54

Банкеръ

преди 8 години

Любопитен съм какъв ще е компромисът от страна на ЕС 200 или 150 млрд. И в двата случая означава победа за Ципрас.Компромисът от страна на Гърция е ясен оставане в Еврозоната засега,но с визи за граждани на ЕС.

53

АНГЕЛОВ

преди 8 години

ДО БАНКЕРА ВЯРНО ИМАЛИСА ЗЛАТНИ ПАРИ ИОТ ТОГАВА НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ НЕМЦИТЕ ПАТКИ СА ПАСЛИ ПОСЛЕ ДРУГИ ХАЙВАНИ И СА ИЗГРАДИЛИ ИКОНОМИКА ТЯ МАИМУНАТА ПЪРВО ЕХОДИЛА НА 4 РИ КРАКА НО КАТО Е ПОЧНАЛА ДА ПРАВИ ТОВА ОННОВА СЕ Е ИЗПРАВИЛА

52

петър

преди 8 години

уникален случай в историята, когато гражданите празнуват по улиците в навечерието на банкрута на страната им, банките са затворени, а икономиката се руши- Махмурлукът ще е страшен и дълъг.

51

Банкеръ

преди 8 години

Гърция ще направи това,което България не посмя да направи 1997 година.Ще си напечатат драхми,ще фиксират обменният курс,няма да върнат парите,Вицовете,че ще обеднеят и няма да има какво да ядът са за българите.ЕС ще направи опит за оставане на Гърция в еврозоната,защото следва Португалия,Испания,Италия,Австрия все нищо не произвеждащи икономики с огромен дълг.Когато Гърция е имала златни пари немците са пасли патките.

50

Елена

преди 8 години

Браво братя гърци!!! Напред, напред, напред!!! Достоен народ!!! Смело!!!

49

Стамат

преди 8 години

Велики!Само така!Гърция, Русия, Сърбия...

48

евроскептик

преди 8 години

Браво на Гърците... Скоро ще има верижна реакция и този *** наречен ЕС ще се срути!

47

Анонимен

преди 8 години

Гърция поне тегли заем да си оправи публичния сектор. При нас Бойко взе 16 млрд дето никой няма да ги види.Вече не се говори за това. След някоя и друга година, като си тръгне ние ще му плащаме лихвите. В Гърция поне нещо се случва. Има гражданско общество. В България открито ни обират, тези които ни управляват. Имаме много хляб да ядем докато стигнем Гърция по ниво на морал, култура и гражданско съзнание. Дано вземат още пари и пак да не ги върнат. И накрая да направят като Исландия с банките.

46

Анонимен

преди 8 години

До До 10"Не съм съгласен. Тези пари, които им отпускаха не са нито немски, нито френски. Това са напечатани пари от МВФ, по подобие на САЩ,"Aбе умник. МВФ не пари не печата. Еврта ги печата Европейската Централна Банка

45

Анонимен

преди 8 години

Гърчолята празнуват Не-то, а в ЕС се подготвят да им изпращат хуманитарна помощ.Тия били по-*** и от нашите атакизи.

44

Анонимен

преди 8 години

До 12Не приравнявай всички бивши соц страни с нашата ***. Полша и Чехия са много силни и имат сериозни производствени мощности и износ.

43

nnnn

преди 8 години

Евала на гърците,браво, не са *** като нас да търпят и да мизерстват!Надявам се да повлекат крак и да се разбере,че истинските злини идват от банките,кредиторите и огромните лихви..те да печелят,а ние да мизерстваме,за да им плащаме огромни лихви!!!

42

Анонимен

преди 8 години

И аз ликувам, защото разбрах , че не сме в еврозоната, ако бяхме гърците щяха да ни искат пари назаем.

41

Анонимен

преди 8 години

Говорителят на Кремл в 11:34 часа: Въпросат за финансови помощи е работа на Гърция.Надяваме се да намерят най бързият компромис с кредиторите. Заключение - От Кремл помощи няма!!!

40

evgobul

преди 8 години

...и съм "да" и съм "не"...просто Сириза се появи доста късно според мен...

39

българин

преди 8 години

Гърците се радват, за да се окуражават, а иначе умират от страх, това ми е ясно. Ама, хич не ми е ясно, тези у нас, дето им викат "евалла", на какво се надяват, с този гръцки "пример". Капитализма ли ще рутят? Не знам, как ще стане като на тези "леви" - и в Гърция и у нас, ГОСПОДАРИТЕ ИМ СА ХЕМ ЧЕРВЕНИ, ХЕМ ДЕСНИ. Или ще правят световна революция. Как? С напред ли? Щото, освен голия такъв, друго нямат. Май просто са зашеметени комунистически чеда, лакоми ибрикчийчета на путлерова Русия.

38

Ден до пладне

преди 8 години

Ще ликуват докато в бърканите има пари , като свършат ще излезнат със сопите и друга песен дружно ще запеят!

37

ха

преди 8 години

Сега разбирам, че думата ХАРАКИРИ е с гръцки произход...

36

fukis

преди 8 години

Съвсем скоро ще им гледаме сеира !!!!Ба си наивната ***..... направо да ги съжалиш !?!?!?!?

35

Анонимен

преди 8 години

ОХI 28 Октомври 1940ОХI 05. Юли 2015Браво! Народ, а не ***.