19

ognyanz

преди 8 години

Миков, правителството на Орешарски направи нещо реално за да намали себестойността на електроенергията: въвеждането на допълнителна такса за ВЕИ и искане до ЕК за проверка за свръхподпомагане на ВЕИ сектора и американските централи. Вземи ги научи тези неща и ги казвай ясно. Банкянският хитрец, с когото си имаш работа, в приказките те надминава десет пъти, и ако няма нещо реално, направо си го измисля. Където му дадат думата, Бойко все подхвърля нещо негативно за Орешарски, а вие си мълчите.

18

Ред арми

преди 8 години

Не на бизнеса е синдикат, а на олигарсите в лицето на КРИБ. Това са Домовчийски, Огнян Дойнов, Пеевски и т.н.

17

:-D

преди 8 години

ММ пак е посръбнал за кураж преди да се изцепи в медиите :-D

16

до 8

преди 8 години

В кой именник има това звучно българсКо име - "питам"???Иначе речника ти е типичен каруцарски ,но това си е нещо като личен подпис......

15

Анонимен

преди 8 години

Миков си бил доказал доходите със залагания на борсата. Като го гледам на какъв голям борсов играч ми прилича, като удари една ракия, сигурно се превръща във Вълкът от Уолстрийт!

14

Анонимен

преди 8 години

Не на бизнеса а на олигарсите. За бизнеса на обикновенния българин хич не им дреме и му пречат всякак.

13

ужас

преди 8 години

Зад всички зелени централи който са главните виновници за цената на тока стоят политици,те си определят цената за изкупуване,те бъркат законно в джоба на всички българи,мястото им е в затвора.Мисия невъзможна - как енергийната мафия в Парламента ще се бори срещу себе си?!140 депутати притежават ВЕИ-та... Над 70% са на фамилия Стоянови

12

maxobg

преди 8 години

еввала ,бе чуек ,с това изказване утрепа рибата !!

11

anonimen

преди 8 години

абинетът е против повишаването на цената на тока, защото го няма Близнашки да им свърши черната работа. Гърбавото управление е правителство на фотоволтаичната мафия.

10

Анонимен

преди 8 години

И профсъюз на мафията! Знаем КОЙ е главния "управленец"!

9

Анонимен

преди 8 години

А синдикатите са адвокати и лобисти на работодателите.Не знаят що е то стачка ,само са слушали за такива действия. Имаше само един истински синдикат-СОЛИДАРНОСТ.Българските профсъюзи са само ПУБЛИКА. ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ КОИТО СА В КНСБ и ПОДКРЕПА -НАПУСНЕТЕ ТИЯ ОСТАНКИ НА КОМУНИЗМА.!

8

Анонимен

преди 8 години

Мишо, кажи си колко пари взимаш да си рекламно лице на компании за спиртни напитки.

7

Анонимен

преди 8 години

Миче, твоята партия дължи няколко отговора пред българския народ:1. Защо фалирахте България на 3 пъти - 1990-та, 1996-1997, и 2014-та година?2. Кой и защо уби Андрей Луканов?3. Защо назначихте Пеевски за шеф на ДАНС?4. Защо тогавашния партиен "елит" на БСП създаде ДПС?

6

Николова

преди 8 години

А БСП е само профсъюз на обещаващите,залъгващите и никога нищо не даващите!Няма го обещаното СВЕТЛО БЪДЕЩЕ! Залъгваха ни,че има светлина в тунела и ,че на нашата улица ще дойде празник-да,ама не!Вече дори и надежда не ни дават! Срам и позор за тая партия!

5

Анонимен

преди 8 години

Удари още един стакан!

4

Анонимен

преди 8 години

MIKOV NE SI PRAV,PRAVITELSTVOTO E PROFSAUZ NA MAFIATA,ALI BUDA I 40 APASHI.

3

Анонимен

преди 8 години

"Миков упрекна: Министерски съвет е профсъюз на бизнеса"-Лошото е, че профсАюза си остана и до днес така и не можахме да го унищожим тоя профсАюз и това ни беше най-голямата грешка.

2

Анонимен

преди 8 години

Ne se podvezhday Mikov po lukavshtinata na Stanishev.

1

Анонимен

преди 8 години

А бре Миков твоите доходи не могат да понесат само по-висока цена на алкохола!