12

Анонимен

преди 8 години

Е, след 70 години най-накрая успяха да си купят един обект и те, завалиите! Скоро се очаква да предложат Лас Вегас или някой небостъргач пред ЮНЕСКО, 'щото на тях това им е наследството. В краен случай и ROUTE 66 ще свърши работа - и там има бая култура!

11

до 12

преди 8 години

Какъв континент са САЩ. Божичко невежество, прости им.

10

анонимен

преди 8 години

САЩ е красив континент и със сигурност има какво да се види там.

9

фдсафдса

преди 8 години

"А малка България има 7 културни и два природни обекта в ЮНЕСКО."А това е ужасно лошо за България. Заради *** ЮНЕСКО не може да се строят нови писти в Пирин например. Защото сме щели да изсечем 5 вековна гора и сме щели да унищожим местообитанието на горките козички.Заради *** ЮНЕСКО не можем да съборим старите църкви в Несебър и на тяхно място да построим нови ултрамодерни хотели.За какво ни е това ЮНЕСКО, щом само ни ограничава?Аз НЕ ИСКАМ България да има обекти в ЮНЕСКО. А вие?

8

Булгар е тъпак

преди 8 години

A пък всячески се опитваме да изкараме Пирин и Несебър от Юнеско, за да може мутрите спокойно да си строят там, без тези от Юнеско да ни наложат огромни глоби.Затова, евала, българи, ние отново се единствени и неповторими - единствените хора в света, които са готови да съсипят 20+ вековно наследство, за да могат да се чувстват доволни от живота.

7

Анонимен

преди 8 години

ами ще имат, то от тях една тухла върху тухла не остана по света

6

Анонимен

преди 8 години

Хахаххах даже обектът не е техен, ами испанците са го построили през 18-ти век...

5

Анонимен

преди 8 години

То това ще им е приноса на краварите към световната култура... А малка България има 7 културни и два природни обекта в ЮНЕСКО.

4

Анонимен

преди 8 години

Държава без никакви културни корени спечели цял един обект в ЮНЕСКО, това трябва да ви е заглавието.

3

Анонимен

преди 8 години

малии са културата ще им избие през ушите!

2

Култура?В Америка?

преди 8 години

"Най-накрая и САЩ имат обект в ЮНЕСКОМисиите в Сан Антонио влязоха в списъка с културното наследство"Че в държавата на краварите-каубои им ли култура. Америка и култура са взаимно изключващи се понятия. Янките се борят с културата тъй както свинята се бори с жълтата тиква.

1

DarkLord

преди 8 години

"място на 1836 битки"така е като се превежда с гугъл