5

Анонимен

преди 8 години

Очевидно пишещите нямат никаква идея какво е предназначението на парка.Там са събрани всички мечки, които са използавани за печалба. Те са малтретирани, измъчвани, държани гладни и вързвани със синджири.Сега за тях се грижат добре .Това, че пътят е ремонтиран е много хубаво- повече хора могат да стигнат до парка.Беседата е изключително интересна. Но предвид дърводобива и многото камиони сигурно асфалта няма да издържи дълго.

4

видинчанин

преди 8 години

До мечките в Белица път може и да са направили,но от Видин до Монтана пътят е като през Афганистан.Като мечки ли да се преоблечем,че и до Видин да има приличен път????

3

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Всичко с парка за танцуващи мечки на нейната фондация е далавера. Вече над 10 години, там няма родено нито едно мече, при 25 мечки . Мечките ги скопяват. Няма никаква свобода, животните са зад стоманена ограда. В района са изградени хотели и ресторанти за зяпачите. Нито една мечка от там, не е върната в природата.

2

Анонимен

преди 8 години

Пародия ,, Българска,, асфалтирали път има много села които никога не са виждали асфалт а за богатите бракониери има

1

преди 8 години

Абе кви са тия танцуващи мечки? В Африка слоновете набиват ферментирали плодове амарула и се напиват, ама наште мечки? Или просто ги удря сачмата и ги избива на танци?