5

Анонимен

преди 8 години

Вече съм го писал веднъж - тоя некадърник дори една единствена козада има пак ще я умори от некадърност и тъпотия, а той тръгнал да сезанимава с глобални въпроси като националната сигурност.Положението на Балканите никога не е било стабилно от стотици години -да не говорим за войната в Югославия, Кипърската криза и незнам какво още не.Ако Тиквата е малко по-хитър, тоя *** трябва да изхвърчи час по-скоро,да не говорим, че цялото правителство са *** като него.

4

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Тоя юнак Ненчефф,като че ли е завършил 2-3 престижни западни академии по национална сигурност,а не СОУ,по незнам какво си,даже не е и запасен офицер,а политически назначена...марионетка.някой му дърпа конците на тази...кукла;оставам на всеки да се досети...кой.

3

Анонимен

преди 8 години

"Политическа нестабилност у съседите е заплаха за нас!Ненчев: Няма искане за постоянно разполагане на техника на НАТО"Министър какво демонстрира?Независимост ли?Щото реално всичко е въпрос на едно ходене до американското посолство,телефонно обаждане или майл от там за кратък инструктаж,нищо повече не се изисква.Последните 25 години,статистиката на доходите и стандарта на живот в България сравнена с тези в ЕС и Евразия,показва че не съседите,а "Политическата класа у нас е заплаха за нас".

2

Анонимен

преди 8 години

По *** човек не бях срещал в живота си до тук а той е и министер..... . Казваш "герберо-***" и няма нужда да обясняваш повече.

1

Анонимен

преди 8 години

Ха, Трудовака пак ръси мъдрости...От къде ли ги вади?Много приличат на "мъдростите" на "българския" президент...Може би от едно и също място им ги спускат, за да ги свеждат на електората?