16

Анонимен

преди 8 години

Проблема със здравословното хранене при нас е основно в това, че предлаганите по магазините продукти са с ниско качество и им е останало само името, но не и съдържанието по рецепта.-----------------------аз искам да се храня здравословно но като нема пари ко да се праи , ям си продуктите с ниско качество на които е останало само името ...

15

Анонимен

преди 8 години

А в какво състояние е изхвърлената храна- годно или негодно, защото има много голямо значение и това не се споменава в статистиката.

14

До 21

преди 8 години

Много харесвам коментари като твоя! На пръв поглед той трябва да обиден, но ако човек си напъне мозъка за малко, ще осъзнае, че ти просто нямаш аргументи и единствено потвърждаваш простотията си.

13

8

преди 8 години

ХВЪРЛЯТ ХРАНА БЕДНИТЕ ХОРА,ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ НЯКОЙ ДА НЕ РАЗБЕРЕ,ЧЕ СА БЕДНИ!ХВЪРЛЯТ И ХОРАТА,КОИТО СА СЛУЧАЙНТО ЗАБОГАТЕЛИ,НО НЕ С ЧЕСТЕН ТРУД!

12

Анонимен

преди 8 години

Който не работи не трябва да яде - българска народна поговорка. Който работи ако иска да се замеря с храна, това си е негова работа. И драги ми злобни мързеливи завистливци, не гледайте в паничката на другия, погледнете своята!

11

До 12

преди 8 години

Отивай си на село, живей като първобитен, отглеждай и си приготвяй сам храната, откъсни се от цивилизацията и не ни занимавай с твоята простотия! Чувал ли си за пастьоризация? Вземи да провериш какво е това, въпреки че е много по-лесно да *** *** като теб, за да може да се мърмори за нещо. И никой не те кара да ядеш каквото и да е било.

10

Анонимен

преди 8 години

Храна изхвърлят евреите и шабец гоите. Видял съм го на морето. Преситени, прехранени крадци. Децата им са възпитани на самодоволно безсрамие според Талмунда.

9

Анонимен

преди 8 години

Затова пък домовете за деца и стари хора са в окаяно състояние и откъм храна.Това етака понеже имаме едно суперинтелигентно правителство и социални служби

8

Анонимен

преди 8 години

няма страшно, сега се каним да колонизираме Марс, че страшно се нуждае от демокрация!Ще имаме предостатъчно земя, в която да заравяме ***!

7

Гражданин

преди 8 години

Ако беше нормална държава, щяха да махнат ДДС-то върху тези храни които могат да се даряват и дори да има данъчни облекчения, за да се стимулират даренията. За съжаление тук винаги ще се намери някой *** да направи далавера това, за да си купи BMW и да се прави на голямото ***, докато хора в нужда гладуват!

6

С мисъл за народа

преди 8 години

НС да влезе в законодателната си роля

5

Анонимен

преди 8 години

Така е в едно егоистично и нерационално общество. Да не говорим за храната която се изхвърля по хотелите, които предлагат "ол инклузив". Там е нещо страшно, направо е деградиращо. Ол инклузива би трябвало да се преосмисли. Човешкото око е ненаситно и се стига до безумия. Натрупва се храна, по масите, която не може да се изконсумира. Всеки вижда как се изхвърлят тонове храна само от един летен сезон. Но...

4

Анонимен

преди 8 години

Atakist!Ot nashi alchni magazineri, dosta hrani se hvarlqt no i se prodavat s istekal srok na godnost!Za takiva moshenici globata da ne se nakazva s pari a sas 100 kamshika po petite!

3

Анонимен

преди 8 години

Кой ти яде, сега като съм почивка пия 2-3 изпотени добре бири след това към 4-5 часа замезя с парче месо и 2 чаши вино и съм ок.

2

Анонимен

преди 8 години

Не знам, аз от малък съм научен, че храна не трабва да се изхвърля и почти не изхвърлям. като гледам мои приятели как примерно в тенджерата е останала една чиния манджа те я изхвърлят защото видиш ли ти не може да яде 2 пъти тази манджа в период на 3-4 дни. Нали затова си има хладилници, ама на...така е научен.

1

gaw

преди 8 години

До АнонименНашите управници нямат нужда от пенсионери. Нямат нужда и от нас. Трябва им необразован електорат, който да се продава за две кебапчета и една бира. Такъв вече си отгледа, затова и не сме нужни. Пък и не забравяйте: лесно се управляла стадо, докарано до мислене само за насъщния...