20

Анонимен

преди 8 години

НАИСТИНА МНОГО Е СЕРИОЗНО И Е СТРАШНО...ДА НИ ПАЗИ ГОСПОД!

19

не найвен

преди 8 години

Много интересно защо ИД няма нито едно нападение над ФАЩ . Та нали те бяха голямата им цел цццццццццц . Какво нещо е само европа да страда нека да си водят воината на техния континент защо да сърадат наще деца

18

Анонимен

преди 8 години

Ах Европо, Европо, ви го казаха че това което сами си дробите ще бъде трудно сами да си го сърбате ! Когато терористите са сред народа и се крият сред тълпата е най трубно да се бориш с такъв терор. Винаги ще има невинно избити и от двете стапни. Това беше основната цел на арабския терор

17

!!!

преди 8 години

Cudovishta v shoveshki obraz - jiveem v takiva vremena , che ako ne zapochnem molitvite vednaga chovechestvoto shte se samounishtoji , zashtoto takiva choveci pod razlichen variant na deistvie gi ima navsyakade ! Poglednete uvelichavashtite se smartni sluchai poradi razlichni prichini , na hora vav vsichki vazrasti , navsyakade po sveta , da ne govorim za bolesti - nelechimi , neizvestni , a i predlagano lechenie na nedostapni za povecheto hora ceni !... PRESTAPNOST OT VSYAKAKAV VID I ROD ...

16

разум

преди 8 години

При тези изстъпления от страна на изповядващи ислям , ГОСТОПРИЕМСТВОТО ни е не само НЕПРИЕМЛИЕВО, но и ВРЕДНО за НАС, европейците!Да се изменят законите на европейско ниво спешно!Да се престане с това БЕЗУМНО СИРОМАХОМИЛСТВО : приемане на кораби , лодки с *** индивиди, БЕЗ документи за самоличност( поне).Така се ПРЕСЕЛВА Африка и Азия в Европа.Раждат дузини деца, нямат работа, пари, къде да живеят и НИЕ се напъваме да ГИ осигурим!!??ЗАЩО??? И те ни колят, взривяват..???!!??

15

Великото$преселение

преди 8 години

Глупости! Аз съм за да приемаме емигранти. На тези хорица трябва да се помогне. Само трябва още на границата да им се постави условие да приемат христянството. Тогава веднага ще се разбере, кой и защо иска да идва насам.

14

Анонимен

преди 8 години

Да се благодарим на ФАЩ, че навсякъде по света ръсят омраза, сълзи и кръв. Това ги кара да се чувстват силни и щастливи.Но в Библията пише, че който гради щастие върху чуждото нещастие добро няма да види.

13

анонимен

преди 8 години

Приемайте ги, вадете ги от Средиземно море и ги вкарвайте в Европа и после не се чудете, че започнаха да ни колят!

12

25г.

преди 8 години

*** франсета ... предупредиха ги че тия откачалки се обиждат от това да правят илюстрации на Мохамед. Те направиха илюстрации, стреляха им хората, извод ... да почетем убитите с нови илюстрации и още и още ... а тероризъм, колко са долни терористите. Толкова бавни хора са рядкост, хем знаеш ония са луди и се дразнят адски на такива неща, следователно давай във всяко издание илюстрация на Мохамед. Тази нация как е оцеляла до 2015г?

11

Анонимен

преди 8 години

Кой въоръжи ислямистите? Кой спонсосира и организира Либийският майдан? Кой доведе Ирак до разруха и незатихващ терор? На кого да се сърдим за сегашното положение в близкия изток и севрна Африка.??? Почакайте-сега започват и тепърва ще се усети из цяла Европа.

10

Наблюдател

преди 8 години

Франция си внесе /и не само тя/ милиони мюсулмани, е сеге ще "жъне плодовете" на таз изключителна глупост!

9

Mazut

преди 8 години

Kakva tolerantnost amerikanskiat zion nasilwa evropa da priema afrikanzi i druga paplac v evropa

8

до гурбетчия

преди 8 години

пич, всъщност нито на християнството, нито на исляма им има нещо като религии. пускат се хора, на които им щрака в главите, а специално страни като франция, великобритания, белгия са мразени до дупка основно заради колониалния период - сега си сърбат попарата. не случайно, всички атентати във франция, са извършени от тунизийци, мароканци и алжирци, а тези в англия - от палестинци, сирийци и нигерийци. там факторите се наслагат, трупана е вековна омраза.

7

8

преди 8 години

МАЙ С ТЕЗИ ЗАПЛАХИ ДРУГАРИТЕ АМЕРИКАНЦИП ИСКАТ ДА ОПРАВДАЯТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ В ЕВРОПА.ДА СИ ВЪРВЯТ В АМЕРИКА ДА СИ ЗАЩИТАВАТ ХАМЕРИКАНЦИТЕ.

6

Франко Фере

преди 8 години

До Идил внесете демокрация в Щатите.

5

Анонимен

преди 8 години

проблемите на сащ с русия са и заради още нещо - заради глобалното затопляне, се открива нов морски път през сев. океан, контролиран изцяло от путин. руснаците правят военни бази на всяко парче земя, което се появява и пускат сонди за газ и нефт. досега сащ контролираха целия морски трафик в света, а този нов път съкращава дистанцията от япония/китай/корея с хиляди километри, освен това е богато и на ресурси. а ние, както винаги, сме прецакани -съюзници на сащ, русофили, без армия и корумпирани

4

до зевс

преди 8 години

всъщност, не е точно така. унгария и с. корея например, са категорично несъгласни с политиката на сащ, но там тероризъм трудно ще се появи. истината е друга, макар че е отново геостратегическа - 'проблеми' изникват единствено в държави, които не снабдяват сащ с достатъчно почти безплатен нефт, или добиват повече от тях. така е от 100 години; затова станаха войните в ирак, кувейт, тунис, мароко, египет, сирия, украйна, судан, нигерия и се целят в иран и венецуела. всичко е заради петрола.

3

Анонимен

преди 8 години

Маккейн удари рамо на Багдади да стане шеф на ИДИЛ.(снимката на Маккейн с БагдадиЗатова сега в знак на благодарност Багдади и ИДИЛ врщат услугата на Макейн и САЩ,като правят атентати в страни,които следват по независима политика от тази,която САЩ се опитват да им наложат.

2

Анонимен

преди 8 години

Абе вие ги събирайте поради европейска толерантност и после се оплаквайте

1

Анонимен

преди 8 години

Така е, който сам си го направи.