10

честит

преди 8 години

поради продължителността на брака, Дженифър ще получи половината от състоянието на мъжа си, което се оценява на 150 милиона щатски долара.---заради тезуи особености на законодателството в САЩ, винаги съм се чудел що мъжете се женят. Не само в САЩ. За да хрантутят после некоя?Ми като ме обичаш ще живееш с мен без брак, какъв е проблема ? Нали е заради любовта, не е заради парите. нали сега еманципация, едно-друго ?Опа , нещо май...И има толкоз *** де на 19-20 се изпожениха ...камили

9

честит

преди 8 години

жинурята си мислят, че са вързали с децата мъжете с менгеме през таш...ците. В момента, в който и кажеш ..аре детето, куфарите и при майка си... друга песен запаяват !! хахахахахахаа ахахабах

8

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че и със 75млн., ще успее да живее, а и не е прекратил кариерата си, ще поработи още 10-20 години и ей ги пак 150.

7

Анонимен

преди 8 години

дреме ми на маншета

6

Анонимен

преди 8 години

Ами добър предбрачен договор е сключила момата. Тя също е актриса и печели добре. Нейното обаче си остава нейно, а на балъка Афлек състоянието се стопява наполовина.

5

от 3

преди 8 години

изречението не е съставено /преведено правилно, и това е практика тукнямах предвид смисъла

4

ив

преди 8 години

М!ислеех си,че прилича на *** само във филмовите си роли.Лъгал съм се!

3

Невен

преди 8 години

До 3: Значи, че още се обичат и уважават, но само това не стига за един брак.

2

анонимен

преди 8 години

какво е това изречение:"Ние се надяваме да запазим любовта и приятелството си един към друг и ангажимента към отглеждането на нашите деца, чиито личен живот и да искаме да бъде уважаван по време на този труден момент."

1

SA

преди 8 години

До ГошуАма никой пък не го е карал да се жени-пак може да има жена и деца!Като футболистите са тия,но май си е бизнес това нещо да ти кажа!