84

fon Ribentrop

преди 8 години

Da ne zabravqme che taka *** zapo4na 2-ta sv.voina,s anshlusa na Avstriq I Chehoslovakiq,Putin aneksira Krim-istriqta se povtarq,.Razlikite,fashizam -komunizam,po4ti nqma,no vse pak kogato Fiurera e bil na vlast e imalo rabota za vsi4ki

83

Анонимен

преди 8 години

Американците удрят едни държави и бежанците им идват в България да оплождат нашите дъщери и внучки а честито българино

82

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ПУТИН!!!

81

ЗА МИР

преди 8 години

говорите за мир ,но в главите ви е само оръжие за масово унищожение на хора ! МИЛИТАРИСТИ ! НЯМА по -големи военнолюбци от държавният елит на Русия

80

Анонимен

преди 8 години

Браво на Путин - точно така - ако искаш мир, готви се за война!

79

болгар

преди 8 години

Сабуди се народе управляващите продадоха България на Америка ! Америка ни окупира вкарват ни в война с Русия нашата освободителка от турско

78

танкиста

преди 8 години

Майка им американска да организираме партизанско движение мамата им ще разкатаем на тези смешни американци

77

цитати

преди 8 години

За всичките злини, които са се случвали в миналото и се случват и ДНЕС на българите, са виновни подлите, долните, презряните, мерзките, гнусните злодеи от КРЕМЪЛСКАТА ЧЕРВЕНА БАНДА. Тази клика от професионални узорпатори, крадци и убийци, по свой образ и подобие програмираха и създадоха българската комунистическа кървава шайка БКП-БСП,сбирщина от извратени подлеци ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ, клика от обучени в Москва палачи кръвопийци.Хора, дочакайте Радостта от окончателното срутване на Русия Империята на Злото !ОСЛУШАЙТЕ СЕ !Вече трещят шевовете на залепената с кръв злокобна рус

76

ukraininform

преди 8 години

До Анонимен---------------------Украинската дума за цар е Хетман а английската кинг.По логиката на неграмотните русофилски булонки в сайта и в Англия не е имало царе.

75

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Да бе млъкнал, прости неграматнико! Каква Украйна, какви гривни, к'ви пет лева за времената, за които говориш!

74

Боби

преди 8 години

До 105Айдеее още един дето не знае как се смаята БВП. БВП се смята само и единствено в локалната за страната валута. Не в ДОЛАРИБВП в долари е само и единствено за САЩЩе кажете че има формули и прочие но това е стъкмистика - Защото долара до скоро беше единствената международна валута за търговия между странитеимаме един завод в Москва който струва 1 милион рубли и той генерира за година вътрешна продукция за 1 милион рубли "БВП" на този завод е все един и същ при 50р за 1$ и при 33р за 1$

73

до 101

преди 8 години

И как точно се е подиграл Путин на Запада, след като БВП на Русия се срина с 32% за една година. Муха, ха, ха, точно така. Вече разбираш кой на кого се е подиграл в крайна сметка. Едина лаладжия, на който вече никой не гледа сериозно, управляващ бензиностанция, която се мисли за държава.

72

Анонимен

преди 8 години

bivsha darjava balgaria - klozeta na USA. ROBOVLADELSKIYAT STROY E BIL PO-DEMOKRATICHEN OT SAVREMENATA DEMOKRACIYA V BIVSHATA DARJAVA BALGARIA. BOYKO I VSICHKI POLITICHESKI MEKERETA SA PROSTO AMERIKANSKI NAMESTNICI NA TAZI TERITORIYA (BANTUSTAN).

71

Анонимен

преди 8 години

Заплаха за Русия. Не думай, бе! Хайде да си кажем истината в очите. Путин опитва да отклони вниманието от иконическия си провал и е готов на всички за да се задържи още един мандат. Разиграва националистическата карта, как Запада е отворил хищната си паст и се кани да нападне Русия. Този филм вече сме го гледали и знаем как свършва. Този път обаче Русия нападна друга държава, колкото и да се опитва Путин да имитира амнезия. Не вярвам да има толкова прости хора, че да му повярват.

70

Боби

преди 8 години

До Одисей 1 100Пътешественико на територията на Донбас и Украйна 7 век е имало Вожска България и след това Аспарух мигрира с част от племената в нашите земи Къде са ти Украинците тогава??? Българи в Украйна още има През тоя район (както и през нашите земи) непрекъснато някой идва и си отива и се нарича както му скимне. Съвременна Украйна е формирана по времето на болшевишката гражданска война Обаче всичко Комунистическо е ОТРЕЧЕНО от Украйна и ако го приложим това тогава страната е на 25 години

69

Анонимен

преди 8 години

Другаря Путин вече явно се подигра и надигра ЕС и САЩ.Вече всичко е свирено,няма връщане назад.Колкото и да беснеят Запада запада и Изтока изгрява!

68

Анонимен

преди 8 години

Украйна е квази държава. Таова животно няма. Но фашагите в Куев нали държат знамето на русофобията високо и затова запада им поддаква. Това са си руски територии и претенциите са към омразните ви Ленин, Сталин и Хрусчов. Това са архитектите на тази територия.А такива ***, като теб, ви дразнят кражбите на нашата история от македонците. Е с какво е по-различна украинската кражба?

67

Анонимен

преди 8 години

Литовците не искат да воюват за антируската външна политика на Грибаускайте. Латвийците са пред фалит и политическа криза след наложените тези дни от Русия антишпротни санкции.

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 77БРАВО НА ПУТИН !!!

65

СМЕШНИК БГ

преди 8 години

До Анонимен "ХА, ХА, ХА , ВЕЛИЛИКО И МНОГО ТОЧНО ! ... БЕНЗИНОСТАНЦИЯ, КОЯТО СЕ МИСЛИ ЗА ДЪРЖАВА"БГ МИСЛИ ЗА ДЪРЖАВА? НАЛИ.