55

Баба ВИ ВАНГЕЛИЯ

преди 8 години

АМЕРИКА ке е ПРОКЛЕТА И ОТ БОГА И ОТ ДЯВОЛА!!!!

54

Боби

преди 8 години

Отностно Украйна1. Янукович не е подавал оставка и при старите закони президента на Украйна може да си подаде оставката, да му свърши мандата или да умре. Точно за това се опитаха да го убият и за това най-накрая избяга в РФ.2. Майдана свали с ПРЕВРАТ легалното правителство и от тогава нищо демократично няма в Украйна независимо че се водят "Демократи".3. Хунтата спра над 50% от търговията на Украйна и докара страната до финансов Колапс.4. ТЕРОР и ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ в Донбас

53

Аз

преди 8 години

Моля ви, не ни "успокоявайте"!!!!!!!!!!

52

Анонимен

преди 8 години

До да живее БЪЛГАРИЯТова го обясни на Кипър, точно толкова и ние сме защитени...

51

Анонимен

преди 8 години

До да живее БЪЛГАРИЯ: Колко ти плащат? Как така Русия не завзе Украйна за 20г, при условие че може да го направи за 2 дни. Кога се намеси Русия, след като Сащ финансираха майдана. По същия начин по-който направиха с Де Гол, с нас 97г., с цяла Южна Америка, с Либия, Египет, Ирак и т.н.

50

Анонимен

преди 8 години

Да бе, чичо Сам се е загрижил за бай Петко от Павел баня с мизерната пенсия от 200 лв - да не би някой руски снаряд да се приземи в двора му. Наглостта им край няма, вчера военният им министър каза, че всички са получили съгласието на всички страни за разполагането на танкове, а нашия казва, че никой не ни пита. Разбрахте ли сега ***, колко са загрижени за нас на Запад. Никой не ни бръсне за слива. Продължавайте да ги подкрепята, докато затрият родината. А тя е всичко

49

Ф.С.В

преди 8 години

Защо само американски танкове и войници ?? НАТО Е БЛИЗО 30 държави - НАТО не е само САЩ - янките нямат право да разполагат такава техника в Бг - ! трябва да бъде пропорционално с другите държави - 30 държави - 30 танка

48

SS

преди 8 години

Тия Американски *** изобщо да не ги пращат тука.България няма притеснения по повот евентуална Руска агресия, а ако случайно има някой с подобни помисли то определено той е за преглет при психиатър.

47

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Оди сей 00 пак ли пишеш глупости на ниво? Въртиш, сучеш все тая омраза блика от тебе...И както винаги не се свениш да лъжеш и да четеш Библията като Дявола. Теб да не те е онодил някой руснак?

46

Анонимен

преди 8 години

Тоест, да разбираме, че Париж и Лондон не се страхуват от терористи, а само източноевропейците и то все около Русия се страхуват от ислямисти? Ама че смешка!

45

ККК

преди 8 години

И най-простия ще разбере филма ! Защо след като влязохме в НАТО войската ни се стопи ? За да дойдат хамериканските военни ! За какво си бракувахме танковете ? За да дойдат хамериканските ! За какво останахме със 2 самолета миг (единия от които развален)...за да дойдат хаааамериканските ! Дано сценария да не включва и започването на атентати на територията на България че ще стане страшно ....а стане ли така Путин да тръгне ....тогава няма да се усети страшното :)

44

Анонимен

преди 8 години

Я КОЙТО СЕ чувства разтревожен от РУСИЯ да гласува с ОТРИЦАТЕЛЕН коментар

43

Анонимен

преди 8 години

Да посрещнем братята американци с хляб и сол , както подобава...

42

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1позакон у нас и ЕС...алооо за къде говоришевропейските закони НЕ СА СВЕТОВНИ !

41

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Не дрънкай ГЛУПОСТИ! Янукович си даде оставката и трябваше да има избори...Но директно властта в Киев си я завзеха ПРО-ЗАПАДНИТЕ Чучела!..колкото до КРим там винаги е имало 25 000 армия по договор с Украйна! СПРИ ДА ГЛЕДАШ БТВ.и не давай акъл на другите, ами мисли за себе си, че другия месец тока ще ти е със 17 % по- скъп

40

Анонимен

преди 8 години

Bravo na amerikanzite!

39

Ако имаш достойнство

преди 8 години

До Одисей 1Инджев , Отговори на един въпрос , за да те приемам на сериозно - ЗАЩО СЛЕД КАТО БЕ ПОДПИСАНО СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ЯНУКОВИЧ И ОПОЗИЦИЯТА ЗА сформиране на коалиционно правителство / февруари 2014 / , връщане правомощията на президента към 2004 -та / по-малки такива / , провеждане на предсрочни избори / като гаранти бяха Полша , Германия и Франция/ на следващият ден бе извършен преврат , довел до свалянето на Янукович и оттам пламна всичко . Кой не искаше да има мир - Не бяха ли САЩ ?

38

ММ

преди 8 години

До АнонименСкалдирани танкове няма в България. Има две бройки, които са дошли за временни стрелби. Така, че Ненчев не е излъгал. Ако има други трудности за четене с разбиране съм готов да помогна отново.

37

Стар набор

преди 8 години

"Целта е да бъдат успокоени съюзниците по НАТО, разтревожени от заплахи от Русия"NOT IN MY NAME !!!

36

Бургазлия

преди 8 години

Aз не се чувствам заплашен от Русия, а от авантюрите на САЩ.