12

Анонимен

преди 8 години

Писна ми да гледам как разни *** изхвърлят кучета! Лапат се пари от разни организации и се отчитат уж "по-малко" бездомни,но нищо не се променя, изхвърлят ги, тровят ги, избиват ги!!!Варварство! Преди да си вземете куче знайте, че то не е играчка, а живо същество,което се нуждае от грижа, време, пари и познание за отглеждането му- обезпаразитяване, хранене, кастриране, размножаване, игра, възпитание, обич и т.н Просто си отговорете :Мога или не мога да гледам куче, дори да го искам!!!

11

7789996788

преди 8 години

Обичам животните, обичам и хората. Намирам за извратено взимането на куче от приют да се нарича "осиновяване". Благородна и похвална практика е, разбира се, но "осиновяване" означава нещо различно. Ненормално е да се наливат пари в организации, поддържащи популацията на бездомни животни в градовете. Нито горките бездомни кучета водят щастлив живот (бълхи, болести, глад и т.н.), нито - нахапаните от тях хора и заразените им домашни любимци.

10

Анонимен

преди 8 години

ПО-ДОБРЕ СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА БЕЗДОМНИТЕ И САМОТНИТЕ СТАРИ ХОРА!НЕ МИ ПИШЕТЕ КОЛКО Е ХУМАННО ДА "ОСИНОВИШ" БЕЗДОМНО ЖИВОТНО!

9

Анонимен

преди 8 години

Хистъри, Хистъри, ходи се гръмни. Предлагам тебе да те затворят и ако до 1 седмица никой не те потърси инжекция и труп! Като гледам какви ги плещиш едва ли някой ще те потърси.

8

Pimp C

преди 8 години

Браво .....кучкарите да ги връщат на улицата ....единствената европейска столица с умиращи хора изядени от кучета ....безобразие.Да се присвиват ако до седмица не си ги потърси стопанина посредством паспорта на кучето , това ще означава, че и някой плаща данък за него.

7

Human Rescue

преди 8 години

300 лв. отпускат за бездомно куче, 150 за пенсионер, това е БГ днес.

6

Нейко

преди 8 години

До GamenБаща ти така ли те тричи теб? Както аз близък твой роднина!!!

5

Хистъри

преди 8 години

В цяла Европа ги залавят на 100% кучетата и ги затварят. Ако никой не ги потърси до около седмица - инжекция и труп! Такива дебилщини да се връщат по улиците няма. Ако някой осинови, той носи отговорност, че ако песа избяга, ще го глобят. Изобщо там, на запад, хора имат малко кучета. Това беше модерно преди 30-40 години.

4

Gamen

преди 8 години

Trichi se sam, s edin po goliam kol u zadnika! Moga i da ti dam moia nazaem

3

Рескю Мескю

преди 8 години

Когато безстопанствените кучета станат със 100% по-малко, т.е. изчезнат изобщо, тогава се похвалете. Тогава няма да се дават пари за Енимал Рескю, 4 лапи, 4 въшки, Меко Равновесие, Зоо Полиция. Няма да има толкова много ухапани от кучета, нито заразени с кучешка тения. Знаете ли какво е кучешка тения. Прочетете в Уикипедия да видите!!!

2

Анонимен

преди 8 години

И тричането е добра традиция!

1

ANIMAL RESCUE

преди 8 години

BRAVO!!!