155

Анонимен

преди 8 години

Само не разбирам защо му подлагат тези плоскости. Нали не стъпва на желязо а само на гумени подложки. Какво му пазят толкова на бетона.

154

Анонимен

преди 8 години

Пари от американското послство-получениЗаминаване за Америка-осъществено

153

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТьпанар.*** си получи парите от американското посолство и си заминавай в Америка.

152

@231

преди 8 години

мокрите мечти на Путин ги знаеме, ама няма да се осъществят

151

Анонимен

преди 8 години

Нека още много докарат. Ще се чуствам много по-сигурно

150

Berlin

преди 8 години

Одобрявам.

149

до Васо

преди 8 години

"Достатъчно е да им снемат електрониката."Тцъ, по устав тябва да се унищожи - вкл. и за да не се ползва за трофей за пропаганда. Само ако е овладян района може да се рискува персонал за оглед, транспорт..."толкоз лесно и масово ли се повреждат"Не. САЩ ползват в Ирак общо 1100 Абрамса, от тях 80 са били повредени, но повечето са върнати след ремонт. Има само един сериозен пробив - от бомба на пътя - 500 кг! Откача се купола, но пак повечето оцеляват.Това е най-здравият танк въобще.

148

FES

преди 8 години

BULGAR KOFTI PLEME

147

Бай Дельо

преди 8 години

Ха ха ха, на втора снимка има цистерна на ЛУКОЙЛ чакаща да зареди фърчилото та да може да докара и другия хамерикански чиреп.Амерички самальот с руски биндзин, е сега им се е.а майката. Дано не турат и на танкот, че ше си остане на летището.

146

Антитанк гражданин

преди 8 години

Предполагам, че са по френска технология правени, особено двигателите, затова се развалят толкова често та ги изоставят и унищожават.Няколко пъти съм си говорел с британци искащи да станат войници и плюещи русия и им казвам: Едно е талибан с калашник и рпг от преди 50години съвсем различно е да се ежиш на една от най напредналите армии в света. Та така и тия танкове.

145

Васо

преди 8 години

До анонимен 218. Че толкоз лесно и масово ли се повреждат бе. При соца с едни руснаци си говорим за леките коли, па те викат " малко ги имаме, ама природата ни е чиста". Та и ти нещо подобно. Що да ги изтърбушват. Достатъчно е да им снемат електрониката.

144

Sabaton

преди 8 години

Panzer Battalion Under this sun no shadows will fallPiercing our eyes as we chargeAn armoured battalion on course to the eastClosing the end of it's marchThis time we're here to finish a jobStarted a decade agoDriving THE ANIMALS out of THEIR HOLESTo bury them 6 feet belowArmoured tanks of mass destructionKillers in the eastRats who dares to stand before usFeel our guns go live

143

Анонимен

преди 8 години

"Стоят покрай пътищата изгорели, изтърбушени"Това са повредени. Американците сами са ги запалили, да не попаднат у врага - нормална процедура.Американците нямат НИТО ЕДИН унищожен от врага Абрамс (само повредени) и нито един загинал танкист (само ранени). Практически непробиваем е.

142

Анонимен

преди 8 години

Такива танкове са на всеки 20 метра в Сирия, Ирак, Авганистан, Либия, смляха ги с РПГта от 70те години мукамбите. Стоят покрай пътищата изгорели, изтърбушени

141

От 212

преди 8 години

Кого ще лъжеш, а?Точно обратното е - 90% са за европеизацията, демократизацията и свободата и срещу азиатската диктатура и мизерия, която Путинския слуга Янукович се опита да им пробута! Заради това стана Майдана, не щото раздавали понички!И понеже Путин беше безпомощен (а комплексите го биеха), разпали една гражданска война, в която хвърли цялата вина върху Запада.Да, ама няма кой да вярва, на него и на слугите му. Сега Русия ще плаща скъпо, СКЪПООО !!!

140

194 до 195

преди 8 години

"Превръщаш се в *** *** с мишена на челото"Ние винаги сме били мишена на Русия - тя мечтае да ни заграби и съсипе като Украйна, Молдова, Кавказ и навсякъде, където е стъпил миризливия руски ботуш - само, че сега сме по-ТРУДНА мишена вече! Вече няма пълна кошара с овце да вика "Ела Вълчо, изяж ме". Сега ше види Русията кон боб яде ли, Сибирът тесен ше й се види...!

139

Иван Пешев

преди 8 години

РПГ-7 е вече тук и няма да се предаде лесно на М1А2

138

Анонимен

преди 8 години

До някойРуснаците на учения прехвърлят дивизия 30 000 души с въоръжението, тия метнали един танк да покажат, че могат.--------Дай им само да се перчат, винаги са били така.

137

Сестра Питка

преди 8 години

Колко по-ефектно и надъхващо щеше да е ако от танка изкочеше Брат Пит, да развее щатско флагче, показвайки ни фалшива керамична усмивка и да каже некоя глупост. А то - пълна скука. Заслужават да ги посрещне проф. Вучков.

136

Анонимен

преди 8 години

Тоя сигурно ще скъса руското въже ако го теглят като оня танк на червения площад.