15

Анонимен

преди 8 години

Сещам се за още доста неща, за които можем да завиждаме на мъжете, но от изброеното най-много ми допадна това за раждането, жените сме по-прецаканият пол. Факт!

14

???

преди 8 години

Na koe da zavijdame?-bireni koremi?-opleshevqvane sled 30(moje i po rano)-ili na 12te cm (deto uj sa 16)+ do po dolu: OTLICHNO se zadovolqvame i sami !! Xaide xubav wekeend

13

До 19

преди 8 години

"е от толкова проблеми забравяме половинките"Мъже, за които и жените им са проблем са в ситуация на "забравяне". Толкова много проблеми имат завалиите, че жените им откриват други мъже, за които жената е приоритет, успокоение и сила.А на Минко да се възхищаваш е все едно да се кефиш на хлапе, което току що е открило, че нещо долу мърда и трябва да се препикаят градинките, ама явно това, което излиза от долу не е за поливане и трябва да бъде пуснато в нечия уста. Сигурно от тате си знае.

12

до 18

преди 8 години

Това е майтап, нали? :D За да го напишеш трябва да си бил с жени, които никога не са се докосвали и чакат някой такъв псевдореалист да дойде и да ги пипне! После се чудят що не получавали оргазъм! Ам тя не знае себе си, очаква друг да я знае! Момче, или смени жените или смени мозъка, че ставаш смешен.

11

Хъммм

преди 8 години

добре е Минко да ни оправи настроението и да се замислим ,че от толкова проблеми забравяме половинките ,а те милите искат ласки и ако го забравим се намира някой услужлив гражданин да им ги даде..... Апропо - какво стана със Синдито от острова или стана закуска за акулите или мордъра го банна до живот

10

реалист

преди 8 години

най много жените завиждат на мъжете че ние и сами можем да се самозадоляваме а те не

9

Анонимен

преди 8 години

НАЙ-МНОГО ЗАВИЖДАН ЧЕ ПИКАЙМ ПРАВИ И НАВСЯКЪДЕ

8

Анонимен

преди 8 години

Завистта към фалоса, това е ясно за психолозите от много години. И към изброените точки и още нещо - отглеждането на деца, плюс кариерата, плюс всичките други задължения на жените - не знам как не сме по-изперкали, отколкото сме.

7

Абе Минко

преди 8 години

Ти сестра имаш ли?

6

Анонимен

преди 8 години

Най-много жените завиждат на мъжете за наборите им. Още от малки питат ко'й туй нещо и аз го нямам. Фройд го нарича 'Фаличен стадий'.

5

Росен Клюнхуйлиев

преди 8 години

Минко де ;)

4

Poceн Клюнхуйлиев

преди 8 години

Милко президеееееент!!!

3

мъж

преди 8 години

Що да дебелеем по трудно? Аз се справям доста добре в тая област, от 69 кг на 18 години стигнах до 104 на 38. Ха, няма да се дам на жените, я!

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Като чета това...сравнение,разбирам колко много съм...спечелил че съм мъж.Все пак,аз съм благодарен на съдбата.Жените да не се...отчайват;в някой следващ живот сигурно и те ще станат...хора.

1

Poceн Клюнхуйлиев

преди 8 години

Еваааахти малоумната статия,честно