108

захари

преди 8 години

Г-н Ципрас започвайте веднага да печатате купони, докато гърците не са изтрезняли и не са дошли да ви изядър жив с парцалките

107

захари

преди 8 години

Сега гърчетата могат да отидат и да поискат тези 60 милиарда от чичко Путин, да видим той какво ще им отговори и дали после ще им е до сиртаки , след като и на тях им се наложи да се редят на 3 км опашки за българско кисело мляко и хляб....

106

zahari

преди 8 години

Сега трябва да направят в страните от еврозоната референдум дали да отпуснат нова помощ на Гърция да видим какъв ще е резултата и дали след това ще танцуват сиртаки или ще плачат, че са били толкова ***!

105

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 166:Тъй, тъй, *** съветски, браво на гърците! И на руснаците браво! Да живее православна Европа, под ръководството на великия ***! Да *** гадните американци!Е, в помощите за Гърция ще участва и процъфтяваща социална и православна "пост"-комунистическа България, ама, те, българите, са свикнали да ги стрижат и дерат. Да живее Гърция, Да живее Русия! Да живее православна Европа! Долу САЩ и ЕС! Долу агресорите от НАТО!

104

Анонимен

преди 8 години

Бай *** и той акъл на гръка дава, а е последния *** на последната дупка на кавала.

103

Анонимен

преди 8 години

Браво на гърците, достоен народ, а не д.педавци и мизерници.

102

Анонимен

преди 8 години

абе то едни коментари гаче ги пишат авторите на статията

101

читател

преди 8 години

честит празник, весело изкарване !

100

Айде,чао...

преди 8 години

Утрото --винаги е по-мъдро от вечерта!

99

Анонимен

преди 8 години

Даам, да ги оставим да "празнуват"!

98

Въркулакис

преди 8 години

Имали пари германците - дали им...

97

ТАКА СИ Е...

преди 8 години

ПРИ ЛУКАНОВ , И Ж.ВИДЕНОВ , БЕХМЕ "НАЙ-БОГАТИ" ...ПАРИТЕ БЕХА "КАТО ШУМАТА" ...!СЕГА Е РЕД НА ГЪРЦИТЕ !/..Още от понеделник, ще им почне "валутната промяна"---хем..."РЕВОЛЮЦИОННА"/ТЕ ЩЕ СА ПО-ДОБРЕ-----ПАРИТЕ ЩЕ ИМ БЪДАТ "КАТО СТАРИТЕ ВЕСТНИЦИ"!/..и драхмите../

96

узо

преди 8 години

Защо в българия всички са толкова загрижени за това, българия е водеща държава, първата икономика в света, всички са много богати, има НАТО, ЕС, успокой се и живейте спокойно, гърците сами ще решат своите проблеми.

95

Анонимен

преди 8 години

До Ха,ха,хааааа...не притеснявайте

94

Ха,ха,хааааа...

преди 8 години

"ПРАЗНИК "...а???!!!Той "ПРАЗНИКА" започва от понеделник.....АМА ПРИ ЗАТВОРЕНИ БАНКИ И БАНКОМАТИ!ШЕ ГЛЕДАМЕ СЕИР...КОЙ-КАК ШЕ "ПРАЗНУВА"...ха,ха,хаааааааааааа...ТЕ ---ТИЯ "ПРАЗНИЧНИ ПЕСНИЧКИ"...ги пеехме и ние при Луканов , Виденов, Царо, и СЪРГея....!ДА ГИ ПЕЯТ СЕГА...ГЪРЦИТЕ!!!!!!НИЕ--ВЕЧЕ НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

93

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да стане гърците ще се оправят.На тях икономиката им стои,курортите им стоят ,а и имат поне 5 пъти по голямо крайбрежие от нашето и не е бетонирано.Ние сме зле защото сме на поне 10 нива под тях и продължаваме да затъваме.Нас и господ не може да ни спаси.

92

П.Петров

преди 8 години

Правителството на социалистите от ПАСОК ги вкара в пропастта, правителството на комунистите от Сириза ги закопа под дъното. Честит им "социализъм" на гърците. Ще разберат, ама ще е късно.Кой каквото прави, на себе си го прави...

91

Анонимен

преди 8 години

До :)Ти *** ли си?! Това са резултатите от общо гласувалите, не е сума от процентите

90

Анонимен

преди 8 години

Пляскайте, пляскайте на добре изиграното гръцко сертаки.. И помнете защо хората са казали " Лъже като грък"...Има причина хората бизнес с гърци да не правят, и тая причина лъсна пред целия свят като гнойна пъпка на челото на мазна гъркиня..

89

:)

преди 8 години

До (-_-)Ако 55% са гласували "за" и 50% "против", то тогава значи общо са гласували над 100%. Как ли става тая работа?