10

Шаран -БГ

преди 8 години

Дръндръндрън, че пляс.... Държава...? Разграден двор....!

9

Анонимен

преди 8 години

БУЛГАРИСТАНСКИ АБСУРДИ ЗА ТОЧЕНЕ НА ДЪРЖАВАТА!УЖ ВОЕННИ..УЖ ВЪОРЪЖЕНИ А ПЛАЩАТ НА НЯКАКВИ МУТРИ УЖ ДА ГИ ПАЗЯТ.АБЕ ТОВА ИМА ЛИ ГО В НЯКОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА.

8

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА с жените им кой лети?

7

Хъммм

преди 8 години

Ще прозвучи грубо, но да се изчисли колко пари се плащат на тези 40 000 "войни" и да се наеме някоя фирма да предоставя услугата, мина то когато войниците са били, сега ходят да се разпишат да вземат едни пари и да научат кой с коя

6

Пешо

преди 8 години

А на уважаемата прокуратера да й е известно - какви схеми от поне десетина години се правят за да се разграбят имотите на ГУСВ / строителни войски/ из цялата страна - имоти за милиони евра... Схеми може би не без участието на хора отвътре - всичко се вижда , ама някои си затварят очите...Ахчиевата прави едни предавания - полза - никаква. Истината е , че армията я разкостиха и се ограбиха едни активи за милиарди , защото това бе най - богатата институция в страната - имоти , техника , активи.

5

Анонимен

преди 8 години

Добре бе, армията не пази границата, има гранична полиция.Армията не си пази имотите, плаща на охранителни фирми.Самолетите не летят, щото нали ...А какво правят тогава кадровите военни през работното си време?

4

vesko02

преди 8 години

Новините за пълнене са свързани с гробищата,останалото са схеми за източване за да може накрая демократичната ценностна система да е виновна.

3

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Имам чувството,че..*ени управляват държавните пари.Независимо в това или друго министерство,след сключване на някакъв...договор,след това контролът от държавата е нулев.Защо така господин военен министър,земеделец и не знам какъв си,защо така моето момче,защо контролните армейски службички не вършат нищо.ЗАЩО!Защото си пълна нула,въздух под налягане,политически грандоман,мижитурка,третата дупка на кавала,рядка боза.Аз ако съм премиер те махам на момента,*** се оплачи на арменския поп.

2

Анонимен

преди 8 години

Само в българската армия "охранители" охраняват казармите. Ми да бяхте взели и амали да им носят пушкалата и мешките а?

1

Анонимен

преди 8 години

Поне да бяхте сложили снимка на българската армия...