31

Анонимен

преди 8 години

Човешката глупост е безкрайна. А тези, които я намират за интересна са още по- зле.

30

NO NAME

преди 8 години

Минижуп е къса пола. Това на снимката изобщо не е пола. По-скоро е по-широк колан, който се ползва вместо пола. Не знам коя нормална жена ще ходи така по улиците (дори без светещите ефекти)- да и се подават карантиите изпод "полата". Късите поли са яки, ама тва вече е прекалено пачавренско...

29

импресарио

преди 8 години

Бе, хубаво е да има и звукова сигнализация. Примерно, една тромба отзад, на метан. Мисля, че още по-голямо внимание ще привлече. Пък не е кой знай каква инвестиция.

28

Аз съм си

преди 8 години

Ммм, това си е маркетинг. Всеки търговец използва светлина за да промотира стоката. Това е пола за работа. Хит или не, няма значение. Целта е ясна. Дори да не казват цена в лева/евра жените се продават по този начин. Само да вмъкна, преди да скочат феми-фашистките, че съм жена.

27

Kazanova

преди 8 години

NAPROTIV-MACKATA E MNOGO SLADKA,MALKO SLABICHKA,NO E GOTINA

26

Kazanova

преди 8 години

Naprotiv,minijupa privlicha-i oshte kak,osobenno kogato se nosi ot stroini,pravi I dobre oformeni bedra I leko ,ot vreme na vreme da se vijdat I gashtichkite,pardon,bikinkite.Ot tova po-hubava gledka nqma

25

2

преди 8 години

тая е порнозвезда!

24

Анонимен

преди 8 години

ZZarsstvo Balgaria i Tarnoovskata Konsstituzzia...

23

vesko02

преди 8 години

Очевидно сухарите са мнозинство у нас,гледката си заслужава

22

Анонимен

преди 8 години

Една тайна организация в протоколите си, случайно намерени от жената на един от участниците й и предадени в Царската тайна полиция на Русия през 1912, и които били публикувани, а седмица след това иззети от всички книжарници и забранено да се публикуват в Русия, която е направила Френската буржоазна революция, споделя за себе си, че тя възнамерява да предизвика 3 световни войни, да властва в политиката на държавите отменяйки монархиите и създавайки "демокрации" с многопартийни системи, в които ще внедрява своите агенти, и възнамерява да постави свои доверени лица на ключови позиции които ще ***

21

Анонимен

преди 8 години

КАТЕРИЧКИТЕ ТРЕБЕ ДА ЖИВЕЯТ НА СВЕТЛО

20

rokoboko

преди 8 години

Айдее, тези вече и ... си осветяват!

19

Гунчо Гунчев

преди 8 години

Имам само предположение, как се зареждат батериите на минижупа, но тук нищо не се споменава за това, каква "букса" на зарядното трябва да се ползва. Хубавото е че според определени обстоятелсва може да свети в зелено, жълто и червено. Остава да се монтира и фискално устройство за удобство на НАП.

18

юбералес

преди 8 години

Следва - перо в ***.

17

Анонимен

преди 8 години

МИНИЖУПА НЕ ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕТО НА МЪЖЕТЕ ЗАЩОТО ТЕЗИ ЖЕНИ НЕ СА КАТО ОНЕЗИ ОТ 20 ВЕК. ВИЕ ВИЖДА ЛИЛИ СТЕ НА КАКВО СЕ КАЗВАШЕ БЕДРО? А НЕ КОКАЛ С МЕСО КАКВИТО СА СЕГАШНИТЕ МОМИЧЕТА И ЖЕНИ. СЕГАШНИТИ ПРИЛИЧАТ НА КОКОШИ КРАК. ВИЖДА ЛИ ЛИ СТЕ НА КОКОШКАТА КРАКА? АКО НЕ СТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ГО И ВИЖТЕ ДА ЛИ ЩЕ ВИ ХАРЕСА. И ФЕНЕРЧЕТА И ПРОЖЕКТОРИ ДА СИ СЛОЖАТ НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ПОГЛЕДНЕ КОКАЛЯЦИТЕ.

16

жеко

преди 8 години

когато свети червено значи не дава, като свети жълто значи трябва да си подготвен може да даде може и да не даде, като свети зелено дава на всички

15

Хъммм

преди 8 години

то минижуп не беше ли друго , туй на снимките си е къса пола -- то аз нито едно от двете не ползвам , ама ....

14

Анонимен

преди 8 години

Приличат на ***, които си рекламират стоката вечерно време.

13

Анонимен

преди 8 години

Това си е проста една хитра рекламна кампания на хардуерна фирма. Никакъв летен хит не е. Просто привлича вниманието. Никой няма да тръгне така освен травестити в дискотека.

12

Анонимен

преди 8 години

Гледайки снимките и чудото на технологичният свят, мога да кажа с радост и щастие, че най после на околовръстното да вземат да го интегрират, че да не се мъчат в тъмното нашите събратя и сестри да си търсят дупките и примоционално получават LED светлина към храмовете на Винирическите опс на Винера ;)