17

Новината

преди 8 години

Всички знаят, че янките имат около 900 легални военни бази по целия свят, но днес имаме новина: Разкриха секретни военни бази на САЩ в Сомалия.

16

боц до да ама не

преди 8 години

Има ли още нормално мислещ човек, който да се съмнява, че САЩ си разрушиха сами кулите?!Така си отвориха пътя за да се "борят" срещу създадената от тях Алкайда, ислед като я "унищожиха" си създадоха ИД.Ааааа, и си осигуриха още много пазари за продажба на оръжие.Това е САЩ-държава в която лобитата за ппроизвдстово и продажба на оръжие господстват!Продажба за вътрешно самоизтребване и продажба за изтребване на цели нации и държави!

15

АТАКИСТ

преди 8 години

До 24ВОЛЕН ЩЕ ТЕ ПОНАШЛЯПА ЕЙ!! АКО НЕ МУ СТАНЕ МИШЛЕТО КАКТО ОБИКНОВЕНО ЩЕ ПОБЕСНЕЕ И ЩЕ ПОЧНЕ ДА ТЕ ПСУВА НА СТРИНКА :)

14

Анонимен

преди 8 години

До АТАКИСТИД ОБЯВИ В САМОТО СИ НАЧАЛО, ЧЕ ЩЕ СЕ БОРИ С БАШАР АСАД И ***!!!ИД Я ИМА САМО ЗАЩОТО *** ПОДКРЕПИ БАШАР АСАД И ГО СКРИ НА РУСКИ КОРАБ!УМРЕ ЛИ *** И ИД ЩЕ УМРЕ С НЕГО !

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен !6 Той Тиквата ви обрязя с Турски поток .

12

АТАКИСТ

преди 8 години

ДО 14ПРЕДЛАГАМ ТИ СРЕЩА ЗА ДА СЕ ОПОЗНАЕМ ПО-ДОБРЕ МОЖЕ ДА ПОВИКАМ И ВОЛЕН И ДА СИ НАПРАВИМЕ ТРОЙКА :) А С *** ЩЕ СИ Е НАПРАВО ЧЕТВОРКА !

11

Анонимен

преди 8 години

Га беше Хосми там нямаше ИД. У Либия кво става сега никой не казва. Ама и там терористи бол.Убиха Кадафито и го обръснаха. Ами Ирак , кво ИД имаше по времето на Хюсеина, а ?Сирия си беше сведска страна преди да скочат на Асад. Като премахат диктаторите и идва ИД. Това рептилие и теористите са едно и също лице на монетата. Пращат ни да пасем терева тука гачи сме офце. ЕС, САЩ, НАТО, ООН и всички рептили те са ИДоти.

10

Анонимен

преди 8 години

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ДЕЙСТВИЯТА НА САЩ, ЧЕ СВАЛИХА ИСЛЯМСКИТЕ ДИКТАТОРИ ТА ДА СЕ ВИДИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ НАРОДИТЕ ТАМ!!!!ОСТАНА САМО ОЩЕ ЕДИН НАЙ-ГЛАВЕН ИСЛЯМСКИ ДИКТАТОР НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЗАКРИЛНИК НА ИСЛЯМА ***!

9

Анонимен

преди 8 години

ЧРЕЗ МАХАНЕТО НА ДИКТАТОРИТЕ ТАМ САЩ ПОКАЗВА КАКВО ТОЧНО ПРЕДСТАВЛЯВА НАСЕЛЕНИЕТО ИМ ЗА КОЕТО БРАВО НА САЩ!!!ГРЕШКАТА НА САЩ Е, ЧЕ ОСТАНАХА В ИРАК А ТРЯБВАШЕ САМО ДА СВАРЯТ ДИКТАТОРА И ДА СЕ МАХНАТ!

8

да ама не

преди 8 години

Ислямът си е виновен сам .Кой нападна Америка на 11 септември .

7

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Докато управляваше "диктаторът" Хосни Мубарак такива проблеми в Египет нямаше !Кой ? Кой ? Кой свали Мубарак ????

6

Анонимен

преди 8 години

е как да ги изтласка като привържениците на Ид са повечето там население :D

5

Анонимен

преди 8 години

ZA VSICKO SA VINOVNI AMERIKANZITE

4

boc

преди 8 години

Не обвинявайте държавите от Северна Африка за хаоса, който съществова там и за разрастването на ИД!Виновникът е ВАШИНГТОН!Виновникът е САЩ!

3

Анонимен

преди 8 години

Туй се нарича "контролиран" хаос и е измислен оттатък атлантика.

2

предложение

преди 8 години

Ами да ги атакува Турция ,или пък господин Путин .Нека и той да направи нещо добро за света .Последния път ,когато янките потеглиха целия свят обяви Буш за Хитлер и развилнял се кръстоносец .

1

Анонимен

преди 8 години

PREDSTAVIAM SI KAKVO SHTE STANE AKO ISLIAMSKA DARGAVA PREVZEME EGIPET,SHTE E NEOBHODIMA ATOMNA BOMBA.