27

Барак Обама

преди 8 години

До ОффффЕ, ти да не намекваш, че на българите не им е виновна Малия Обама за неудачите, а те сами са си виновни???Изключено!

26

без

преди 8 години

Голем праз!

25

Анонимен

преди 8 години

До Робинята ИзаураКато ти гледам провописа, май твоят прадядо е бил самата тръстика...

24

Офффф

преди 8 години

Чудя се как не можете и преди лягане да сте малко по-ведри и позитивни. Това вече е диагноза. Какво лошо има да се занимава с нещо момичето?!?! Тя не ви е виновна за неудачите. Баща и е президент на САЩ, а не на ЕТ Киро Инженеринг Ентъртеймънт Рикриейшън. Може да работи, може и да си бара мандарините. Избрала е първото - евала за което. Образовайте си децата и някой ден внуците ви също ще имат свободата да избират какво да правят, вместо да се чудят към кого да насочат комплексите си.

23

Робинята Изаура

преди 8 години

Пра пра дядо и рязал трастика на плантъцията за да прецивява а тая си развява рокличката , няма ли кой да им напомни за Робите

22

Анонимен

преди 8 години

***, вие какво очаквахте да работи ?Може би да товари цимент на сточна гара ?

21

вон

преди 8 години

Маленкая обезяна будет работает? Хаха Вряд ли..

20

Пъзел

преди 8 години

НА ПЛАНТАЦИЯТА !!!

19

anonimen

преди 8 години

SEGA SAM SPOKOEN .CHE DEVOIKATA 6E SI OSIGURI DJOBNI .....6OTO SI VIKAM ..MALE KVO LI 6E RABOTI ...SIGURNO 6E I PLA6AT KATO NA NA6ITE STUDENTCHETA ?......DNES .BG ....BALGARSKIA NAROD IZOB6O NE MU PUKA DALI TAZI GLEZLA 6E RABOTI ILI NE !!!.....PI6ETE ZA BALGARSKITE DECA .....TARSETE POLOJITELNI *** ZA NA6ITE DECA .....NE SE NAGAZVAITE ,KATO NA VA6IA 6EF ....

18

Анонимен

преди 8 години

ДА ВНИМАВА ДА НЕ СЕ СЕЦНЕ В КРЪСТА ОТ ТАЯ РАБОТА.А ПАРИТЕ КОИТО ИСКАРА ДА ГИ ДАДЕ НА МАЙКА СИ И НА БАЩА СИ ДА СИ КУПЯТ ХЛЯБ!!!

17

:-)

преди 8 години

Направо ще се утрепе от работа. Как не ги е жал тези нейни родители? Какви сърца имат тия хора......?

16

до 17

преди 8 години

"помислих, че ще продава хот-дог на тротоара, пък то"еми държи стативите на снимките - пак същото...Не като дъщерите на Путин - управляват милиони съдби и милиарди пари още преди да се научат да си вързват обувките и се крият като плъхове от "любовта" на народа...

15

ЛУД

преди 8 години

МНОГО ЩЕ И ХОДИ ПОЗИЦИЯТА "ТЕЛЯК" В ГРАДСКАТА БАНЯ !

14

Анонимен

преди 8 години

Вервайте!

13

баи Ганю

преди 8 години

Еиии,горкото дете направо да го оплаче човек.Тоя Обама си е един черен експлоататор.Пак няма да мога да дремна цяла нощ от тези кахъри по това момиче.

12

Гост

преди 8 години

Като прочетох заглавието, помислих, че ще продава хот-дог на тротоара, пък то каква била работата...

11

Чекист

преди 8 години

Ей това е новина. Ей това наистина много ме интересуваше и благодарение на днесБг вече съм в час на най-важните събития. След тази новина много хора вече няма да местят...

10

ъц

преди 8 години

Бреййй, я си представете за момент - президентската охрана ще пази щерката на Обама да "работи", докато работодателя й върши нейната работа вместо нея.Рекламна кампания за ***!!!!!!!!!!-)))))))))))

9

Shark

преди 8 години

Мммм, знаете ли още колко 17-тодишни по света работят през лятото??? Голяма новина, няма що. Предполагам че дори в САЩ не се отразява като нещо невиждано. Ама тук е невиждано защото отроците на нашите властимащи не правят така, те получават всичко наготово, включително дипломите си за образование и шофьорските книжки!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Добре, че ни казахте иначе няма да спя!