19

Неудобен

преди 8 години

цената на тока за бизнеса се определя на свободния пазар на пазарен принцип - търсене/предлагане, а не от комисия (поне за сериозния бизнес). Така че работодателите (бизнеса) да не се жалват толкова. Работещите да стачкуват за заплати, а не за енергийните проблеми на работодателя си!

18

до номер девет

преди 8 години

"Тъпия"американец както го наричаш дава много хубав пример с Германия.Там при по -високи цени на тока и при много по-големи разходи за заплата,успяват успешно са се конкурират с нашите бизнесмени.Просто нашите бизнесмени не са склонни да прежалят някой милион било за по-високи заплати или за по-големи сметки за ток.Правителството като заяви за вдигане на минималната заплата с 20 лв. Бизнеса пак скочи,че трябвало да съкращават работници или фалират.А в сметките им милиони....

17

Анонимен

преди 8 години

"Инвеститорите наблюдват тези процеси и се чувстват несигурни"Като са Несигурни да се Пръждосват там от където са дошли

16

Анонимен

преди 8 години

Откакто ГЕРБ са на власт това е второто вдигане. Браво!

15

Анонимен

преди 8 години

до citizen, или пък някой иска да яде сирене с токсини и после да се лекува в болници без апаратура и при лекари по-болни от пациентите.

14

Анонимен

преди 8 години

citizen, искаш да ми кажеш, че няма корупция, че за 20 год не са откраднати никакви милиарди и всичките тези пари, събрани от данъците на българина, са инвестирани за просперитета на държавата от изредилите се няколко правителства досега и това си личи, правителства, зад които стоят едни и същи олигарси, на които въобще не им дреме за живота на хората, но и не схващат какви последствия предстоят от начина им на мислене и съответно действане. Сериозен ли си? Все едно някой иска да кара таралясник

13

Анонимен

преди 8 години

razumno e vseki biznesmen t.e kradec da bade raztrelian .nikoi niama da vi grabi....

12

citizen

преди 8 години

Що бе, нещо да не се обидихте селяните?Плащате 15 лева здравна осигуровка (ама само някой) - зле било здравеопазването.Купувате сирене по три лева килото - фалшиво било.Карате двайсет-годишни таралясници, *** били.Ходите на работа на принципа - "аз го лъжа, че работя, той ме лъже, че ми плаща". Не ви стигат парите.Еми, да, няма да ви стигат.

11

Анонимен

преди 8 години

citizen, изкарай главата извън софийската панелка, брат :D Едно е да работиш и да си заслужава, да се прави нещо смислено, ти и всички да живеят добре, с кеф да се събуждаш, друго е да работиш и да знаеш, че едвам ще ти стига, докато осъзнаваш, че си губиш от личното време, докато си един *** роб на самоунищожаваща се системата, контролирана от шепа олигарси, на които знанията им, мъдростта им, разбиранията им и въобще нивото им на съзнание е развито до нивото на обикновен атом (материализма).

10

Анонимен

преди 8 години

Преди години се тръбеше ,че бг.производството и бг. стоките са неконкуренти. блоковете на АЕЦ -опаснисега сме с неефективна еленергия , нооооам.централи, Марица,работят с лигнитни въглища и са супер ефективни,,със супер скъп ток !!!! не им харесва на американците нещо ами go home!стига вече !!!

9

citizen

преди 8 години

Българина иска всичко да му е еФтино, ако може безплатно. Само заплатката да му е ГОЛЯМА, и ако може - да не работи.

8

Анонимен

преди 8 години

Понеже напоследък излязоха данни за понижена безработица, преизпълнение на приходите в бюджета и НОИ, рекорден износ и намаление на лошите кредити..., та се чудя дали целта на това с тока не е да ни дръпне назад отново. Иначе защо дори братята хамериканци толкова настояват за увеличение.

7

анти диема

преди 8 години

Малоумният американец тръгнал да сравнява цената на тока в Германия и в Бълария. Защото всичко друго ни е еднакво, че и тя да е еднаква. Защо не сравни цената на тока в САЩ и у нас?

6

Чекист

преди 8 години

Е щом е в името на американските инвестори, може всеки ден да го вдигате...

5

Анонимен

преди 8 години

Мн малко хора са притежавали (по-висш) разум на тази планета. Егоизмът, алчността и жаждата за величие, сила и власт в съзнанието на човечеството е доминирало винаги, и не защото така сме устроени, а защото ние сами така избираме, да си *** в тази реалност е избор, но на тях не им пука, ще се замислят, едва когато бъдат засегнати и въздуха не става за дишане, и храната не става за ядене, колкото по-рано планетата се освободи от такива умове, толкова по-добре за развитието на живота.

4

Gost

преди 8 години

Интересно мие чез прави профилактика 6 часа ток няма а сигнал на тела има как става това

3

Спасението

преди 8 години

Р Е В О Л Ю Ц И Я

2

доко????

преди 8 години

Абе до гога ще търпим хамериканците да вилнеят из къщичката ни????????????????????

1

ььь

преди 8 години

Разумно е само ще кажа едно революция