10

бляк

преди 8 години

Повърнах малко.

9

Анонимен

преди 8 години

#2 Възрастта се определя по размера. Ти пиян ли си или имаш проблеми с логичното мислене?

8

anonimen

преди 8 години

4udia se kak ne se e razlojil sled kato e imrial ?

7

Анонимен

преди 8 години

"Лекарите са решили да не оперират жената, за да извадят мъртвия ембрион, тъй като подобна интервенция би могла да е опасна за нея." - значи може и без операции, щом не е абсолютно наложително...нашенските бездънни бели джобове да си вземат бележки.

6

Анонимен

преди 8 години

А по Нешънъл джиографик даваха един филм за едни американки, дето отиват в кене*а мислейки, че им се ходи по нужда, пък там вземат, че родят и се чудят как са забременели.

5

Анонимен

преди 8 години

Щом "дори не се е досещала за бременността си", възниква въпросът дали тази жена поначало не е била с ментални проблеми? Нали не много отдавна една такава нещастница у нас роди, мислейки, че й изпаднал дроба?

4

Анонимен

преди 8 години

Няма начин написаното да е вярно, това са 30 седмици - отговаря на седми месец. Плодът е бил жив и е мърдал. Мумифициране в такъв стадий ...По вероятно е било да умре от отравяне на кръвта. Иначе да носиш в себе си мумифицирани останки от близнака си цял живот е регистрирано.

3

Анонимен

преди 8 години

30 х 7 =210 дена.Една нормална бременност обикновено се равнява на около 280 дена.Тя е била бременна в края на седмия - началото на осмия месец, когато плодът е умрял и се е мумифицирал. Ако беше получила навременна медицинска помощ, през 1965 г. щеше да роди живо дете-седмаче. Жалко.Изводът е, редовни профилактични прегледи, а ако при някой от тези прегледи се установи бременност - редовно посещаване на консултации, за да не се стига до подобни хоръри.

2

Анонимен

преди 8 години

Значи е възможно да се определи дори възрастта на мумифициран ембрион? Не знаех това.Жалко за нероденото дете, но този случай ме кара да се замисля по въпроса за профилактичните прегледи. В някои от най-развитите страни, ако не се явяваш на подобни прегледи, плащаш солени глоби. Редът е такъв, защото ранното диагностициране и лечение е много по евтино от лечението на която и да е болест, открита в по-късен стадий.Ако всяка жена се преглежда редовно, няма да носи у себе си 50 г. ембрион.

1

и

преди 8 години

Хорър, майна!