69

Анонимен

преди 8 години

Абе някой аджиба разбира ли че тези господа в Гърция са със 380 милиарда! заем? Били нация и се борили? Моля? Ако БГ вземе толкова пари и дава на калпак безразборно глупави бонуси "подгряване на колата" и т.н "вервайте" ще сме повече нация от тях. И вие дето разправяте тия врели некипели не забравяйте че от вашия джоб са тези заеми....по тая логика всеки може да остави по петарка пред вратата ми...ей така за солидарност щом подкрепя тази политика.

68

Анонимен

преди 8 години

защото е от национално значение нашия пък ще бъде за ел.гласуване ,защото така сме втасали ,че явно не могатда определят нац.приоритети и президента измудри това за ел.гласуване ,ами явно е "важно"

67

Анонимен

преди 8 години

Драги сънародноци, ние никога няма да ги стигнем... Дори и да фалират, дори и да "обеднеят" , те ще си останат народ, а ние ще сме винаги ***... Тук 1 година протестирахме но така и никой нищо не разбра, никой нищо не направи. Тук Бог ни е забравил защото търпим и даже критикуваме тези, които се борят...

66

Гошо

преди 8 години

А някай сети ли се,че идеята за референдум дойде след разговора с Путин. Кушиите тепърва започват.

65

Анонимен

преди 8 години

Демокрацията,организирана и разпространявана от бивши или настоящи империалистически държави -американска, английска,испанска,италианска, германска и т.н.- не решават,а създават проблемите на останалия свят.Нещата ще се оправят след предстоящото "демократизиране" на "демократизаторите" от потърпевшите.И именно това е проблема на управляващите ни *** и престъпници!

64

Анонимен

преди 8 години

До ПророкВсъщност 350 милиарда не са проблем за ЕС. Те биха ги прежалили, само и само да тръгнеГърция напред. Но няма никаква надежда, че Гърция ще се промени, ако се хвърлят още милиарди. Гърция даже няма регистър за имотите и са неспособни да си съберат данъците.А в манталитета на гърците е чест да не плащаш данък. Държавата не функционира по никакъвначин. Единствено знаят как да си разделят и скрият парите от ЕС. Така че, кой може да помогнена Гърците???

63

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 18Гледане на старци не е срамно. Ако пък отидат в Германия,ще взимат 1300 чисто и са осигурени.

62

Анонимен

преди 8 години

Всичко ,което е за човешките права и за народа е правилно. Дори после да се изврати от политиците ,поне народа да си каже думата ,защото тои е СЪДНИКА. Десните правителства само мислят за икономии или дисциплина ,но и също за данъци и пенсии в ущърб на хората. Десничарите са фашистки ,сравнение с левите партии.Затъват много д-ви п- причини мерките от МВФ ,Германия , ЕНП И техните съратници като Борисов.

61

Анонимен

преди 8 години

Банковата политика на ЕС е порнография.Финансистите признават,че банките са направили пари от гръцкия дълг качвайки лихвата от 1 на 4%.Интересно е и споразумението за избягване на двойното днъчно облагане особено случая с мултинационалните компании със седалище в Люксембург ,които се облагат с 0% данъци,а това са почти всички фирми-гиганти.Всъщност банковите оазиси в Европа не са малко,такъв е и Германия,в която банковата тайна и ниските данъци за фирмите привличат капитали от цял свят.

60

Анонимен

преди 8 години

До АлексТи па! До края на годината Ципрас щял да остане!!!Те банките не затвориха просто ей тъй а щото няма споразумение с ЕС!Ципи ако изкара до края на месеца ще е чудо за него!

59

Анонимен

преди 8 години

Един народ да изправи глава и българите ще побеснеят!Спокойно,робе,този път теб никой няма да те освобождава!Гледай си върха на обувките и *** долу!

58

Анонимен

преди 8 години

Време е хитрия нагъл Грък да си плати сметката за всичките години на охолство на гърба на другите народи !!!! Ако не с пари с кръв!Вън от Нато и да идва ИД!

57

Анонимен

преди 8 години

Нагъл,нагъл,ама жените ви отиват в гръцко да са "сервитьорки",а вие си печете ...там.

56

Анонимен

преди 8 години

Гръкът е нагъл,нагъл,нагъл, измамник пълен! И прдател пълен! Айде да идма ИД! Упс, тя ще дойде скоро.

55

Анонимен

преди 8 години

Бжежински е прав-Черноморскивят басеин ще стане сфера на влияние на Русия и то благодарение на Турция.Евроатлантиците си ходете на Атлантическия океан!

54

Анонимен

преди 8 години

кризата в гърция ще започне след референдума

53

Анонимен

преди 8 години

*** си ти ,приятелю!Не е важно какъв ти е дългът,а дали ти дават нови заеми.Ти за мостови заеми не си ли чувал?Просто не искат Ципрас и ще го разкарат.Големият въпрос е какво иска големият Китай?Защото има прозорци ,които съдбата ти отваря и ако не се усетиш на време-кепенците хлопват.Китайците май не са дозрели за да го разберат.

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 89ГЛУПОСТИТЕ ТИ НЯМАТ КРАЙ!НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ТИ Е ДЪЛГА А ПЛАЩАШ ЛИ ГО!ГЪРЦИЯ И СЪС ПОМОЩИТЕ ОТ ЕС И МВФ НЕМОЖЕ ДА ГО ПЛАЩА ТЯ Е ЖИВ ТРУП!

51

Анонимен

преди 8 години

До 88: с какво по-точно 330 милиарда дълг на Гърция са по-страшни за ЕС от над х1,2 трилиона дълг на Италия и Португалия,които са над 130% от БВП на тези страни,да не говорим,че дълговете на Германия,Англия,Франция,Белгия също са над 1 трилион за всяка?

50

Анонимен

преди 8 години

МОМЕНТАЛНО ОБЯБЯБАВЕ НА ВСИЧКИ БАНКИ В ГЪРЦИЯ В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ А ДЪРЖАВАТА ДА ПЛАТИ ГАНАТИРАНИТЕ ДЕПОЗИТИ ЧРЕЗ ПРОДАЖБАТА НА ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ЗЕМЯ!!!АКО СА УМНИ КРЕДИТОРИТЕ ТРЯБВА ДА ПОИСКАТ МОМЕНТАЛНА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ НА ГРЪЦКИТЕ БАНКИ ТОВА Е МИНИМУМА!