108

Анонимен

преди 8 години

pravillno ''NE'' NE NA ES NE NA MATORITE NA ESNE NA POVECHE TRUDOV STAJ ZA PENSIANE NA SAKRASHTENIATA OT RABOTA S EDNA DUMA ''NE ''OZNACHAVA DOLU ES ,RAZPAD NA ES ,NE NA DIVIA KAPITALIZAM

107

българин

преди 8 години

До 138:Ами писмото на Ципрас го публикуваха. Общо взето, клекнал е. Обаче, иска запазване на "данъчен рай" на островите - нещо като Кипър, ама само за гръцката олигархия. И сега става ясно, че той защитава ИНТЕРЕСИТЕ НА НАЙ-КРАДЛИВИТЕ И НЕНАСИТНИ ОТ ГРЪЦКАТА ОЛИГАРХИЯ, които се плашат от чуждестранна конкуренция, както нашата комунистичеса олигархия. Но, Западът вече разглежда Ципрас като лъжливото овчарче, а гърците ще трябва да видят, че В СЪЩНОСТ НЕ ЗАЩИТАВА повечето от тях, а им вреди.

106

българин

преди 8 години

За мен става съвършено ясно едно - Ципрас, Варуфакис и СИРИЗА ИЗОБЩО НЕ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА МНОЗИНСТВОТО ГЪРЦИ, а ТЕЗИ НА НАЙ-КРАДЛИВАТА ЧАСТ ОТ ГРЪЦКАТА ОЛИГАРХИЯ, която не може да търпи чуждестранна конкуренция - СЪЩО КАТО НАШАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ОЛИГАРХИЯ. Те докараха Гърция до положение, в което няма полезни ходове, също както и нашите комунисти направиха с България. Печелят путлерова Русия и Турция. Но, гърците няма да видят пари, без поне да обещаят, че ще правят икономии и ще връщат.

105

Анонимен

преди 8 години

Нас комунизма ни докара до тук, но тъпите гърци не го проумяха и сега си патят.

104

Анонимен

преди 8 години

Българи и гърци са прости и крадливи - все чакат някой да имобещае безплатна софра, ама така не става никъде!Искат да лежат и да ядат на корем!И вечно друг им е виновен, те са невинните жертви!Избират си комунисти, а после се жалват...И двата народа са ***.

103

Пак Непознахте

преди 8 години

Вчера приказвахте, че Ципрас клекнал пред Европата, а се оказа пълен блъф. Така че по-добре си мълчете и в понеделник приказвайте. Най-хубавото е да разгледате дереджето на Българина. Всички го гоня - Правителство, Парламент, вай-много Банките му разкатават фамилията. Евроманията, че всичко произлязло от Европа е свято, ни докара ново робство, където наши и чужди на заробиха. Навсякъде неразбория, навсякъде Българинът е виновен. Ето затова пишете, то е важното.

102

Анонимен

преди 8 години

dris

101

tsotsomanski53

преди 8 години

Отхвърлянето на последното предложение на Ципрас означава, че Европа е готова и за двата възможни изхода от референдума.

100

tsotsomanski53

преди 8 години

Гърците ще ги оправи само руски стандарт на живот и руска демокрация! :D

99

Анонимен

преди 8 години

още от соца 59 стотинки падат се 34 цента за 1 работен ден в земеделието . Как да не се помни раят на другарите

98

Анонимен

преди 8 години

банани по нова година кола само след 12 години 4акане жителство само където партията реазреши ПОМНИМГО СКАПАНИЯ СОЦ

97

П.Петров

преди 8 години

До 125, Работа и сега има, аз нямам безработни роднини до второ коляно, а имам 14 първи братовчеди, но за разлика от соца сега никой никого не кара да работи за 40$ месечно. Чак глад и не твърдя, че е било за разлика от Северна Корея."училището беше място за учене, играехме пред блока до 12." Това е вярно, имаше ред и сигурност, но и милиционерщина.

96

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 122"Спомнете си петролопровода -Бургас---Александруполис!"Е, аз не знам дали си спомняш, ама аз си спомням, че тогава горя цяла Атина и много бързо си замина правителството на Костас Караманлис-Нова демокрация, който беше готов да подпише Бургас - Александруполис

95

петров

преди 8 години

соц. демокрация ала бала който е можел е имал който не плаче, верно в соца гледаха горе долу всички да са равни а сега всеки сам за себе си лафа че умен беден няма който не го знае да го научи

94

RGB

преди 8 години

Денят НЕ: обратното броене започна! (Част I)kpetkov.eu/678/denjat-ne-obratnoto-broene-zapochna-chast-i

93

до 122

преди 8 години

Кой ти пречи да минаваш през Босфора ? Плащаш и минаваш. А , виж дадах 2 долара и минах преди малко.

92

До П. Петров

преди 8 години

Г-н Петров, и ние помним късния соц. Родителите ни имаха работа, ходехме на почивки, имаше общодостъпно здравеопазване, училището беше място за учене, играехме пред блока до 12. И никога не сме стояли гладни; това за салама по празници са приказки за днешните тийнейджъри. Не сте единствения очевидец на соца, ми е мисълта.

91

тик так

преди 8 години

Тук някои плюят соца но всички знаят че сме негов продукт. Минало си е минало.

90

Анонимен

преди 8 години

Зад всичкото което става в Гърция , стои Москва!Ципрас , не случайно ходи при , за да получи последни инструкции.Главната цел на Москва е :---ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЛОКВАТА-- "ЧЕРНО МОРЕ"... В СРЕДИЗЕМНО ПРИ ОСТОРОВИТЕ НА ГЪРЦИЯ И ДА ОРГАНИЗИРА БАЗИ ТАМ!БОСФОРА Е УЖАСНА ПРЕЧКА ЗА РУСИЯ , ПОНЕЖЕ СЕ ДЪРЖИ ОТ ТУРЦИЯ!Спомнете си петролопровода -Бургас---Александруполис!Там трябваше да има руска рафинерия, за да зарежда директно военни и търговски кораби, а това означава крах на Лукойл

89

Остави ги Петров...

преди 8 години

Тия им е мъка за СОЦ-а, защото си хивееха без пари, въпреки че взимаха по 400-лв. +"народната пенсия"!При зъболекаря влизаха с предимство , като хора от АБПФК,.... а аз му кихах по шише уиски или тоблерони от Кореком , за за ми направи зъб!Това са все на Партията , коита изобщо не са работили , като СърГея.Излишно е да се спори с тях.