35

Анонимен

преди 8 години

Руснаците не могат с тежките наркотици да се справят, за леките се хванали!Ама ясно е защо, понеже путин и близки до него държат контрабандата на наркотиците и ако се легализират, това е директен удар по неговия джоб! Много ясно, че ще надигнат вой до небесата и то по всички международни форуми, където ще настояват тяхното мнение да бъде взето предвид с най-висок приоритет..Толкова са жалки и прозрачни тези комунисти, не се ли научиха че вече номерата им не минават?!

34

Анонимен

преди 8 години

Много сте прости! Това, че обичам да пия бира прави ли ме алкохолик? Това, че обичам да пия бира означава ли, че обичам да пия и водка? Пуша от 12 години марихуана. И за друго нито имам мераци, нито пък съм пробвал. Който иска да пуши, който е против, да пасува, но вместо полицията да гони такива като мен, които тровят единствено себе си, е по-добре да гонят милионерите крадци, заради които страдаме всички, включително и ***, а след това страдаме и заради ***...

33

Анонимен

преди 8 години

преди 7 минутиТрагедия... Сега как САЩ ще пласират авганистанските *** в Русия?----------Ми досега как ги пласираха бе *** ?

32

Анонимен

преди 8 години

Сега ушанките ще наблегнат на обезценената с указ водка...

31

Анонимен

преди 8 години

Добрата новина е ,че нетърпеливите турци започнаха да строят едноименния поток дори без догово--------Хахаха, не само че нищо не строят ами даже не са отишли на среща с оня мюлер ли къв е там. Пак хлъзнаха жужето :)

30

Анонимен

преди 8 години

До русофилТук се казва: "бисимаата!". Тези хора ни освободиха от турско иго! Дадоха 100000 убити за едно неблагадарно племе!

29

25г.

преди 8 години

49 ами ние русофилите влизаме на новини за Русия, интересно ми е защо русофобите са 24/7 на тези статии? Какво казваше за доларите?

28

Анонимен

преди 8 години

Тук наистина е пълно със "зелени човечета" получаващи рубли!!! Вече на 100% съм убеден и то доста рубли като гледам активността им, явно са на смени за да покриват сайта без прекъсване

27

Анонимен

преди 8 години

Haha te sisa malko na drusani,ta i legaliziraite.

26

25г.

преди 8 години

Путин пак показа акъл, а не като Съединените Анални Щампи хляб, наркотици и зрелища ... е и ние вече сме като тях. Наркоманче ще ми обяснява как тревата ни е дадена от Бог, че чак лекува и рак ''Виж колко умни хора като американски президенти приемат марихуаната а докторите лекуват болните от рак с нея'' До тук само разбирам как този лек наркотик убива мозъчни клетки.

25

Анонимен

преди 8 години

всички зависими вече наркомани са започнали в началото с трева!!!!Факт!!! а вие си говорете че няма проблем да се напушвате...

24

до 38

преди 8 години

Ти цепиш мрака! Признавам те! По-силен виц не съм чекл от месеци.

23

Анонимен

преди 8 години

Като говорим за наркотици отидете в някой клуб за да видите за какво става въпрос. Продават се свободно и пишлеметата яко се друсат. И това е в центъра на София.

22

Анонимен

преди 8 години

Путин, този циркаджия се опитва да бъде на всяка манджа мерудия.

21

Анонимен

преди 8 години

До русофилЗа БГ соросоида истинските ценности са ***, педофилията, наркоманията и всяка друга извратеност, за която се сетите. Соросоидът смята, че Кончита Вурст е върха на изкуството, а да си прецакан в главата извратеняк е модерно. Жал ми е за такива хора.

20

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ПУТИН!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Всички пиянки по кръчмите , обичат ***..!Дрогираните от Орландовци --НЕ!

18

АМИ ДА...

преди 8 години

ДА СИ ПИЯНИЦА---ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО.....!!!!!ДРОГАТА Е ГАДНО НЕЩО!!!

17

до 27

преди 8 години

Предпочитам да чета русофилски коментари пред коментари писани от дрогирани и в наведено положение със свлечени до коленете панталони ***.

16

Анонимен

преди 8 години

Чета коментарите и ... май наистина е пълно или с психично болни или с хора получаващи рубли за коментарите си. То бива да си русофил ама чак толкова бяло-синьо-червени очила да си сложил и да ти липсва грам обективност е прекалено съмнително. П.С. Мнението ми е неутрален наблюдател който симпатизира нито на САЩ и ЕС нито на Русия