45

batmario

преди 8 години

Същите неща съм ги виждал и у нас.Като ни сложиха валутния борд вече бяхме бедни....Господ да им е на помощ на гърчолята.Те продължават да не виждат какво им се случва.Чак се чудя дали не им въздействат с нещо в съзнанието..........Галиба.

44

койчо

преди 8 години

"сумата на пенсията му - 651,36 евро" - нямам думи!!! Какво са усетили от мъката на живота тези нагли гърци? НИЩО!!! Има още много да страдат, за да стигнат нашето дереже!

43

Анонимен

преди 8 години

До истинатаГЛУПОСТИ ТУРСКА ПЕНСИЯ 1000 ЛЕВА БЪЛГАРСКА ПЕНСИЯ 200 ЛЕВА ОСВЕН МЕСОТО БЕНЗИНА И АЛКОХОЛА В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СКЪПО

42

Анонимен

преди 8 години

стига сте писали глупости за гърция , снощи се върнах от гърция и бях на почивка за 5 дена , няма никаква паника за която пишете ,просто имат лимит на тегленето на пари от банкомати , но всичко си е по старо му / стая за трима струва 20 евро , закуска в стаята общо за трима човека 5 евро , шезлонг и чадър със вклучена консумация питие струва 3 евро , а платих 4 евро за целодневен аква парк , така че ви съветвам да посетите гърция , ще ви излезе много по евтино от България

41

Анонимен

преди 8 години

Не знам ,чии са опитите да превърнат ситуацията в Гърция в бостанско плашило.Все едно подмолен глас ми шепне,"ако искате високи заплати и пенсии ви грози съдбата на Гърция.Кютайте си в мизерията,щото може да стане и по-зле".

40

истината

преди 8 години

Качество на живот:България - 49-о мястоТурция - 87-моНе знам кой ви е излъгал, че са по-добре от нас, това са данни за 2015. Тия няма да ни стигнат никога, колкото и да се напъват.

39

999999

преди 8 години

До Анонимен 45в главите на управляващите

38

Анонимен

преди 8 години

ИМА ФУТБОЛИСТИ КОИТО ВЗЕМАТ 200 300 ХИЛЕДИ ЕВРО В МЕСЕЦ В ТУРЦИЯ

37

Анонимен

преди 8 години

20000 ЕВРО ЗАПЛАТА ИНЖЕНЕР В ТУРЦИЯ НЕ ВЗЕМА ОСВЕН АКО Е НЯКАКЪВ ДИРЕКТОР НА ГОЛЯМ ПРОЕКТ ИЛИ ЧЕТКАР НА ЕРДОГАН

36

Азъ

преди 8 години

До всички Анонимни драскачи. Ако в Турция е толкова висока средната заплата и тоооолкова много пари взимат инженерите, обяснете защо тогава турците бягат в Германия и защо инженерите бягат да работят в Германия. Висока ама друг път.

35

пинто

преди 8 години

До Анонимени как така наследниците на великата османска империя, дето бил най-доброто, случило се по тези места са само два пъти по-добре от нас? нито са имали комунизъм, нито мутри и ДС, що така?

34

Наблюдател

преди 8 години

Много нещо са се загрижили за гръцките пенсионери, а забравят колко взимат нашите!

33

Анонимен

преди 8 години

къде си виждал средна заплата 800 лева в БЪЛГАРИЯ

32

Анонимен

преди 8 години

Поредната *** комунистическа статия. Дори не ми се коментира тази тъпня!

31

Анонимен

преди 8 години

До 38Е това да правиш генерални изводи за една страна по заплатата на един човек не е много коректно, наистина средната заплата в Турция е по-висока от тази в България, някъде към 800 евро, но Истанбул и Измир където съм бил са доста по-скъпи градове отколкото София

30

Анонимен

преди 8 години

До 3350 % от тоя БВП на Гърция е генериран в държавния и публичен сектор, целия износ на Гърция е 29 млрд $, това е дори по-малко от нашия :))) вноса им е 80 млрд $ и така са от 7-8 години

29

Koljo

преди 8 години

Aman ot gracki nomera.Zashto ne pishat i pokazat tezi deto vzemat po 2-3 ,che i poveche hiliadi evro pensija.Srednata pensija v Garcija e nad 1000 Evro.Kade sme nie? Razlika v cenite ima,no ne e chak tolkova goliama.Ako kupish sashtoto kachestvo v Bulgaria ,shte platish poveche ot Garcija.Te sravniavat nai skapoto pri tiah s nai eftinoto pri nas,ili nai niskata pensija pri tiah s nai visokata pri nas.

28

Анонимен

преди 8 години

До 30A пък в края на 30-те години преди да дойдат кремълските разбойници, само в София е имало около 25-30 хиляди гръцки гастербайтери, което по това време е били 7-8 % от населението на София

27

Анонимен

преди 8 години

Кой създаде това напрежение? Защо, масово хората, започнаха да теглят пари? Толка ли са зле гърците, или сивия сектор е прекалено голям...и пари в хазната няма....много въпроси. Вие сме в пти по зле, ако погледнем фактите...но разликата е в това, че дори няма какво да изтеглим от банката.

26

до 26

преди 8 години

Имам роднини които се изселили в Турция през 89 и да ти кажа положението в Турция не е кой знае какво. Не е като България единствено заради ниската безработица там. Леля ми там получава около хиляда и двеста лева пенсия но килограм домати са 5 лева, литър бензин 5 лева, килограм месо 50 лева, шише ракия 70 лева а смартфона й купен оттам е 500 лева. Аз си купих същия тук за 150.