96

Анонимен

преди 8 години

Българския народ е изтрещял тотално жалко за материало

95

дреме ми

преди 8 години

Тоз е едно рушко назначено след Костинбродкия преврат.

94

1chovek

преди 8 години

До Jonchoкато квалификация, умствен багаж и опит - да. Като морал - не.

93

Joncho

преди 8 години

Орешарски е класи над пожарникара - жалко , че в България не остана народ да го оцени, а само електорат и кофти материал.

92

Венелин

преди 8 години

Орешарски можеше да направи нещо смислено, но предпочете да слугува на ДПС. ***.

91

Анонимен

преди 8 години

Няма оправия таз държава и тва си е.

90

Анонимен

преди 8 години

Абе аз съм *** и не ме интересува ни Орешарски ни Бойко обаче верно що 1 милиард бяха повече от 16 милиарда. И къде са тез 16 милиарда?

89

Анонимен

преди 8 години

DOSTOEN COVEK--DOBAR MINISTAR PREDSEDATEL.

88

Dedo Simo

преди 8 години

До Анонимен-Замени Орешарски със себе си *** с ***!

87

Анонимен

преди 8 години

Орешарски може да е всякакъв, но е3 десет класи над хитрца от Банкя!Дори не може да става сравнение между мутра и дипломиран икономист. Противник на БСП.

86

Калоян

преди 8 години

Хората се дразнят не от човека на снимката анонимнико 118, а от такива поклонници на Буда, които не се интересуват от това кой какво и как е направил, а се кефят на селското тарикатче от Банкя, който има 10 думи в речника си. *** народ сме щом търпим Борисов и *** му алитерати да ни водят за носа и грабят

85

Анонимен

преди 8 години

Тоя пък от коя шахта изпълзя? Що не си седи в дупката, ами се показва да дразни хората?

84

Анонимен

преди 8 години

Грешката на Ореха беше, че не натика в затвора Тикваров и крадливата му хунта и да върнат милиардите. Сега ще има да си чакате доцента от Б да ноправи нещо за хората. Ще направи за себе си и ще чака рестото от Русия. Не му остава много и той си го знае. Тикво, ковчега ремарке няма.

83

Анонимен

преди 8 години

A знаете ли , че почти всички феодали кметове, които Васил Иванов показа с ултра скъпите коли са на кметове на ГЕРБ и ДПС???? Когато народът става все по -***, все по-лесно се манипулира!

82

Тъп и грозен

преди 8 години

Аааа 16 пъти -по дебел да е само за умните и красивите, не и за мен.

81

Павката

преди 8 години

До Анонименздравата каса - процес започнал при Царя - феноменално разгърнат при ТиквунКТБ - процес започнат кой знае кога и разгърнат при ДянковЮП - спрян е от външна страна при Орешарски беше временно спрян за уточнение с ЕС относно третия пакт - за справка изявленията Септември 2014 и Декември 2014 на Тиквунувеличи безработицата - лъжа изобличена от Явор Алексиев ИПИ анализ за 2014-таЕврофондовете - лъжа - напротив средата на 2014-та бяха пуснатиединствения - след Виденов,Костов,Тиквун

80

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 106Всичко, което си написал се отнася до първото правителство на другаря Борисов и служебното на Близнашки. Но за тъпоъгълниците е далеч по-изгодно да хвърлят всичко върху някой друг!

79

Асеновец

преди 8 години

Протестиращите от протестна мрежа протестираха срещу 1 млрд защото бяха финансирани от Тиквата с последващите 16 млрд

78

путесна мрежа

преди 8 години

Наистина не мога да разбера гражданското общество. Веднъж протестират срещу 1млр., а следващият път са ок с 16млр. дълг. Друг път протестират срещу Пеевски, а след това са ок с това да е в парламента.МЕЖДУ ДРУГОТО ПОВЕЧЕТО КМЕТОВЕ С ЛУКСОЗНИ КОЛИ ОТ ФИЛМА НА НОВА ТВ. СА НА ГЕРБ И ДПС.Ама това май не е проблем, щом никой не протестира.

77

Асеновец

преди 8 години

До Анонимен 106. Когато цифрите говорят и Боговете мълчат са казали хората. За една година правителството на Орешарски усвои повече средства от фондовете, отколкото Тиквата за три години. За една година Орешарски и сие свалиха цената на тока, разкриха се 50 000 нови работни места, които само година по- късно тиквата позволи да бъдат закрити, вдигнаха се майчинските и т.н., но простите герберски *** подобно на лидера си отказват да четът и да се запознават с фактите