11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10Те просто не могат да разберат кви са проблемите дето ги имаме щото там полицията ги стреля отрепките на място.гледай клипчета в нета-слизат от колата бум бум и една *** по-малко.ето това е велико.В извратената европа куките им се извиняват ако *** са се опарили докато палят сгради или са си порязали ръката докато колят някого с ножа.в бг без коментар ако случайно хванат някой престъпник той земе че ги осъди.

10

Анонимен

преди 8 години

Този човек просто е изрекъл истината *** глас, а тя е, че мексиканците и изобщо латиноамериканците са ***. Както и африканците, и арабите. В сайта best gore можете да видите жестоката реалност на планетата ни, без цензура и лицемерие!

9

Анонимен

преди 8 години

А американците какви са точно? Ако Тръмп се поинтересува малко ще разбере, че там живеят няколко милиона немци, руснаци, англичани, китайци, англичани, испанци и тн. Да не говорим, че там са изпращали осъдените престъпници на заточение!

8

ха-ха

преди 8 години

Искам Тръмп за президент. Олицетворение на американската мечта. Щом е постигнал толкова в Америка, значи знае какво трябва да прави човек в Америка. Мисля че Америка го заслужава с всички позитиви и негативи. Защо да е виновен? Че е казал това което мисли? Или може био е вярно?

7

Евала

преди 8 години

Истината понаболява.Ама си е истина.Те ако мехиканците бяха много читави американците щяха да се изнасят да живеят в Мексико а не обратното.Държава в която 200 години мафията е по-силна от официалната власт...не ми ги хвалете.

6

Анонимен

преди 8 години

Не знам коя е тази мадама на снимката, но напълно заслужено е Мис Вселена, егати красавицата.

5

Анонимен

преди 8 години

Тоя с плоската глава май забрави, че цялата му нация е сбор от имигранти от целия свят, като само индианците са коренното население.

4

Анонимен

преди 8 години

"Но въпросът не е само в мексиканците. Хора от всички краища на света влизат в САЩ точно оттам"Тоест да разбираме, че не обижда само мексиканците, а нарича изнасилвачи и наркомани хора от всички краища на света.

3

Анонимен

преди 8 години

Големи будали ще са американците ако гласуват точно за Тръмп. Ама да видим. Будали там не липсват.

2

Анонимен

преди 8 години

Типичният самозабравил се американски *, който си мисли, че света се върти около САЩ.

1

Анонимен

преди 8 години

ХА ХА ХА, и на американците им писна от чалгари