54

Български фашист

преди 8 години

Само така , БРАВО ! " Чайе Шукарийе , паламанде,тата " - в Аушвиц-Биркенау - 2 ........ !!!!

53

анонимен

преди 8 години

нищо им няма нали ги видяхме по тв това е провокация и викат подкреплениеза да стане скандал и в колко часа ходят на църква без майка си а сигурно и билетиперфорират в автобуса

52

Калоян

преди 8 години

Пребиха 3-*** и сега щели да протестират ??? А колко пъти ромите са пребивали българи без никакви последствия и протести ? Но не са виновни изцяло те - нека ги настанят в общински жилища, нека плащат наем, сметки и данъци. Някои казват, че нямало какво да им вземат но не е така. Като нямаш да си платиш сметките и данъците отиваш и полагаш обществен труд, елементарно е. За да не бъдат такива каквито са в момента трябва да работят както всички нас !!!

51

bolbov

преди 8 години

Преди години в трамвай 9 пред очититеми пребиха едно момче негърче.Стоях в трамвая вцепенен от ужас и страх.Трима яки мъже с качулки ритаха право в лицето черното момче сякаш то е виновно че природата го е създала с черна кожа.Когато слезе от трамвая от окървавената уста изпаднаха почти всички зъби.Тези *** сигурно още шетат необезпокоявани из България.

50

Bb

преди 8 години

Zapo4va se

49

Анонимен

преди 8 години

Автобусът е бил с номер 1488 :))))))

48

Анонимен

преди 8 години

До дo: 64такива като теб ли

47

дo: 64

преди 8 години

Дасикане рома (роми християни, български роми):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

46

Анонимен

преди 8 години

Окрадаха ме...........

45

Анонимен

преди 8 години

Gospodi, molqte malko akal da im naleesh na dneshnata Trol...

44

Анонимен

преди 8 години

Това е новият контрол в транспорта който някои ползваха без да плащат. Някой нещо против???

43

автобус 88

преди 8 години

А тия скинари дето са били невинните хора дали са дупчили билети а или пък няма да си купят наркотици да се дрогират ? Скинара наркоман отпадак на обществото.........

42

патрон

преди 8 години

В Блгария управляващите никога няма да озаконят огнестрелното оръжие,поради простата причина ,че едим ден като му прикипи на българина може да ае пренесе с пълно бойно на жълтите павета и да ги засипе с гилзи;)))

41

Анонимен

преди 8 години

Нека сега разберат как са се чувствали българите в малките селца живеещи в страх да не бъдат пребивани за мизврните им пенсии и зимнината. И за унижението и безпомощността когато полицията и прокуратурата не са правели необходимото.

40

Ангел

преди 8 години

А бащата и близнаците пазиха ли си билетите от автобусаИли (да не повярваш) са били гратисчии?

39

До Циго

преди 8 години

Много си смел защото пишеш от чужбина. Царството ви характерно с наглост, простотии, гнусна миризма на крайна нистоплътност, краста, въшки, кражби, подлост, език отвратителен, издевателств над стари и бедни българи, убийства за мизерните им пенсии свърши!!! Сега когато агитки и скинари състоящи се от здрави и тренирани ви потърсиха сметка и ще ви търсят натаковахте се от страх. Смел мингянин..да, ако са 20. Миризливец.

38

българин

преди 8 години

Ненавиждам български граждани които крадът,убиват,смучат социалната система,изнасилват,не си плащат тока,водата,данъците,глобите,карат без книжки автомобили,имат деца на 13 годишна възраст,строят си незаконни жилища,секът незаконно дървета, и още много подобни ,но ми свършиха символите!! ........

37

ген.Луков

преди 8 години

С риск да бъда безжалостно оплют,лично предпочитам ром за приятел,отколкото политик.

36

Чичко Молотов

преди 8 години

Кога да се намесвам? Май е време, а?

35

Анонимен

преди 8 години

aide pocvaite da svirsva taq bilgariq