17

Анонимен

преди 8 години

А така, слушайте 53-годишни счетоводители и домакини и ще ви изведат на добър край.

16

ан

преди 8 години

Нормално. Искат да си живуркат както досега, но май няма да я бъде.

15

LEONIDAS

преди 8 години

EURO MALAKES. THIS IS SPARTAAA!

14

Анонимен

преди 8 години

Не съм привърженик на евро-проектните пари, те раждат главно корупция.Но за заплатите - при социализЪма, учител взимаше 200 лева (= 65 долара през 70-теили 35 долара към края на 80-те). Напредъкът ни е очевиден, както и упадъкът на гърците. Стартовите ни позиции са различни, трябва ни малко търпение ...

13

Алекс

преди 8 години

Егати *** пишат тука.ЕС ограбвал бедните страни и то с милиарди дето не са се събирали на куп до сега в страната. Кухи *** та звънтят. Дано не се разберат гърците с кредиторите си и МВФ да ги остави на мира да си фалират и да се чудят как да си плащат дълговете. Не че ние сме цъфнали и вързали *** тия са нахални като конски мухи. Още 20 години да ги управлява Ципрас и да правят каквото си искат извън еврозоната че и евросъюза. Разглезени дечица са се разтропали с крака.

12

Анонимен

преди 8 години

До ТойПърво си прибери щерката и женката от Гърция.

11

Анонимен

преди 8 години

До ТойПази боже, сляпо да прогледа!

10

Кредитор

преди 8 години

Това е върха на дебелоочието: "Кредиторите искат да откраднат богатството на гръцкия народ".Заради подобни изказвания доста хора биха злорадствали, ако наистина фалират. Но леля Мекел не мисля, че ще остави да се случи подобно нещастие с нейните евро дечица. Дори да не платят някоя вноска и да обявят дефолт, ще ги поизмъчат седмица-две, па ще им дадат някое милиардче за пенсии и заплати, за да бъде предотвратена "хуманитарна катастрофа".

9

Българин

преди 8 години

Лесно е да пишете глупости за Гърците,но те имат велика история,а не като нашата преклонена главица сабя не отсича 5 века робство,чакаме някой да ни освободи!

8

Българин

преди 8 години

Гърците са готови за революция срещу световните агресори опитващи се да турят *** на всички!А не като нас да се продаваме за пари в чужбина или масово да се самоубиваме!(погледнете статистиката за самоубийства от както европа въведе така нареченитеикономии за излизане от кризата)Редно е и ние като тях да останем в страната си да протестираме и отстояваме човешките си права,както гърците наоравиха осем общо национални стачки,блокираха всичко,спряха да работят 70 процента,палиха банки!

7

циника

преди 8 години

5, а бе глупчо, гърците и да тръгнат да прислужват, точно твоя беден зад.ник ли ще обслужват? Даже и бангладешци не биха искали да работят в Бугарията:)))Злорадствате на дребно, с което си издавате колбективната травма, причинена от морална мизерия, дълговековен слугинаж и абсолютна беднотия.

6

Анонимен

преди 8 години

Не може само да лапате, трябва и да давате !!!

5

Той

преди 8 години

Хайде да ги изритват от съюза най-накрая,че искам да си взема домашна прислужниса от там с 3 лв надник :D

4

promo

преди 8 години

До Гошо...ТъпотоАбе ти вярно си заслужаваш прякора

3

Анонимен

преди 8 години

До Гошо...ТъпотоЛичи си колко си...***!

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

На гърците,има ли вече кой да им гледа и обръща ффнимание на...демонстрациите.То хубаво всеки ден да ядем...киффтета,ама нали все някой будала трябва да ги даде;май вече не останаха такива и в стара Европа,които ги бяха...осиновили гърчолята.

1

Анонимен

преди 8 години

Голямата ядене винаги е последвано от голямо сранье. Не са наблюдавани изключения.