16

Войвода

преди 8 години

Какъв "натиск" ??? Ти мръсно старче рептилско, не правиш ли натиск на държавата, индустриата и икономиката, защото икономиката, индустрията и енергетиката са скачени съдове, и оскъпяването на тока съсипва икономиката, защото удря индустрията, услугите, както и туризма. ОСТАВКА и в затвора! Само като ти вида мутрата ме избива на извращения! ОСТАВКА! Казах! ОСТАВКА, съд и в затвора!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Кво стана бе, май позабравихте ЕРП-тата. Или вече доста хора разбраха, че дялът на ЕРП-тата от цената на тока е под 1% и не върви някак си отново да насъсквате хората срещу тях.Видя се кои са истинските виновници за съсипията в Българската Енергетика. И те на нито омразните чехи, нито омразните австрийци, а просто наши родни мутро-мафиоти.

14

Анонимен

преди 8 години

Междувременно на сайта на ЕСО където може да се следи производството и консумацията на електроенергия в България в реално време никакви съществени промени в консумацията не се забелязаха. Ако 1000 големи компании бяха намалили консумацията си поне със 100 КВт, трябваше консумацията да падне с поне 100 МВт. А и преди 11 ч. и от 11 ч. до 12 ч консумацията се колебаеше около 4000 МВт плюс-минус 30 МВт, както си е и в момента. Изводът е, че "големите компании" или лъжат че протестират, или лъжат, че са големи. Та ако консумират по 100 КВт, то поскъпването ще е около 2 лв за час. Това ли ще съси

13

Анонимен

преди 8 години

Нито един път не е имало такава реакция, когато тока за бита е бил вдиган, нито един път политиците не са направили такива совалки и натиск за да не вдига тока за хората. За тях "комисията е независима, стига да не реши нещо което не ни харесва".

12

анонимен

преди 8 години

Само като му види човек злобната физиономия на снимката си има претстава що за човек е поставен за шеф на КЕВР такива хора се интересуват само от собствените интереси злобни и нагли за тях истината не важи.

11

енергетик

преди 8 години

Номера на БСП и Атака подкрепени от Руското КГБ този път не мина. Червените другари не можаха да прекарат Борисов с тока . Мъжко дупе един път , втори не. А вече имаме и войска на НАТО . Аре чао *** .

10

Анонимен

преди 8 години

Ами ако ние тръгнем да се оплакваме? Справка - Армения.

9

бре

преди 8 години

...ако вземем сопите,тога да се оплакват....

8

Анонимен

преди 8 години

Докато не се прмине към изцяло свододен пазар на енергията и не се създаде енергийна борса, ще бъде така - една комисия ще определя цените.Още повече както се видя въпросната комисия въобще не е назависима, а просто придатък на Правителството.

7

Анонимен

преди 8 години

А пък някои кметове си купили автомобили за между 100 000 и 200 000. На всичко отгоре и не се срамуват. А иначе - за лечение парите свършили..... А Москов пък впил очи в чашките с кафе и ракийка на хората. Хихи!

6

до 3

преди 8 години

Ми, ГЕРБ го "допусна", бе А кои са тия "диригенти" би било интересно да се разбере.

5

енергетик

преди 8 години

Почвам да мисля , че Иван Костов е поръчал увеличението на тока както направи с Американските ТЕЦ ове. , а Иванов е дългогодишен член на ДСБ . Така , че тази независимост е малко пунта Мара .

4

Анонимен

преди 8 години

Десния премиер нямa ли дa нaпрaви нещо зa дa не се вдигне ценaтa?

3

Анонимен

преди 8 години

Няма никакъв смисъл да се отлага нещо, което в крайна сметка трябва да се случи! Мнението на червения бизнесмен домусчиев, (чиято майка е била дългогодишен директор на завод Балкан) няма никакво значение или по-точно - доказва, че това спешно трябва да се случи.

2

Анонимен

преди 8 години

Иван Иванов е един от най-големите хитреци в дясното пространство. Верен съдружник на Иван Костов, сега пък слуга на Банкянския Кратун, той нямаше да бъде допуснат до "софрата", ако не е изгоден за диригентите на прехода!

1

Анонимен

преди 8 години

Иван Иванов ще се окаже мекотело , както всички НАЗНАЧЕНИ на този пост . Гърчи се както и военния министър , в усилие да остане и агнето цяло , и вълка сит . Оправданието с промяната на закона е празно бръщолевене . Закона влиза в сила от 30 Юни , но в него не е казано че ПРИЛАГАНЕТО му е задължително от 1 - Юли . Казано е че срока за въвеждането му МОЖЕ да бъде удължен с един месец . Но този срок следващата година пак ще си бъде от ! Юли , а не от първи Август , ако сега се въведе от тази дата . Съобщението , че решение ще се вземе във вторник , е груба манипулация .