58

Анонимен

преди 8 години

GORSKITE SA PROVOKATORI NA MIRNOTO INTEGRIRANE NA MALZINSTVOTO.

57

Анонимен

преди 8 години

GORSKITE SA IM ISKALI PARI-PODKUP,A BEDNITE HORA SAMO SA POCISTVALI.

56

Анонимен

преди 8 години

Преди 25 години новината щеше да бъде - доброволно върнаха несъобразно събран дървен материал на служители на горско стопанство. Милиционери привикаха 60 за разпит в районното, където бяха порицани и след това откарани за трудово възпитателна дейност в бобовдол. По здравословни причини 50 от тях не бяха в състояние да заминат.

55

До кога

преди 8 години

До кога, братя българи? До кога ще търпим това. В най-скоро време ще останем и без едничкото хубаво, което имаме в нашата страна, а това е природата...

54

Румбо

преди 8 години

Как няма да протестират "хората"!?Нарушават се изконните им права на свободно "бране" на дърва!!!!Веднага да дойде Хелзинкския комитет и да заплаши горските с Европейския съд!

53

дебелогъз депутат

преди 8 години

Смиреност и толерантност.

52

Анонимен

преди 8 години

Не пишете за произвол бе, разпалнате "етническа"вражда може и да са педофили и пладнешки айдуци,ама българите трябва да се съобразяватТака е в сащ-има си гета със собствени закони И тук трябва така са стане за да се харесва на чичо Сам,който вече е леля Сам

51

яежшфп

преди 8 години

до 65Ами не, не е смешно! Точно от такива неуредени противоречия в обществото на другите държави, имат нужда САЩ. Това е най-лесния начин да се манипулира и изсмуква енергията на народа. Права на меките китки, права на незрящите, права на деабетици, на гърбави, на не знам какви... А принципите на които се крепи силна държава са на последно място... В САЩ е точно обратното.

50

Анонимен

преди 8 години

Румяна(шефката на полицията) някоя си какво казваЕгати калинкатаТия са голям проблем Журналистите не питат и Местан -дали одобрява агресията та

49

Да се учим

преди 8 години

Да се учим от демократична Америка, това там щеше да започне с десант на поне 100 полицай и шеше да завърши с най малко 10 убити и 20-30 ранени и арестувани!

48

Анонимен

преди 8 години

Каде е Джандармерията сега? Или те само служи когато трябва да се опазят махали от протестите на Българи? Скапани политици, скапан народ, скапана държава!

47

Анонимен

преди 8 години

представете си, не им е леко на ромите в този момент. от няколко години 60-те души ходят и секат дървета и изкарват по лев-два на ден. не е много, но поне им стига за хляба. и сега - о, не! - виждат изведнъж проява на интерес от страна на горските! шок! това ли е краят на нашият поминък!? какво да правим? реакцията е първосигнална - опитваме се да унищожим джипа и горските! трас, прас!! и край на проблемите!!

46

БХК

преди 8 години

Хелзенския комитет незабавно да усъди горските и полицаите които са отишли и са проверили къщите на ромите и са намерили крадената дървесина. Това че са бити,блъскани и им е пострадало служебното и личното имущество от тези роми да не се взима под внимания за да бъде всичко демократично и чесно

45

Анонимен

преди 8 години

60 нападат служители на силово министерство и са още живи?! Ало, държавата? Вече и собствените си з!@#$ници не можете да опазите!

44

Анонимен

преди 8 години

Хех. Пародия на полиция. Да се въведе в задължителното въоръжение на бг полицията и една тапа за ***, че другия път.. кой знае. Друго си е да биеш студенти и пенсионер. Да висиш в храстите и да просиш рушвети за ФАРОВЕ

43

До 61

преди 8 години

Никой отгоре няма интерес от анархия - запомни това! Рано или късно ще се наложи ред, дори инициативата за това ще дойде от самите ромски лидери, но ще се наложи да извървим еволюционния си път като общество. Явно си любител на глобалните конспирации, но ако това се случи в САЩ, резултата щеше да е кърваво налагане на ред. Смешно е да се твърди, че държавата САЩ има някакъв интерес в България да има подобно беззаконие. На янките им дай стабилна среда в която да инвестират, да правят пари.

42

Анонимен

преди 8 години

Alo roma partakechite i match v India otkadeto si se praknal

41

Ром

преди 8 години

Абе, убиеца на магистралата май 100% българин, а? Ама на троловете на *** им е платено да разпалват етническа вражда в България и тия гнусни червейчета точно това и правят. Аре нахлупвайте ушанките и марш от тука!

40

Do 59

преди 8 години

Gandarmeriata che vleze ako ot gore i naredat..a gore se klanat na USA kak ochakvach da im naredat

39

Анонимен

преди 8 години

Eto vi amerikanska demokracia..v plana Ran At piche- da se poddarga napregenie megdu balgari i romi i tova da se izpolzva..romite stavat sve po nagli tova dali e svarzano s USA tankovete u vas..predi godini H Klintan se srechna s romskite baroni..za tah otpuskat pari..te se plodat..nie namalavame..ameriksnskia poslanik e kazal che im trabvame 4 ml..tova e avno nachina da ni stopat