8

69

преди 8 години

Е как, 90% са хулигани и простаци!!!То каквито футболистите, такива им и феновете!Толкова простотия дето се излива по мачовете, другаде не мож видя!Такава е голата истина, колкото и да не се харесва на феновете.А мача съществува поради две големи причини:1. Да се заперат парите;2. "Хляб и Зрелища", не е ново, но пък успешо заглажда мозъчни гънки и държи раята където трябва.

7

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера защо наричат хулигани едни момчета, които единствени отидоха да защитят българите от ромските престъпници. Това може да се случи само в България.

6

levskar

преди 8 години

Браво приятели,че се завръщате!!!!! Уважавам всеки един от Вас. Борето истински коментатор,анализатор и разбиращ от футбол, Томето естински Левскар но не заслепен , Ники болен Цесекар но не черноглед!С такива коментатори и анализатори ще се помага на футбола!И да знаете , че в света име три клубни отбора - Левски- Лудогорец и Ливърпул.

5

Анонимен

преди 8 години

Не всички, само 90%...

4

Анонимен

преди 8 години

Разбира се, че не всички сме хулигани, но заради хулиганите ни е срам да се наречем фенове и да идем на стадиона. А едно време ходехме само двете със сестра ми и си изкарвахме супер... и дори не беше много отдавна, преди 10-тина години. Обаче сега, честно казано не бих отишла на мач, дори и в сектор А.

3

gost

преди 8 години

прав е тоя има и свестни фенове бе някога армията агитката за пример ходил сам на наи големите мачове дано това се варне и тая крастава политика да земе да се махне зарад тия са натова дереже искаме футбол без политика

2

Анонимен

преди 8 години

Тоя Николай Александров като започне да боботи с отвратителния си глас и ми иде да се изповръщам.

1

Анонимен

преди 8 години

Софийски футболни грандове...каквито грандовете,такива и запалянковците...