО 8 МОКЕТА ИМА ЕДИН НЕДОСТАТЪК ЧЕ НЕМОЖЕШ ДАГО ОПЕРЕШ И СЪБИРА МНОГО ПРАХ, ИМАХ ГО И ЗНАМ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС , А ИНА ЧЕ КОГАТО СТЪПВАШ ПО НЕГО Е ТОПЛО , ЗА ТОВА НЯМА СПОР НО НЕ Е ХИГИЕНИЧНО

6

Анонимен

преди 8 години

Преди години се подлъгах и сложих ламинат. Сега съжалявам. За малко повече пари можеше да си сложа дюшеме, както направи сестра ми. При първа възможност смятам да разкарам ламината.

5

Анонимен

преди 8 години

аз съм си асфалтирал хола ,скоро че асфалтираме и на тъщата много е здраво и износоустойчиво

4

Анонимен

преди 8 години

Просто имах предвид, че ако искаш да освежиш стаята си, винаги може да смениш ламината срещу неголяма сума пари!При правилна поддръжка, ламината може да изкара много повече години!

3

Анонимен

преди 8 години

Ефтинкото винаги е по-скъпо. Сложил съм буков паркет 17 години не е мръднал.

2

Анонимен

преди 8 години

Една стая с ламинат струва 200-250 лева!Съвсем спокойно човек може да си сменя ламината пред 5 години!

1

Анонимен

преди 8 години

Дъски или паркет трябва да се циклят и лакират през 5-6 години особено ако имаш малки деца или е натоварено офис помещение. Колкото до това кое държи по-топло според мен сравнено с паркет няма особена разлика. Естетично съм + за ламината, най-красиво е с дюшеме, но то изисква и най-добра поддръжка.