19

Асеновец

преди 8 години

Поредна мафиотска постъпка от страна на пожарникаря Борисов и физкултурника Цветанов. Народе събуди се. До кога мутра ще те управлява? ОСТАВКА

18

Анонимен

преди 8 години

Оставка на Правителството. Нагли дебелоочи *** ни управляват.

17

Ред арми

преди 8 години

Очерниха за да могат необезпокоявано от никой да изтеглят парите си в чужди банки. Борисов, Цветанов и компания искат след енергийния да приватизират и банковия сектор. ОСТАВКА

16

Анонимен

преди 8 години

По определение всички дипломирани икономисти,финансисти,юристи,социолози и журналисти преди началото на трудовия им стаж "профилактично" трябва да "лежат" минимум по 3 години в затворите- те си знаят защо,а за информация на останалите- като потенциални национални предатели и престъпници!

15

Кукувица

преди 8 години

Не го ли махнаха този?

14

Наблюдател

преди 8 години

По "стара българска традиция" след грабеж на 10% от БВП на страната, няма виновни и всички "герои са в бяло"!

13

Пацо

преди 8 години

Еь Ваньо, не си му се возил на самолета, но пийна кааве при сокола, нали?Мила родна картинка... вьженце и на кестена!

12

Анонимен

преди 8 години

BRAVO NA BOIKO B. I TEB USPIA DA OMASKARI.

11

Анонимен

преди 8 години

МОЖЕ И В САМОЛЕТА ДА НЕ СИ СЕ ВОЗИЛ АМА КОЙ ПЕЯ С ЦВЕТАНЧО ВАСИЛЕВ ПРЕГЪРНАТИ ПО БРАТСКИ НАЗАД. НАЗАД. МОМЕ КАЛИНО?? ДА НЕ БИ АЗ ДА БЯХ ПИЯН И ДА Я ПЯХ В ЕДИН БАРОВСКИ РЕСТОРАНТ?? ЗАЩО НЕ КАЖЕШ ЧЕ ИЗОБЩО НЕ ГО ПОЗНАВАШ ЧЕ ДА ТИ ПОВЯРВАМЕ БЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТЕ!? ИЛИ НАЙ ДОБРЕ КАЖИ ЧЕ НИТО СИ ГО ВИЖДАЛ НИТО СИ ГО ЧУВАЛ. ТАКА ПО МОЖЕ ДА ТИ ПОВЯРВАМЕ. А НАЙ ДОБРЕ КАЖИ ЧЕ ДОКАТО ИМА БАЛАМИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ. ЕТО ТОВА ВЕЧЕЕ ПРИКАЗКА НА МЯСТО. 5 МИЛИОНА БАЛАМУРНИЦИ И НЯКОЛКО СЕЛСКИ ТАРИКАТА !!!

10

Искров

преди 8 години

Не бях аз,той братчеда беши...

9

Цветан Василев

преди 8 години

Аркадаш Искров, значи бързо забрави ракиите и мезетата в кръчмата дето нагъвахме двамата, а?

8

Анонимен

преди 8 години

Дребнирибков, ако не го чака лично на 10.07 на церемонията при смяната на управителите да го арестува, значи е на поста от интерес към парите и нищо повече.

7

Анонимен

преди 8 години

ДА БЕ ВИЙ СЕ О*ХТЕ ДО ШИЯ И ТО ОТ ЛАКОМИЯ СЕГА "КОЙ МИ С*А В ГАЩИТЕ "ОТ ГОДИНИ ВСИЧКИ КОИТО СА НА ВЛАСТ СЕ МЪЧАТ ДА НИ ВНУШАТ ,ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ ИМ ТРЯБВА ДА СА ВИСОКИ ЗА ДА НЕ СЕ ПОДДАВАТ НА ПОДКУПИ А ТОЧНО ИСКРОВ И НЕ САМО ТОЙ ОПРОВЕРГАХА ВСИЧКИ И ДОКАЗА ,ЧЕ ЗА НЕНАСИТНИТЕ ЛАМИ НЯМА НАСИТА !

6

ставри

преди 8 години

Май го харизваме на Гърция,дано ги оправи.

5

Анонимен

преди 8 години

В самолет не си се возил, но играхте голо хоро!

4

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Престъпно...бездействие с власт;това е вината на Искрофф за милиардният зян свързан с фалита на банката на...власта.За мен той не е...експерт,а политическа мижитурка,изпълняваща указанията на силните на деня,решили да затрият пирамидата КТБ да заличат следите и...дооглозгат каквото е останало.Браво Искрофф,браво...специалисте;дано те вземат в чужбина,ама не им завиждам.

3

Анонимен

преди 8 години

И назад назад Моме Калино не си пял, нали?

2

зъъъън!!!

преди 8 години

Назад,назад моме Крадливо,кой ти вярва бе крадецо ти си били дупе и *** с цветанов заедно сте купонясвали пък после били и двамцата чисти като кристал,но 4млр.липсват изпарили се,а они ни лук яли ни купонясвали,тук нямаме ПРАВОСЪДИЕ но след смъртта идва вечния Ад за вас крадливи безочливи твари,там огъня не угасва и червея не умира там възмездието и правосъдието са неотменими и справедливи...

1

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Изчезвай от банката бе крадец...