13

Анонимен

преди 8 години

От години не ходя на нашето Лай...морие и мога да кажа, че съм спестил нерви и укрепил здравето си. Виждам, че промяна няма. Сянката 30 лева?!?! Всяка следваща година ще е по-лошо за работещите и отговарящите за бизнеса "туризъм". С тази простотия и никакво качество, могат да се молят *** като този в Тунис да се проявят във всеки курорт, за да не остане избор къде да се ходи и да дойдат у нас. Иначе ще има фалит, до фалита, до фалита.

12

Анонимен

преди 8 години

Сега да се молят на Аллах да им прати нови "***", друго не им остава.

11

ааа..

преди 8 години

Африканската *** не само в Тунис ами и в Мароко,Хаити ....и куп други държави е по безхаберна и от Българските власти.Не дава 5 пари за сигурността на туристите.Както казал някакъв хотелиер в Тунис 'Избиха 20 много богати *** 'и.... толкоз!!! *** които не ценят живота си винаги ще има!' Гобалният джихадо Халифат настъпва.

10

до 14

преди 8 години

Прав си! Путин Акбар!

9

славянин

преди 8 години

Навсякъде където на мястото на арабските диктатори дойде ч.футско-ислямистката ''демокрация'' става така - шок, ужас и безнадеждност!

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11хапченцата

7

Анонимен

преди 8 години

Тероризма, създаден и подържан от Русия, няма милост и н епрощава никому. Докато не изпепелят Земята и не превърнат всички в тяхни роби, руските главорези няма да се спрат.

6

!

преди 8 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРНе се настроихте сега искате туриски, бетона ли да гледат или да плащат по 50лв за чадър и шезлонги, това го получавах в тунис безплатно че и сладолет без пари даваха. Да фалирате и вие като не се учите че хората искат почивка.Че и недоволни на какъвто и да е бакшиш и те гледат на кръв навсякъде.

5

Анонимен

преди 8 години

У нас и без стрелба е празно благодарение на селяндурщината, лакомията и простотията. Да не говорим за каменните градове, фалшивият алкохол, кафявото море, кражбите, скъпата сянка, измамите с паркирането и репатрирането на колите ...и какво ли не.

4

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Не си спомням по-слаб сезон!А ако решят да гърмят - ще ни хванат по БЕЛИ ***!

3

Анонимен

преди 8 години

до АнонименДа, трябва на плажовете да се дислоцират военн с картечници да пазят летуващите. На всякъде трябва да има камери, а кореспондциите трябва да нямат пароли за достъп и да могат да се четат от компетентите органи - който му е чиста работата няка какво да крие, който не иска да му четат кореспонденцията значи е потенциален терорист.

2

Анонимен

преди 8 години

Така е, дремат и хвалят исляма като не мислят, че рано или късно мирният ислям ще им види сметката. Сега се сетиха да затворят 90 джамии. Късно е либе за китка. У нас строят джамии и искат да вземат и това което е музейна ценност. Когато у нас стане същото, а нищо не гарантира, че няма, тогава Рапона и ДПС ще ги питам какво ще правят и колко джамии ще се затворят. Колкото по-рано се изкорени тази гнус исляма толкова по-добре за България.

1

Анонимен

преди 8 години

КАТО ХРАНИТЕ ЗАСПАЛИ МЛИЦИОНЕРИ ТАКА ЩЕЕ. КЪДЕ СА ВИ ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ? КЪДЕ ВИ СА ОХРАНИТЕЛИТЕ НА ПЛАЖОВЕТЕ? НЯМА НИКОЙ ОТ НИКЪДЕ КАТО Е В МУТРОЛАНДИЯ. ЧАК КАТО СЕ ОБЪРНЕ КАРУЦАТА МИЛИЦИОНЕРИТЕ СИ РАЗШЕТАТ ДЕБЕЛИТЕ ТУМБАЦИ. АМА СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА. ИСКА СЕ МАЛКО АКЪЛ АМА ДА Е НА ВРЕМЕ. СЕГА ЩЕ СИ ЖИВУРКАТЕ СЪС ТАРИТЕ СПОМЕНИ ЗА СЛАДКИ ВРЕМЕНА СЪС ДЕБЕЛИ ПОРТФЕЙЛИ. УМРЕ КОНЬО.