18

Анонимен

преди 8 години

страна със два милиона петстотин хиледи пенсионери какво производство

17

оракул

преди 8 години

Следващото поколение на западна Европа може и да има средни доходи за България!

16

Румбо

преди 8 години

Много ведра статия!Ама нищо вярно!Точно следващото поколение ще види Края на България(ако прояви глупостта да остане тука)!След 20 г ще са останали 1,5млн. българи,1млн.турци и...3млн. роми,като 1млн. от българите и 0.5 от турците ще са в пенсионна възраст.Значи 1млн. общо ще хранят 4.5млн.!!!!Каква производителност,какви пет лева!Но мисля,че няма да се стигне до там,т.е. по-рано ще се приключи!До 10 г ДПС взема самостоятелно властта и започва да формира държава по свой образ и подобие.

15

Кратун

преди 8 години

.... и тея се отчаяха да вярват, че ще се оправим щом почнаха да прогнозират увеличение на доходите едва за следващото поколение :)

14

Анонимна

преди 8 години

До Анонимен 8Върви раждай на някой чужденец и дано ти ги вземе. Ние тук и без такива като теб ще се справим.P.S. Нямам нищо общо с "експертите".

13

Анонимен

преди 8 години

До bebokГовори Български или Гугъл транслейт ?

12

ж.стоев

преди 8 години

Трай коньо за зелена ливада. В това блато управлявано от мафията нищо добро няма да се случи. Аз съм убеден че веднага доходите могат да станат 1000лв но защо да ги дават -овце много

11

Невен

преди 8 години

Като негативна тенденция, която влияе и ще продължава да влияе на производителността у нас, от СБ посочиха лошите прогнози относно демографията ни." Ето след това изречение вече нямах сили да чета, тоест моята производителност-заплата, ще зависи от това дали Марийка има 1,2 или 5 деца ?

10

Наблюдател

преди 8 години

За съжаление такива доклади Б. Борисов необича да чете както и неговите дружки. Така че следващото поколение най-вероятно ще се труди за чужди икономики.

9

Анонимен

преди 8 години

"Следващото поколение може и да има средни доходи за ЕС"Да, ако своевременно напуснете България и раждате поколението си в друга държава членка на ЕС.

8

Анонимен

преди 8 години

следващото поколение ще е предимно от роми:) запазете си обещанията .Обърнете се към ромите .Деца няма да ви раждам в Бг ,пък знам че са ви нужни роби мили Бг експерти...

7

днешното поколение

преди 8 години

А не е ли по-добре да тръгнеш и ти за Гърция и малко да пийнеш, за да не си така зъл? Я се отпусни, не е необходимо да си такова дърво!

6

преди 8 години

Днешното "бедно" поколение задръства пътищата за Гърция на всеки празник, пие повече бира от немците и твърдо от руснаците, ама като дойде време да мрънка няма кой да му излезе насреща.

5

999

преди 8 години

може и Адриана Лима да целувам - ама друг живот

4

Анонимен

преди 8 години

тези глупости ги расправяха и за нащо поколение

3

bebok

преди 8 години

Sledvashto pokolenie.Niama da ima.Tova e finala.Blagodarete ne roditeli si.Te sasypali BG.

2

Х

преди 8 години

Следващото поколение ако се продължава така ще живее в тотален разпад и мизерия., етнически конфликти няма да има по простата причина че българи и от малцинствата ще ''берат'' и ровят в кофите заедно а ''нашите'' политици продали се на дявола , ще избягат на екзотичните острови

1

aтaкисть

преди 8 години

Лъжaт ви децa, следвaщо поколение нa Мутролaндия!Пaрите не рестaт по дърветaтa, те сa фaктор в едно особнено елементaрно мaтемaтическо урaвнение, което обaче е деформирaно от липсaтa нa държaвa, контрол и регулaция върху инфлaциятa и лихвите!Тия *** искaт дa произвеждaме, a сa дaли всичките ни производствени сектори нa чужденци-ЕРПтaтa, злaтодобивa, стопaнския и aгрaрния сектор е зaдушен от външни, телекомуникaции и пр и пр.Товa е обезкървявяне нa БВПто ни, рязaне нa месо от телaтa ни.