160

корумпе ли си бе

преди 8 години

Москов кажи нещо за ваксините с живак мани тия кафета и защо ли ти викат доктор Менгеле!?

159

Mари

преди 8 години

А аз като плащам всеки месец по 100 лв. осигуровки какво получавам срещу тях? Поставяне на ваксина за тетанус, която сама си купувам след два часа обикаляне по аптеките, защото в спешния кабинет няма и то срещу скромната сума от 20 лв. И всичко това след преглед на регистратурата и проверка че съм здравно осигурена.

158

оти

преди 8 години

и храната спирам ,обаче като умра спират вноските ми

157

Гражданин

преди 8 години

Господин Москов, как да си платя вноските,като няма постоянна работа. Работя в една фирма 2-3 години тя фалира и хайде на улицата. Докато си намеря работа мине половин година ,че и повече. И като започнеш работа какво по напред храна,ток,вода ,един студент, един ученик (които работят през ваканциите) и пари не остават Така че и да искам няма как да покривам минали вноски.Извода който правя е че и с работа и без работа парите са минимални тоест никакви,колкото да не умрем и да живеем на ръба.

156

duhku4e

преди 8 години

Абе,не се ли освободи някое местенце на 4-ти километър и за тоя *** Москов,че то май всичките са за ТАМ!

155

пушач

преди 8 години

Москов, що не си .... майката?

154

Анонимен

преди 8 години

ей на това му казвам аз министър,най-сетне да се намери един които да каже истината в очите,аз също съм пушач,но си плащам осигуровките до стотинка,и никога не съм си купил контрабандни цигари,не мога обаче да разбера мрънкащите-те да не си мислят ,че на запад е по-различно?

153

куро

преди 8 години

Тоя Москов ако спре наркотиците доста пари ще спести, докога наркомани ще казват как да живеят българите.

152

Анонимен

преди 8 години

Кво само мрънкате, тва българина дай му да мрънка иска 5 евра заплата и да не прави нищо. Пуши пие харчи за кръчми, но най-мрази да плаща данъци и осигуровки. Е няма как да се оправиме. Същите тия отиват на запад и спират цигарите, нямат кола и работат по 12ч, плащат всичко, спазват всичко и обясняват колко било хубаво там. Ами то ако и тука работеха така и си плащаха всичко щеше да е добре. *** ей на мрънкаме за 16лв на месец, но пушиме по 200лв. Жалка история.

151

йух

преди 8 години

Народа достаъчно от много неща се лишава,лошото е,че като си платим здравните нищо не получаваме.Баща ми с 137 лева пенсия,наскоро му платихме 2 000 лева в болница.Той не пие,не пуши,пенсията му не стига за лекарства,камо ли за храна,той от какво да се лиши

150

Анонимен

преди 8 години

И защо да ги платят??? Да могат да си вдигнат заплатите в Здравната каса,да си купят нови явтомобили и да раздуят и без това безсмисенно големия щат там ли???И като отиде на лекар пак да няма направления и да плаща от джоба си

149

Анонимен

преди 8 години

а оня етнос ще плаща ли за 5 години назад?като минеш през гетото сите социално слаби са с едни златни ланци по 100 грама... ааааавъртат търговийка с нелегални цигари пред очите на властта, данъци не плащат, нема касови апарати...аааааа

148

А

преди 8 години

Пък този, понеже народът му плаща заплатата, осигуровките и всички допълнителни екстри, се е снимал с фас в устата... Абе, я, марш от парламента и върхушката, пък ми сметни колко пари ще спести тая държавица от кърлежи като теб!

147

Анонимен

преди 8 години

Яденето за какви вноски ще го спираме?

146

Българин

преди 8 години

Аз зова,депутати спрете да крадете и пари ще има за всичко :))

145

Анонимен

преди 8 години

Тоя пич е за лудницата,а не за парламента,ама то като се замислиш,там обитава само контингент от лудниците,то затова държавата е на такъв хал,защото се управлява от луди !

144

KK

преди 8 години

Abe i ako vie v Parlamenta ,se namalite na polovina ,znae6 li kolko pari 6te ima

143

ник

преди 8 години

продължение Болшинството болници и оборудване са построени по времето на социализма-знае ли от кои хора са дошли парите за тяхното построяване и ако някои от тях немогат да си плащат вноските да им плаща наем за изполване на благата от техния труд!Няма пари?-ами да спре да пуши!А колко депутати са спестили спрямо данъчните декларации-при заплати 3000-4000лв-повечето нищо-а сега изчисли колко ще спести безработен с 0 лева за години назад!Чудя се в парламента негодници ли са или ***

142

Анонимен

преди 8 години

Ами ако тези горе спрат да крадат,пари ще има за всичко и за всички,ама не спират бре :))

141

Стамат

преди 8 години

Я па тоа!Започна и личния му бюджет да изчислява!ДЕБЛЙНРА!