69

дедо Ташунко

преди 8 години

Ходорковски забравя, че го помилваха от затвора, където бе тикнат, докато му изгният костите. Забрави, че могат и него да намерят в банята като Березовски, с щалче около врата, за да не му стане студено на онзи свят. Нищо лично. Ако иска да живее дълго, трябва да си мълчи като риба.

68

Хе-институт

преди 8 години

Също и Хитлер,обкражаващият го персонал,*** Браун и военните заводи също са били миши.Ционизма е КАРЦИНОМ !!!

67

ХЕ-институт

преди 8 години

Питаш ме дали без сталин би имало Втора световна война ? Според мен-да,понеже нищо общо няма Сталин със Еврейския конгломерат ! Говори ти в минало време и мое лично становище.И все пак това е всеизвестен факт.Имаш ли престава какви са били Берия,Ленин,Карл Маркс,Енгелс и Ротшилдовите фекалии ?

66

Анонимен

преди 8 години

Зомби

65

Анонимен

преди 8 години

ПРОБЛЕМЪТ В РУСИЯ(А И ПРИ НАС) НЕ Е ВЪВ ТОВА ЧЕ НЯМА С КАКВО ДА СЕ НАХРАНЯТ БЕДНИТЕ. А В ТОВА ЧЕ БОГАТИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ НАЛАПАТ

64

Анонимен

преди 8 години

КАТО ВЪРНЕШ ОТКРАДНОТОТО НА РУСИЯ ЩЕ Й ОЛЕКНЕ.НАГРАБИЛИ СА ОТ СТРАНАТА СИ И -ЗДРАВЕЙ ЗАПАДА.ЗДРАВЕЙ ХАЙЛАЙФА. КАТО И НАШЕНЕЦА С 265 МЛН В ШВЕЙЦАРСКА БАНКА...??

63

Анонимен

преди 8 години

toja Hodorkovski s pod i trud ne e spe4elil miliardite, koito pritegava....i toi e prestapnik, da e blagodaten, 4e e giv oste

62

Анонимен

преди 8 години

mnogo to4na statiq.dano nqkoi drug rublajiq q pro4ete nqkolko pati pa barem q razbral!

61

Анонимен

преди 8 години

...и сейчас не поздно прислать к нему туриста с ледорубом...

60

Аз

преди 8 години

До Анонимен 79За глупостта лечение няма - от младия *** може да излезе само дърт ***!

59

Боби

преди 8 години

До Анонимен 80 79Абе Умници какви наемници каква дестабилизация от страна на Рф? РФ ли спря търговията на Украйна с екс СССР страните? Хунтата унищожи за 1,5 години около 60% от пазарите на Украйна. Икономически без подаяния от запад Украйна е фалирала. Войските на Хунтата стрелят със свръхтежки РСЗО Ураган и СМЕРЧ и свръхтежки оръдия ПИОН по градски квартали и точно те са тези дето убиват деца и възрастни хора.

58

Анонимен

преди 8 години

Факт е, че путинските наемници избиват украински деца. За тази касапница, нито Меркел, нито Обаме са виновни.

57

Анонимен

преди 8 години

Много му се иска на режима в москва да дестабилизира Украйна, но не може

56

Анонимен

преди 8 години

Това, че русия води гадна имперска политика, това, че демокрацията там е *** дума- на всекиму е ясно!Само не мога да си обесня, колко трябва да си *** и безмозъчен, че да защитаваш диктатурата на путинТПо-тъпо нещо от комунисти, атакисти и всяка друга червена *** -НЯМА!

55

Анонимен

преди 8 години

Хахаха, ***, кво сега, трябва да е благодарен, че го пуснаха от зандана, където беше по политически причини и сега да си трае, а? Да ви имам евразийските ценности...

54

SS

преди 8 години

До Анонимен 68До заря "А, и още - Путин е призовал за спиране на обстрела на Донбас. ?!" НАЛИ РУСИЯ НЕ УЧАСТВА ВЪВ ВОЙНАТА.....Ако Русия беше част от войната Путин нямаше да призовава, а щеше да издава заповеди за прекратяване на огъня. Ако ме разбираш и си в състояние да направиш разликата.

53

SS

преди 8 години

Ако Ходорковски застане на мястото на Путин само след година ще има същото поведение, ако не се е отказал от власта до тогава.

52

Анонимен

преди 8 години

До заря "А, и още - Путин е призовал за спиране на обстрела на Донбас. ?!" НАЛИ РУСИЯ НЕ УЧАСТВА ВЪВ ВОЙНАТА.....

51

Анонимен

преди 8 години

До скоро... Боже,защо не си прибереш вересиите???

50

Малечко-палечко

преди 8 години

Московския извратен терорист се е побъркал.Той не само че краде територии от съседни държави но иска за тази простотия целия свят да го обича Русия просто е един ке *** в който ако заключиш руснаците ще намерят какво да ядат. Но иска още народи да заключи и останалите да лъскат тази санитарна постройка до златно-блестящо