209

hp

преди 8 години

Те си мислиха,че не означава опрощаване на дълговете. Да видим колко заблудени или не са били.

208

анонимен

преди 8 години

То явно за нас българите най големият проблем са ни гърците.А я си припомнете , кой Министър продаде на безценица БТК , а сега е Председател на Управителният съвет на ВИВАКОМ????Милен Велчев май беше,а?

207

Анонимен

преди 8 години

само ние от тиквонии не се отказваме еее народе къде отиваш

206

Луд с Мотика

преди 8 години

Който се сили да чупи чинии, трябва да знае че един ден ще ги плаща. Дойде времето Гърция да си плати за счупените чинии.......На кого казаха НЕ бе???? Когато вземаха милиарди евра не викаха НЕ, а сега НЕ. Закривай

205

Луд с Мотика

преди 8 години

Тарикати... взеха сума ти пари от всички в европа и накрая им биха шута. Гърците са гадни и нагли хора. Хайде сега кредиторите да им вземат държавата.

204

Анонимен

преди 8 години

А германците казват: "Алексис Ципрас изгори последните мостове, по които Гърция и Европа можеха да се придвижат към компромис... "С отхвърлянето на правилата на играта на еврозоната, чрез отрицателния вот, преговорите за спасителна програма за милиарди евро сега изглеждат трудно въобразимиБаба Меркел ще вземе да се съобрази с референдума и да спре всякакви заеми за Гърция. :-D Щом гърците не ги щат, да се оправят сами. Преговорите вече ще се водят само дали да си платят борчовете веднага.

203

GRN

преди 8 години

Не се лъжете да ходите в Гърция на почивка. Липса на много стоки, празни магазини и банкомати, опашки навсякъде, ресторанти които не могат да заредят заради блокираните банки...

202

xxx

преди 8 години

До ЗорбасХа!Ха!Ха!

201

Анонимен

преди 8 години

zapazih si po4ivka veche za dogodina.otivam s 50lv za sedmica i mislq,4e shte ostanat

200

Зорбас

преди 8 години

Не май, а се отказаха! Нали беше на кантар работата! Гърция заби такъв звучен шамар на ЕС, че чак в България се чу! Само нашите платени *** не го разбраха! Гърците са горд и достоен народ!

199

Анонимен

преди 8 години

Този референдум може да бъде изтълкуван и като акт за излизане на Гърция от еврозоната.Никакви повече заеми

198

WASILISQNISGERMANI

преди 8 години

ELLINI PAZETE ALEKSIS...S NEGO I BOG WI PAZI...

197

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЩели да ги поканят в БРИКС ахахахах ,кой ще покани фалирала страна която няма никаква реална икономика и се крепи на туризъмВъпроса е принципен.. Или ще ги оставят да погладуват малко и г-н Путин ще ги спаси на бял кон, в замяна на разполагане на едни руски ракетки.... дори и кораби в Средиземно море. или изобщо няма да се стигне до там. Ако кажат че ще пуснат ракетите, от евроГЕЙския ще ги налеят с пари, за да мълчат.

196

Крум гледа

преди 8 години

Нова епична страница в трихилядолетната история на гъцкото муфтаджийство и наглост! Така и не се научиха наште дружки до къде се простира границата на чуждото търпение... От още Крумово време си мислят, че целият свят се върти около тях и всички останали са длъжни да им угаждат! Напълно заслужават следващата седмица, когато отидат да просят нови помощи от изнудвачите си, да им бъде трясната вратата изпод носа и да си се спасяват, както си знаят!

195

византийци мързеливи

преди 8 години

Га ядохте кифтетата нетивахте а?

194

Анонимен

преди 8 години

Двуличие и лицемерие е това. Гърците казаха "не" на ЕЦБ, ЕК и МВФ днес. Утре обаче ще им се молят за спасителна помощ, защото банкомата ще продължава да казва ОХИ.

193

за 311...

преди 8 години

За ПЛАНА ... ще си говориме от понеделник ..нататък!Сега се напий от радост.Щото от другата седмица , ще пиеш от мъка.....Лека нощ!

192

Анонимен

преди 8 години

Да сте виждали наш'то президентчи днес...?Цял ден го търся...

191

Споко комунягите...

преди 8 години

БАБА МЕРКЕЛ , ЩЕ СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДНА...!УТРЕ ЗА ВСИЧКИ Е "ПРАЗНИК"/каза Ципурата/.....ама при ЗАТВОРЕНИ БАНКИ и банкомати!!!БАНКИТЕ В ГЪРЦИЯ ---ЩЕ "ПРАЗНУВАТ" И НЕМА ДА РАБОТЯТ... ДО КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!!!!!!!!!/...Викайте бузукито и тупанджийте на Ципурата, да ви свирят без паре../

190

Анонимен

преди 8 години

I SI GO NABUTAHA GOLJAM GLADNI AMA GORDI