14

Анонимен

преди 8 години

ISKAM DA IMA PARI ZA LUDOGOREZ-KIRIL DOMUSCIEV

13

Анонимен

преди 8 години

Тези се разбраха. А народът с кого да се разбере за цената на тока?

12

Анонимен

преди 8 години

Не знам какво си мислят т.н. управници но идна искра трябва и България ще рухне. Проблемите с миризливите и живота у нас който става все по-лош. Но едно е ясно, не могат, не знаят и не искат. Не ги ли изритаме ....колапс!

11

Анонимен

преди 8 години

Браво, Бойко !Само така - не пипай цената за бизнеса.А на тъпия материял му я увеличи с 500%.Той друго и не заслужава.Робът си е роб - до гроб.

10

вярно с оригинала

преди 8 години

Р.ОВЧ, МАНЧЕВ - КЪДЕ СТЕ??? КРАДЦИ ЧЕРВЕНИ ТРЯБВА ДА ПУСНЕТЕ КРЪВ, ИНАЧЕ СТЕ АУТ. УТРЕ БАЦЕ ЩЕ НАПРАВИ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И "ИНВЕСТИЦИИТЕ " ЩЕ ПАДНАТ У КАНАЛА. ДЕТО КРАДАХТЕ С ГОДИНИ СЕГА БАЦЕ ЩЕ ГИ ВЗЕМЕ. ТЪЙ ЧЕ ПУСКАЙТЕ КРЪВ И СВАЛЯЙТЕ ЦЕНАТА ЩОТО ЩЕ ИМА ГОЛЯМ И ДЪРВЕН ...........

9

Анонимен

преди 8 години

махнете посредниците и извадете американските ТЕЦ-ове, и нещата рязко ще се подобрят....

8

Анонимен

преди 8 години

Извадете частните ВЕИ и американските ТЕЦ от НЕК та само частни фирми да купуват скъп ток от ВЕИ и ТЕЦ. Пуснете само АЕЦ Белене и АЕЦ Козлодуй в НЕК. Цената на тока ще се срине и заплатите в държавните фирми ще скочат като частните фирми ще трябва да вдигнат заплатите също за да оцелеят.

7

Анонимен

преди 8 години

САМО ЗАЩОТО ИДВАТ ИЗБОРИТЕ И БОРИСОВ ЗНАЕ, ЧЕ ЩЕ УМРЕ ПАДНЕ ЛИ ОТ ВЛАСТ!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЕЛЕКТОРАТА НА БУДАЛИСОВ Е СЪСТАВЕН ОТ НАЙ-ПРОСТИТЕ И БЕЗМОРАЛНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ КОИТО ИСКАТ ДЪРЖАВАТА НИ ДА УМРЕ!

6

Анонимен

преди 8 години

Вчера имаше във Фрогнюз имената на бизнесмените с най-много ВЕИ-та - Вальо Златев, Прокопиев и Цветелина Бориславова на първите три места.

5

до 1

преди 8 години

Именно това е енергийната мафия, ти да не би да мислиш, че някъде другаде - в ЕРП-тата, които общо взимат под 1% от цялата далавера.Погледни кой колко % взима от цената на тока и ще ти стане ясно кой е и енергийната мафия.

4

Анонимен

преди 8 години

Значи прителчетата на Борисов - олигарсите и мафиотите пак остават под дебелата сянка, а материалецът, т.е. битовите клиенти ще бъдат изпържени отново.Някой да е изненадан ?

3

Анонимен

преди 8 години

Разбрахте ли хитрата игра на Буда? Сега той ще обере лаврите и заслугата, че е спрял поскъпването на тока в тежка борба с монополите и баламурниците ще го понесат като първомайски плакат и народен герой.

2

дд

преди 8 години

До Аро:Ами, тя енергийната мафия е внедрена в споменатите от теб структури...Това е просто поредното перде пред хората, на което ще бъде прожектиран до болка втръсналия филм "Ние мислим за народа"

1

Apo

преди 8 години

До кабинет , бизнес и КЕВРПитахте ли енергийната мафия дали е съгласна ????