24

neo5

преди 8 години

34, къф внук на Савов, във вестника четох, че е племенник на DJ Дамян, т.е. дете на кака му.... пък знам ли... може dnes.bg да са на по с инфото (хахаха) :)

23

Анонимен

преди 8 години

Да нее братовчед на Джуджетата

22

neo5

преди 8 години

Ех ако беше през социализъма, милицията ще го направи така, че майка му няма да го познае, а сега е шуробаджанащина, всеки спасява своя и няма закони. Ти на полицай да извадиш огнестрелно оръжие... не ми го побира главата.

21

ИДИОТ

преди 8 години

До АнонименНе знам дали е Пумак, ама е внук на Савов - бивш директор на полицията в Смолян.

20

anonimen

преди 8 години

toia da se blagodaria,che ne e v Amerika,che shtiaha da go gramnat,bez mnogo da mu misliat.,i po-veche niamashe da se zanimavame s nego

19

Анонимен

преди 8 години

Размахване на пръст, а за по-наглите ,може и да има издърпване на ухо........

18

Анонимен

преди 8 години

14 ,малко факти- "Макаров" е морално и физически остарял пистолет ,направен за стрелба с една ръка,малко и слаби боеприпаси,кофти мерни прибори,тегаво презареждане и не е толкова надежден,колкото го хвалят.Случва се да засича,да стреля на автоматичен....А относно недоразумението "стоп патрон" -за никакъв *** не става.Засича повече от бойните,Европа не го признава за помощно средство и не е никак точен.Има варианти да се превъоръжи полицията и това е необходимо,защото времената се менят.

17

Oppsss

преди 8 години

do anonimen ##5

16

Do anonimen #4

преди 8 години

Abe kvo mi comment kakva dupka pravi ot kolko metra brqqqq Ama nie bg-tata osven obqsnenie i moxabet ne ni biva

15

Анонимен

преди 8 години

Такива трябва директно да се отстрелват. Долни ***.

14

Анонимен

преди 8 години

Ще ги стигнем американците.

13

Анонимен

преди 8 години

В София пък вчера по почти същото време младеж търсеше повод за сбиване в рейс 74. Първо младежът без причина крещеше и предизвикваше злостно група момичета и момчета в рейса, те се принудиха да слязат на следваща спирка. Тогава младежът, правейки се на пиян зкрещя още по-необуздано и подканяше някой да му излезел насреща. В дясната си ръка младежът държеше като чук стъклена бутилка с бира. Още в първата секунда при отваря е на вратата на следващата спирка, И.Гешов, младежът светкавично счупи бя

12

Анонимен

преди 8 години

tva ako be6e v usa ve4e da be6e statistika toq

11

Реалиста

преди 8 години

До Питане. Такива щитове на английски се водят: "bullet protective" или "bulletproof". Така че най-вероятно става въпрос за лош превод от английски. Съответно превода трябва да е нещо от вида: защитен противо-куршумен щит.

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Не съм сигурен, че полицаите ни трябва да се превъоръжат с нещо по-мощно от изпитания стар "Макаров". Е, разни колтове и браунинги са конструкция 1911 г. Всичко струва пари. Колкото до стоп-патроните, повярвай ми, не са за сватбарска стрелба. На близко разстояние правят дупка 4х4 см, пробиват шперплат, дебел 4 мм. Стават за стряскане, хубавото е, че няма рикошет. Знам какво е най-добре, но ще ме обвините в русофилство. Обвинете ме в австрофилство, разрешавам.

9

rrrrrrrrr

преди 8 години

Преди няколко месеца в САЩ нестабилен психически полицай застреля 12-годишно дете, защото имало затъкнат в пояса въздушен пистолет. Уволниха го, разбира се, но съдът не прие стрелбата за престъпление, т.е. в рамките на закона. Сега си търси друга работа, но е на свобода.В България за абсолютно правомерна стрелба срещу въоръжени и оказващи съпротива лица в цивилно облекло, стрелялият по тях отлежа мисля две години и нещо, докато бъде помилван от Тодор Кавалджиев. Говоря за случая Белите Брези.

8

Бай Ставри

преди 8 години

Go to the jail, bitch

7

Анонимен

преди 8 години

Колко тъпо ***, само се е издало криминалното типче на полицаите поради въздействие на наркотици или алкохол или и двете заедно.

6

бозаджийница

преди 8 години

коментар 7 донякъде изчерпва темата, само ддонякъде обаченашите милиционери преди всичко се интересуват от собствения си джобпублична тайна е, че и дилъри, и сводници си плащат за спокойствие

5

Анонимен

преди 8 години

Защо е още жив се пита ?Къде го има това и в коя държава -да извадиш пистолет и да го насочиш срещу полицай ,след което да избягаш защото нашите полицаи освен, че са страхливи -недай си боже да гръмнат някого дори при самозащита -после им разкатават фамилията от проверки и тормоз -ами са въоръжени по зле и от албанската полиция с пистолети на по 50-60 години и със стоп патрони ,които стават само сватбарски салюти !!!