23

П.Петров

преди 8 години

Валутният борд не може да продължава вечно, но все още икономиката ни не е достатъчно конкурентоспособна, за да минаваме към еврото.Валутния борд за Гърция ще е още по-тежък от нашия, но продължават ли по пътя на Сириза това ще е неизбежно. Най-добре за тях би било оставане в еврозоната, ограничаване на социалните разходи, повишаване на събираемостта на държавните вземания.

22

Василев

преди 8 години

Учете и работете,учете и работете,учете и работете къртовски!Само това ще спаси българският народ в жестоката конкуренция!!!Агент Триш О Конър!ЦРУ!!!

21

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Всички гърци реват в един глас "Ела Ханке оправи ни баце, искаме да сме като България".България е примерна икономика със стабилна макроикономическа рамка.Само Симо пияницата от Мездра има по-стабилна макроикономическа рамка - нула приходи, нула разходи.

20

Анонимен

преди 8 години

Хахахахаха, гърци и валутен борд.

19

финансист

преди 8 години

Най активните разбирачи са червените ***. България вече я оправиха техните любимци БКП-БСП , но сега дават рецепти за Гърция , САЩ и Западна Европа . Е с такива мега - икономисти как няма да сме най бедната държава в Европа .

18

до 9

преди 8 години

Така и така не работи, направи й още едно, после още едно и да си намира работа. Поне да не й остава много време за цигари, че са вредни, както за нея, така и за околните.

17

Независимо мнение

преди 8 години

Един ден Историята ще отдаде дължимото на най-разумния министър на финансите, който сме имали - Симеон Дянков. Той устоя в много трудни времена да не пусне демоните на инфлацията и разхищението, запази стабилността на държавата макар и в рамките на бедността, но я запази. Оперираше блестящо с това, с което разполагаше и къташе предвидливо всеки лев.

16

Анонимен

преди 8 години

Баси наглите американски евреи. Убиха БГ,а сега ще убият и Гърция. Украйна също я убиха. Ако запада гледа това равнодушно ,мен ме дразни,и не трябва да се случва. Плачат си за атомната гъба. Запада носи смърт за определени народи, но скоро и за цялото човечество и трябва да се унищожи.

15

ген.Луков

преди 8 години

Ситуацията в Гърция си е чисто политически акт,чиято цел е да покаже какво се случва когато на власт дойде лява партия.Нито Гърция ще напусне Евросъюза,нито ще има тежки последици.Правителството на Ципрас ще подаде оставка и всичко ще си дойде на мястото.Пък и Службите ще са с резултат от сондаж за общественото мнение и нагласа.

14

гост

преди 8 години

"да последват примера на България", та да станат бедни каго нас и четвърт век още да не чогат да се измъкнат

13

Румбо

преди 8 години

До PilotДо 7 "Кога в Америка ще има валутен борд?"Т.е. да спрат да печатат безконтролно долари.НИКОГА!Тия са по-склонни да поемат риска да бъдат изпепелени,отколкото да се откажат от мурафетите си!Колкото до Гърция-валутния борд там не е приложим!Най-добре да си връщат драхмата и инфлацията да поеме тежката задача да свали доходите на гърците до реалното ниво.

12

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Доста *** и гърчоля пишат из сайтовете,като се представят за.,.българи.Познавам ги веднага по неистовата злоба с която декларират че българите са...мързеливи,предатели,сеирджии и какво ли още не.Господа,в момента българите не сме с протегната паничка за просия и не са ни празни банките от следващите 2-3 дена.Този човек на снимката наистина е прав;необходима е финансова дисциплина;който иска да я придобие,да следва нашия пример

11

Анонимен

преди 8 години

Грък да плаща данъци,къде сте го видели това чудо,те даже касови бележки не вадят и фактурите ги пишат на ръка от някакви изтекли кочани.Май тука *** говорят на изуст.Като и сложим близо 5 млн пенсионери и държавни служители знам какви данъци им влизат.

10

Малко обективност

преди 8 години

През 2012г.когато подписаха новата програма,там черно на бяло е записано,че когато Гърция постигне излишък,кредиторите ще преструрират дълга.Гърците затегнаха коланите,плащаха безкрайно големи данъци,масово уволняване на работещите,и когато Самарас отиде да подписва ново спораз.кредиторите отказаха.Самарас не подписа и поради тази причина Г-я отиде на избори.С Ципрас е същото.Кой на практика лъже и дава лъжливи обещания!? ЕС на Гърция или обратното...

9

Анонимен

преди 8 години

"Комунизмът свършва, като свършат чуждите пари."Маргарет Тачър

8

Анонимен

преди 8 години

И как ще ги дисцоплинираш тия малаки и да започнат да бачкат здраво, като те цял живот само са лапали и са свикнали някой друг да им работи вместо тях? Все едно мойта мързеливата булка дето от 5 години не е хващала работа сега да я накарам да бачка. Ми няма да бачка, нали има такъв хайванин като мен дето й наорави едно дете и сега поне още 5 години ще го гледа и ще си стои на *** и да ходи по кафета и да си пуши цигарката и ако забърка някоя манджа някой път съм доволен и на това.

7

финансист

преди 8 години

Ако не беше въведен валутния борд червените назначени капиталисти досега да са продали и изпили цялата държава .

6

Анонимен

преди 8 години

Тоя отново изпълзя от нафталина...

5

Pilot

преди 8 години

А за Америка кога ще има валутен борд? Или те могат да си печатат долари без покритие и без контрол ! Защо никой не им търси сметка на тях ? Това е и причината за всички войни и конфликти по света !

4

Анонимен

преди 8 години

DOLU VALUTNIAT BORD--SAUZ S RUSIA.