26

доц. д-р боко боков

преди 8 години

др. ренци да вземе той в асиендата си едно 1000-2000 ***, след като изповядва таквиз ценности. останалите да ги командирова с по 35 евро на ден при жан-клод ван дам, екскюзе муа, юнкер

25

Анонимен

преди 8 години

ми ходи виж сам бе какво праят ромите в Църквата

24

Аха

преди 8 години

Това е само едната от нужните мерки! Отделен е въпроса, че ако не си вършат работата и 100 патрула да има в махалата, все тая!Трябва полицаите да са по райони, и да им се плаща според броя на престъпленията в района!Сега си взимат заплатката, и си карат кротко, като си затварят очите за много неща, а някои даже са в комбина с престъпниците!

23

уф

преди 8 години

Това не е никакво решение. По-добре полицай във всеки рейс и който не си таксува билет - глоба или обществено полезен труд. Затвор за опразване на кофите за разделно изхвърляне на ***, конфискация на каруци по улиците, затвор за обир и кражби, спиране на помощи, детски и т.н. при нарушаване на законите. Да е ясно , че не може да получаваш от държавата без да спазваш закони. ЗАТВАРЯНЕ НА ФИРМИ ЗА СКРАБ, АКО ИМА КАБЕЛИ И КАПАЦИ ОТ ШАХТИ!

22

дo: 18 anonimen

преди 8 години

Дасикане Рома (вярващите църковни роми) са на Цветелин Кънчев

21

НЕ ТРИЙ КОМЕНТАРА

преди 8 години

Процесът Дасиканизация на България или Ромизация продължава на пълни обороти

20

Анонимен

преди 8 години

Искам обратния вариант: гетата в полицията на топло.

19

gtf

преди 8 години

закон за защита на частната собственост трябва, който да разрешава употребата на всички налични средства вкл. и огнестрелно оръжие. Едва тогава проблем с набези няма да има.

18

Х

преди 8 години

Не в гетата а по селата и българските квартали,там е работното място на крадците.

17

Анонимен

преди 8 години

Гледам ги тази вечер милиционерите, дремят скрити зад една къща на улица Одеса в Орландовци и въртят алъш вериш с братята. Явно чукат частно през работно време.

16

край

преди 8 години

Сегашните наказания в НК не плашат ромите - затвора е по-добър от дома на някой, а глоба -ха ха ха. Държавата се прави че не знае че ром глоба не плаща от 20г. Пишат чиновниците актове та се късат а човека с усмивка до уши къса хартииката - а да вида кой ще му събере пари принудително. Необходимо е нов вид наказание - ефикасно и същевременно хуманно. Нещо като остракиране - Загражда се резерват и там се пащат хората които друго наказание не ги оправя. Да си живеят както искат.

15

край

преди 8 години

Само с полиция нищо не става. Трябва оземляване на ромите, европейски пари за започване на агро и животновъден бизнес, образование и ЖЕСТОКИ закони за кражба и измама. Трябва програма за намаляване на раждаемостта при жени които са оставили деца в дом или не се грижат за тях и не ходят на училище. Жестоките закони Европа трябва да бъде убедена че ако не бъдат прилагани в България - държавността пропада. В момента няма наказание в НК което да е ефикасно.

14

НЕ ТРИЙ КОМЕНТАРА

преди 8 години

В случая Вълчо Благоев е ром от така наречените Дасикане Рома-християни или българизирани/християнизирани роми на България , така че да не се подвеждаме по имената

13

Василев

преди 8 години

Вижте само полицаите какви гащници са на снимката и ще разберете много неща за държавността, ако сте по проницателни!

12

anonimen

преди 8 години

problema e v DPS.te im tikat fitilite sreshtu nas. reshenieto e-izlezte vsichki da glasuvate,i da ignorirame DPS ot vlastta

11

Анонимен

преди 8 години

Защо в ромските гета? Полицаите да пазят бабите и дядовците по селата които са системно колени и пребивани за по 20лв. Да пазят реколтата които ТЕЗИ крадат постоянно. Каква е работата на полицаите в гетата? Там българи на стъпват!

10

Бойко

преди 8 години

Ще им пазят къщите а те ще ограбват през това време нашите защото сите куки ще са в маалите.

9

Анонимен

преди 8 години

Ще спрат вашия ток, за да могат Те да продадат 2 кг. метал .....................

8

Анонимен

преди 8 години

Тия полицаи нямат ли палки бе значи........даже са в гетата.....данакоплатците за какво плащаме :)

7

Анонимен

преди 8 години

PO BTV pochna seriala S RUSIA V SARCETO